Kezdőoldal Ágak Nem hálózatot épít, hanem a barátoknak segít a most már Ezüst Hálózatvezető Schvarzkopf Enikő Szatmárnémetiben, a Komporday-ágon

Nem hálózatot épít, hanem a barátoknak segít a most már Ezüst Hálózatvezető Schvarzkopf Enikő Szatmárnémetiben, a Komporday-ágon

A képen Tóbiás Erika, Hermann Judit szponzor, Arany HV, Kónya György ágvezető-hálózatigazgató, Schvarczkopf Enikő és Gáspár Hajnalka egy nemzetközi nagyrendezvényen, Budapesten

A képen Tóbiás Erika, Hermann Judit szponzor, Arany HV, Kónya György ágvezető-hálózatigazgató, Schvarczkopf Enikő és Gáspár Hajnalka egy nemzetközi nagyrendezvényen, Budapesten

Már a cím is sugallja Schvarzkopf Enikő hozzáállását az üzlethez. Azért ne gondoljuk, hogy ne ismerné a hálózatépítés természetét és fortélyait, de úgy gondolja, tulajdonképpen az egyre növekvő számú barátainak segít, akikre szert tesz napi munkája során, s ezt ismerik el jutalékkal… Az eredményei egyértelműen őt igazolják! És az egész csapatot, melynek ő egyre sikeresebb része! Persze, ilyen szponzori vonallal “könnyű”, hiszen ott van a nagyváradi, az utóbbi hónapokban valóban elképesztő mértékben fejlődő szponzor, a már Arany HV Hermann Judit, aztán Ujvári Zsuzsi, a tavalyi Év Hálózatépítője – ő már Miskolc környékén. “Folytatásként” Tasnádiné Szabó Mónika Arany HV, és ágvezetőjük, Komporday Annamária, aki teljes csapatával már átlépte a 200.000 pontot! Mindez az egyre növekvő Sinka-ág részkeént, Kónya György csapatában. Az alábbi önvallomásából pedig az is kiderül, hogy egy Grépfrútmag-kivonatnak sokkal nagyobb az ereje, mint azt elsőre gondolnánk…

Mire képes a grapefruit csepp?
Két éve ismerkedtem meg a Biocommal, pontosabban a biocomos grapefruit cseppel. A kisfiam állandó betegeskedésére kerestem valamilyen természetes megoldást, mert már nagyon elegünk volt a mindenféle gyógyszerekből, az állandó légúti problémákból. Ekkor találtam rá az egyik közösségi oldalon Ujvári Zsuzsára, aki által megkaptam az első Grapefruitmag-kivonatunkat. Nem sok bizalmat szavaztam neki, de talán a cseppnek is köszönhetően (legalábbis én mást nem változtattam abban az időben) a kisfiam 3 hétig folyamatosan járt óvodába, ami addig soha nem történt meg!

Egy családi fotó, mely az összetartást sugallja. Nem csak a "civil" életben, hanem az üzletben is így van!

Egy családi fotó, mely az összetartást sugallja. Nem csak a “civil” életben, hanem az üzletben is így van!

Egy barátság kezdete volt a szponzorálás
A következő cseppeket már saját magamnak szerettem volna beszerezni, így történt, hogy Hermann Judit szponzoromhoz irányított Ujvári Zsuzsa. Ettől kezdve pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot. Hónapokon keresztül napi szinten kapcsolatban voltunk egymással: terveztünk, építkeztünk, beszélgettünk. Így nagyon hamar szoros barátság alakult ki közöttünk. Judit személyében egy lelkes, odaadó, önzetlen embert ismerhettem meg, akire mindig mindenben számíthattam, számíthatok.

Schvarczkopf Enikő és Tóth Boglárka

Schvarczkopf Enikő és Tóth Boglárka

Ajánlás, jutalék, háztartási átalakulás…
Mivel nálunk bevállt, egyre több kisgyerekes ismerősömnek ajánlottam. És meglepődve tapasztaltam, hogy a következő hónapban már jutalékot is kaptam! És így hónapról hónapra lassan az egész házipatikánkat kicseréltük… Bármilyen problémánk esetén van mihez nyúljunk.

Nagyszerű vezetőkkel dolgozom!
Közös munkánk eredményeképpen olyan nagyszerű vezetőket ismerhettem meg, mint:

  • Tóbiás Erika,
  • Tóth Boglárka,
  • Kovács Andrea.
Schvarczkopf Enikő és Tóbiás Erika

Schvarczkopf Enikő és Tóbiás Erika

Tóbiás Erika, alázattal teli munkával
Köszönettel tartozom hálózatvezető társamnak, Tóbiás Erikának, akinek összeszedett, alázattal teli munkája kicsi lépésekből órási eredményt hozott.

Kovács Andrea tudatosan épít
Csapatából mindenekelőtt hálózatvezetőként Kovács Andreát említeném meg, aki a kezdetek óta velünk van, és ügyesen, tudatosan építi a csapatát. És mindazoknak, akik ezt lehetővé tették!

Tóth Boglárka tiszta szándékkal segít
Köszönettel tartozom hálózatvezető társamnak, Tóth Boglárkának, aki a mindennapjaim részeként rávilágít a valóságra, lényegretörő és tiszta szándékú segítsége számos embernek példa.

Rendezvények otthon is
Számomra mindig feltöltődés egy-egy találkozón való részvétel. Szeretek emberek között lenni és emberekkel beszélgetni. A kezdeti csapat a világhálónak köszönheti azokat a sikereket, amiket elértünk. Bogival most már helyi szinten, Szatmárnémetiben rendezünk rendszeres találkozókat a munkatársainknak, és már egy pár Reg-Enor Estet is sikeresen megszerveztünk.

Köszönet Katikának!
A helyi találkozóink sikerét is, és az eredményesebb, egészséghez vezető utunkat is Melegné Liszkai Katalinnak köszönhetjük nagyrészt. Ő az, akire bármikor számíthatunk, hálásak vagyunk, hogy kéthavonta meglátogat minket Miskolcról, és több napot is velünk, s ismerőseinkkel tölt.

Ottó igazai társam, ezen a téren is
A családom, a férjem önfeláldozó és kitartó szeretetének eredményeként tarthatok itt. Ők azok, akik mindenben támogatnak, akik mindenben segítenek. Ottó segíti a mindennapos Biocom munkámat, segít átlátni a rendszert, tanácsaival ellát és realitása megvilágítja az összekuszálódott szálakat… Együtt indultunk el egy olyan úton, aminek segítségével egészségesen tudunk élni, együtt tanulunk és fejlődünk. Hasonlókat kívánok mindenkinek átélni!

Termékpróba, hitelesség, barátságok
Biocom életmódot élni számomra azt is jelenti, hogy egy olyan termékcsaládot kaptam a kezembe, amivel rengeteg embernek tudok segíteni. És a pozitív visszajelzések visznek előre, hogy még több embernek beszéljek róla. Saját magunk egészségre törekvő vágya és mások érdeklődése vitt arra, hogy egyre több terméket kipróbáljunk és saját tapasztalattal rendelkezvén hitelesen tudok kiállni mellettük. Mindez azt eredményezte, hogy egyre több embert ismertem meg és nagyon jó barátságok születtek. Ebben a segítés a legjobb. Bárki, aki továbbadja ezt a segítésről szóló életmódot, követőkre talál!

Köszönet a barátaimnak!
Úgy gondolom, hogy nagyon nagy szükségünk van egy jobb, őszintébb életre. Számomra ebben is segít a Biocom rendszere. Én nem hálózatot építek, hanem barátoknak segítek. És ezért jutalmaz engem a Biocom! És a barátaimnak köszönhetően lettem immár Ezüst Hálózatvezető is. Egyáltalán nem az én érdemem, hanem azoké az emberekké, akiknek ugyanez a segítés vált mindennapjaivá.

Kedvenc idézetem:
“Aki teste-lelke egységét megőrzi,
azt a kétség nem bontja meg.
Aki természetét szelíddé simítja,
egyszerű, mint az újszülött gyerek.
Ezért a bölcs az egy-egészet óvja:
Ő a világ példája.
Nem áll a fénybe, ezért fényes,
magát nem hirdeti, ezért híres,
magát nem dicséri, ezért dicső,
magát nem kínálja, ezért vezető.
Nem indul küzdelembe, ezért senkise győz felette.“
(Tao te King)

Hermann Judit, szponzor, Arany Hálózatvezető: Mindenki találja meg az Enikőjét!
Az Enikő által írt cikkben is hangsúlyos szerepet kapott a szponzor, Arany HV, a nagyváradi Hermann Judit. A végén az ő sorai következnek, vajon hogyan látja az Ezüst Hálózatvezetőjét? Azaz, a barátját, a lelkiismeretét, a…

„Számomra a Biocom és Schvarczkopf Enikő elválaszthatatlanok. J Enikő ugyanis csupán pár héttel utánam regisztrált a rendszerbe, így első pillanattól együtt éltük a Biocom Életmódprogramját. Talán kicsit viccesek is voltunk így, együtt, hisz valahányszor eszünkbe jutott, vagy körvonalazódott egy új gondolat, megosztottuk egymással. Együtt fejlődtünk, vállvetve, együtt hibáztunk és együtt kerekedtünk a hibáink fölé. J Egymás lelkiismerete és ereje is voltunk, ha a másik épp botladozott. S azt is tudom, hogy ez így is marad köztünk. Annyira mély barátság érlelődött, hogy egyenesen meztelennek érezném magam nélküle. J Számomra ezért Enikő nem csupán az Ezüst Hálózatvezetőm, hanem barátom, lelkiismeretem, kitartásom, bizalmasom. S bizony, erre képes a Biocom: hogy ilyen emberekkel hozzon össze és kösse össze az ember életét. Szívből kívánom mindeninek, hogy találja meg az Enikőjét, aki bárhol éljen a világban, a Biocom által a legközelebb kerül majd hozzá.

Ezeket olvastad már?