Kezdőoldal Ágak Uzonyi Bogi HV lett – a kitartásnak és az online oktatásnak meglett az eredménye Debrecenben is a Szabó-Gyarmati-ágon

Uzonyi Bogi HV lett – a kitartásnak és az online oktatásnak meglett az eredménye Debrecenben is a Szabó-Gyarmati-ágon

Az elismerések még tovább inspirálják, a Szabó-Gyarmati házaspár gratulál Boginak

 

Uzonyi Bogi egy sikeres fogyókúrát követően szinte azonnal eldöntötte, hogy a pénzkereseti lehetőség is érdekli. A 2 éves kislányát nevelő, GYES-en lévő anyuka életében az igazi áttörést az online képzések hozták meg, a továbbiakban ezt is elmeséli. A korábban fodrászként dolgozó Bogi egyébként a Szabó-Gyarmati házaspár 2019. évi nyári versenyvonalában indult el, ami napjainkra már stabil hálózatvezetői vonal – neki köszönhetően. Konkrétan 2019 májusban kezdődött a debreceni hálózatvezető Biocomos története. Szülés után, plusz kilóval és kevés önbizalommal keresett megoldást, hogy tudna lefogyni. Az internet világának köszönhetően rátalált Szabó Mátéra, akinek a sikeres Reg-Enor kúrája mellett azt is köszönheti, hogy ebben a szuper csapatban lehet. Ráadásul hálózatvezetőként, 4 aktív munkatárssal!

Új gondolkodásmód
Bár nehezen indultam meg az úton, de Timi és Máté mindig bíztak bennem és talán olyanak láttak, amit még én sem hittem el magamról. Tanításukért, segítségükért örök hála és köszönet. Nemcsak régi gondolkodásmódomon lendítettek át, hanem félre tudtam tenni azt is a fejemben, hogy a kislányom kicsi és nem tudok elmenni képzésekre.

Terméktapasztalattal kezdtem, fogyókúrával indítottam
2020 januárban vettem részt az első rendezvényemen, Budapesten, mely a Szabó-Gyarmati Csapat szervezésében egy Startképzés volt. S nemcsak résztvevő voltam, hanem már a terméktapasztalatomat is megosztottam a közel 500 jelenlévővel. Nagy lendületet adott az a nap, imádtam minden percét!

Az első Startképzésen, Budapesten


Az online képzésekkel kinyílt a világ
Márciusban a virushelyzet elhozta az online képzés világát és nekem az igazi változást. Igyekeztem minden képzésen részt venni. Timit és Mátét egyre többet kerestem, hiszen jöttek a kérdések mit, hogyan kell, de türelemmel és készséggel válaszolnak, tanítanak mai napig. A szponzori kapcsolattartás fontossága teljesen felértékelődött a szememben. Ilyenkor nemcsak az engem foglalkoztató aktuális kérdéseimet beszéljük át, hanem eszembe jutnak továbbiak is, amire szintén részletes magyarázatot kapok.

Online képzés a 2 éves Annával


Szervezem is
Az online képzéseket már nemcsak hallgatom, hanem aktív szervezőként is részt veszek – munkatársi képzés, terméktapasztalatos online rendezvényt is szervezek.

Úton az Uzonyi-csapat a Kulcsember-képzésre

Az első kétnapos Kulcsember-képzésem
A képzések és a konzultációk hatására valahogy egyre jobban elkezdett a hálózatépítés összeállni a fejemben. Már nem féltem megszólítani a lehetőséggel a vásárlóimat. Ahogy egyre magabiztosabbnak éreztem a tudásomat, úgy megszületett az a gondolat is, hogy ezt már másnak is át tudom adni. Ezzel a gondolati fejlődéssel a munkatársaim száma is növekedett. Szívós Mariann és Horváth Barbi a vecsési Kulcsember-képzésre is jöttek velem, ami nekem is az első volt. Bámulatos 2 nap volt számomra, sokat tanultam a rendszerről, a miértekről és hálás voltam hogy ott lehetek a csapatommal.

Fiatal Tehetség Díj

„Fiatal Tehetség” lettem
A képzésen nemcsak tudást kaptam, hanem egy váratlan megtiszteltetés is ért. A Szabó-Gyarmati Team Fiatal Tehetség Díját is én kaptam. Ezt azoknak a nem hálózatvezető munkatársaknak szokták átadni, akik kimagasló szervező tevékenységet végeznek. A házaspár a fejlődésemet díjazta ezzel, ami az utóbbi pár hónapban történt – ennek mind munkatársakban, mind pontfejlődésben volt eredménye.

Itt gyerek mellett is lehet karriert építeni
Mit éreztem?  Szavakban nem tudtam kifejezni magam, ott álltam remegő kézzel és majd kiugrottam a bőrömből, hogy elismertek újra. Újra visszakaptam azt az érzést, mikor fodrászként dolgoztam. Nem kérdés számomra, hogy itt jobb helyen vagyok, hiszen gyerek mellett már nehéz karriert építeni fodrászként, de itt ez is lehetséges. Itt volt az a pillanat, mikor tudtam, jó helyen vagyok, jó emberekkel és jó irányba haladok.

Kilépés a komfortzónából a Startképzés házigazdájaként
Az egyik következő rendezvény a balatonfenyvesi Start volt, ahol azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy legyek a nap házigazdája. Örömmel vállaltam, hiszen megint kiléphettem a komfortzónámból és fejlődhettem. Izgalommal készültem a nap levezetésére, ami a visszajelzések alapján nagyon jól sikerült. A rendezvényen átvehettem hálózatvezetői oklevelemet is.

Kitartással mindent lehet
Ebben a rendszerben nekem az tetszik a legjobban, az ad a legtöbbet, hogy itt semmi más nem számít, csak hogy mennyire vagy kitartó, hiszen határ a csillagos ég. És ezek nem üres szavak, hiszen személyesen is olyan példákat ismerek meg, akik már megvalósították, amit szerettek volna kihozni ebből a rendszerből. Egy idézettel zárom soraim, ami az én esetemben nagyon igaz – Biocomos életutamat is nagyon jól tükrözi: „A vízcseppek kivájják a követ is, nem erő, hanem kitartás által.”

 

 

Ezeket olvastad már?