Kezdőoldal Ágak Költözés közben építkezett a hálózatban, így a Mercit is letesztelhette Szabó Anita Viktória a Sinka-ágon

Költözés közben építkezett a hálózatban, így a Mercit is letesztelhette Szabó Anita Viktória a Sinka-ágon

Szabó Anita Viktória a legjobbaknak járó serlegekkel, és a vágyott Mercivel, ami egy hónapig az övé lett


Szabó Anita Viktória a Sinka-ág egyik legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetője Miskolcon, pontosabban Tiszalúcon, aki mindenfelé, országhatárokon túl is építi hálózatát a közösségi média hathatós segítségével, távolsági és közvetlen szponzorálással – így ír róla a méltán büszke szponzora, Szilágyi Szabolcs. A felépítés oka pedig az, hogy Anita a nyár eleji Kónya-ágtalálkozón úgy döntött: ha márciusban nála volt egy hónapig a céges Audi, legyen már egy kicsit nála nyár végére a Merci is! A történet vége sejthető, ám az odavezető út példája miatt minden sort érdemes elolvasni. Főleg az esetleges kifogások leküzdéséről szóló részt… És hogy még különlegesebb legyen az aktuális hónap egyik legkiválóbban teljesítő hálózatépítőjének egy havi használatra járó céges-matricás autó elnyerésének sztorija, azt nem az érintett, hanem a felső vezetője osztja meg velünk.

A libegőzés után az ebéd sem maradt el, amit a felső vezetők, köztük Szilágyi Szabolcs és az ágvezető Sinka-házaspár társaságában költöttek el. Szabó Anita Viktória ezzel is kifejezte a köszönetét!

A mosoly és a háttér is azt mutatja: a kilátások ragyogóak a Biocommal…


Költözködés és építkezés
E döntés szellemében egy nagyon komoly költözködés kellős közepén (csak hogy eloszlassuk a kifogásokat, nyár stb…) nagy építkezésbe kezdett Anita – persze a hálózatban! Egyre többen jöttek ugyanis olyan csapattársak, akik már nemcsak kúrázni, hanem a rendszert használva, pénzt is akarnak keresni.

20 szintlépő
Anita egyik jelmondata: mutass példát a többieknek! Augusztus hónapban a sok-sok csapatbelépőből 20 munkatárs is szintet is ugrott, ami már komoly elindításokat sugall!

Aktivizálódó család
Az áldozatos munka otthon sem maradt el, párja, Frigyes meglépte a 6. szintet, építkezve ezzel a családi pozícióra, ami a karácsonyra megálmodott Arany HV szint egy komoly pillére, alapja lehet. Nem mellesleg édesanyja, Zsóka (aki a szponzora is egyben), 13 kilogrammal, és jó sok nyűggel lett kevesebb, ami szintén az ő törődős-hálózatépítési munkásságát emeli!

Mi így „csináljuk a semmit”
Csak egy kis adalék a hozzáállásáról, hogy Anita már hagyományként ilyenkor meghív bennünket szponzorokat, a Sinka-házaspárt is. Tanulva a legutóbbi szeptemberi Kónya-ágtalálkozóból, elvitt bennünket Lillafüredre libegőzni, majd Fehérkőlápára ebédelni, kicsit túrázni, a csendben, jó levegőn! Merthogy Kónya Gyuri szavaival élve: a Biocom Rendszer megtanít bennünket arra, ha jól használjuk, „Hogyan Csináljuk a Semmit”, mondjuk hétköznap délelőtt!

Mindenkitől lehet tanulni
Mint szponzor-hálózatvezetője, rendkívül büszke vagyok Anitára, csapatára, hiszen rengeteget tanulok tőle-tőlük jómagam is, folyamatosan. Mert nemcsak a szponzoroktól tudunk ám tanulni, hanem mindenkitől, csak egy kis alázat kell hozzá… Azt pedig megtanuljuk – itt!

Amikor csinálják a semmit. Azaz libegnek, lebegnek, megérdemelten.

Ezeket olvastad már?