Kezdőoldal Ágak Folyamatos a sikerélmény Csernákné Szoboszlai Szilvia HV egyre bővülő csapatában, a Tóth-Wolford-ágon

Folyamatos a sikerélmény Csernákné Szoboszlai Szilvia HV egyre bővülő csapatában, a Tóth-Wolford-ágon

Csernákné Szoboszlai Szilvia hálózatvezető lett

Csernákné Szoboszlai Szilvia civilben HR vezető, önkormányzati képviselő és szertartásvezető. A Biocomban pedig hálózatvezető, a Tóth-Wolford-ágon. A 42 éves HV családi szempontból is példaértékű, mint fogalmaz, 2 szép nagylány édesanyja, s 25 éve boldog feleség. A termékeket már régóta használja és csoportvezetője-hálózatvezetője, Dömölkiné Viki többször megkereste a munkatársi lehetőséggel is. A bevezetőből és címből nem nehéz arra következtetni, hogy célt ért – de vajon hogyan? Miután a részleteket elmesélte, a végén a szponzor is hozzáteszi a magáért a közös sztorihoz.

Megvilágosodás, Reg-Enor sikerekkel

Valahogy nem hittem ebben a munkában, nem voltam nyitott rá, míg meg nem megvilágosodtam. Az pedig úgy kezdődött, hogy testvérem elkezdte a Reg-Enor kúrát és mikor az ő sikereit láttam tavaly augusztusban, beszélgetni kezdtünk Vikivel. Azóta vállalkozó is vagyok és szinte minden termék megtalálható az otthonunkban, és már 12 kg-val én is könnyebb vagyok, bár a kitűzött cél még messze van. Hát, ez lett a beszélgetésünkből: HV lettem pár hónap alatt.

Jó tanítást kaptam

Napi szinten kaptam a tanácsokat, ötleteket, segédanyagokat, instrukciókat. Viki sosem hagyott egyedül, mindig számíthatok rá. Nélküle nem sikerült volna, amiért nagyon hálás vagyok. Jó tanítást kaptam, ezt is adom tovább.

Szponzorával, Dömölki Zsoltné Vikivel

Sokkal előbb is kezdhettem volna…

Mindig is azt vallottam, hogy több lábon kell állnia egy családnak pénzforrások szempontjából, de valahogy eddig nem találtam meg ezt a lábat. Ma már tudom, hogy sokkal előbb is elkezdhettem volna. Számomra nagyon fontos volt, hogy a családom teljes mértékben támogatott, hitt bennem. Ma már ők is lelkes fogyasztók, kúrázók, akik izgatottan várják az új regisztrálókat, új munkatárakat és nem utolsó sorban a jutalékértesítőt. Ezen mindig jót mosolygok, de az üzlet az üzlet!

Büszke vagyok a bővülő csapatra

Tehát az én Biocomos kezdőlépésem nem volt egyszerű, de úgy gondolom, hogy annál sikeresebb lett és irány a következő szint. Azóta már több munkatársam is van, akikre nagyon büszke vagyok. Máté Noémi fiatal törékeny lány létére egy iszonyúan erős egyéniség, okos, törtető fiatal, aki felismerte a lehetőséget és élt vele, s mire ezt a cikket írom már hálózatvezetői szintre lépett.

Régi barátságból üzlettársi kapcsolat

Másik munkatársam, akinek már szintén van munkatársa, Márta Éva, egy középiskolai osztálytársam, akivel a barátságunk már évtizedes. Hamar megértette az üzlet lényegét és a termékeket is nagyon szereti. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy már ő is büszkélkedhet munkatárssal Harsányi Viktória személyében.

Márta Éva és Harsányi Viktória dinamikája példaértékű

A sikerélmény folyamatos

Dinamikusságuk példaértékű. Munkatársaim hatalmas lendülettel vágtak bele az üzletbe és a csapat tör felfelé. Fantasztikus így dolgozni, mert a sikerélmény folyamatos. Őszintén mondhatom, hogy ez itt nem is munkatársi kötelék, már több annál, hiszen minden nap beszélünk, sokat találkozunk, egyek vagyunk.

 DÖMÖLKINÉ VIKI: Tudtam, hogy Szilvi a munkatársam lesz

A szponzor, Dömölkiné Viki így fogalmaz: „Szilvit régóta ismerem, tudtam, hogy ő egyszer a munkatársam lesz! Kb. 1 évet vártam rá, mire sikerült úgy alakítanom a helyzetet, hogy rákapjon a Biocom ízére. Figyelmes, lelkes, tanulékony, nagyon jól használja a Biocom adta lehetőségeket, remekül bővíti a hálózatát. Hálás vagyok, hogy veled lehettem Ezüst HV, együtt tanulunk és taníthatunk a továbbiakban is. Sok sikert Neked!

Ezeket olvastad már?