Kezdőoldal Ágak Felvidéki sikerek: Gizikék a csúcson

Felvidéki sikerek: Gizikék a csúcson

DSC_0161

Egy boldog, sikeres, dinamikus csapat a szponzorokkal. Jobbról balra első sor: Fazekas Gizike, Beta Kádár Tünde, Gyevát Sarolta, Barna Gizike, Solník Andrea, Balázs Hajnalka. Balról jobbra: Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Bajkó Andrea, Gyevát Konrád, Turányi Zsuzsanna, Ferenczy László, Turányi Zsuzska, Vass Oszkár és Solník Barbara.

Amit persze még lehet fokozni! De tény: a szőgyéni Barna Gizike társult hálózatvezető lett. Mégpedig szponzora, a Vass-ágon az elmúlt két hónapban a legdinamikusabban fejlődő csoportnak járó serleget elnyerő Fazekas Gizike vezetésével. S tegyük hozzá: javarészt párkányi vezető-jelöltje, a Reg-Enor segítségével 22 kilót fogyó Solník Andrea segítségével. S persze saját hitével, kitartásával, alázatos munkájával. A szponzor, Fazekas Gizike csapata 42 taggal bővült (!) múlt hónapban – talán köszönhetően a könnyített regisztrációnak és a tudatos tervezésnek is – melyből 35 Barna Gizike és csoportja teljesítménye. Egy szlovákiai új hatos rövid sikertörténete következik, akinek kezdetben eszében sem volt dolgozni…

DSC_0156

A láthatóan dinamikus Fazekas Gizike a serleggel, és Vass Oszkárral, az ág névadójával

Életem végéig…?
Ő annak idején, 2009-ben csak gyógyulni szeretett volna… Mindjárt leszögezzük: ez is sikerült! Egyszerűen megunta az orvosok állandó mondatait az allergiája és a hozzá kapcsolódó ekcémás- és immunproblémái kapcsán, melyek így hangzottak: „mindez nem gyógyítható”, „ezzel élete végéig együtt kell élnie”. Ismerős? Ekkor döntött: kezébe veszi a sorsát, s más utakat keres. Megtalálta!

Gyógyszerek nélkül!
Először a Grépfrútmag kivonat, az Olajfa, a Korall kalcium és társai formájában. Mindennél többet mond, hogy 4 éve nem szedett gyógyszert, s azóta nem látta allergológus! (Még, hogy élete végéig…) S mivel nála teljes volt a siker, úgy gondolta, mindezt szívesen mutatná meg azoknak, akik még „kínlódnak”. A döntésben nagyban segítette, hogy elment egy rendezvényre, ahol elsőre úgy érezte: hazatalált. Mint emlékszik: „minden az enyém volt – az előadók, a csapat, a hangulat”. Olyan miliőbe csöppent a vezetője, Fazekas Gizike útmutatásával, amelyhez foghatót még nem tapasztalt előtte, s egyből beleszeretett.

IMAG3695

Sok érdeklődőt vonzanak a párkányi képzések – helybe hozzák a tudást

Andrea és a Reg-Enor
Azóta pedig szinte minden képzésen ott van, s messze nem egyedül. A felvidéki, Vass-ágon dolgozó csapat jelöltjeinek jó részét ő hívja a budapesti találkozókra. A lelkesedése nem szűnt, de gyakran kérdezte: hol vannak azok az emberek, akik ugyanúgy gondolkodnak, éreznek, mint én, s akik ugyanazt látják a Biocomban? A válasz Solník Andrea személyében érkezett először igazán, nagyjából két éve. Az ő sztorija külön cikket érdemel majd, mert egy éve „hinni mert” a Reg-Enornak. Az eredmény? Mínusz 22 kiló és azóta számos „csodáló” és követő. S még több hálózati tag és pont… Nem túlzás azt állítani, hogy ennek a sikersztorinak az egyik meghatározó alapja ez a termék.

Kitartás és önbecsülés – HITTEL
S hogy mi még? Gizike szerint a kitartás, az alázat és a hit, ami nagyon fontos, hogy céljainkat megvalósíthassuk! El kell tudni képzelni, hogy mindez nekünk is működik. Bárkinek! Mint mondja, ő is messziről indult, ezért tartott tovább a kibontakozás, hiszen sokat kell(ett) magán dolgoznia. Szükség volt és van a tanításokra az önbizalomról, az önbecsülésről. Nagyon nagy hálával tartozik Beta Kádár Tündének, és Fazekas Gizikének, mert vallomása szerint, amit tőlük kapott, meghatározta a sorsát a Biocomban. Éppen ezért hittel adja át mindezeket az újaknak, ugyanis senki nem így születik! Úgy véli, mindenki számára adott a lehetőség, melynek a keretei csodálatosak itt, a Biocomban. Szerinte ugyanezt érezte meg másik kiváló munkatársa, Balázs Hajnalka is, aki Andreával párhuzamosan szintén a magasabb minősülés felé tart. Ő, mármint Barna Gizike pedig az újabbak felé – mert célok vannak bőségesen. Az üzleti mellett emberi is: minél többeknek megmutatni, hiszen biztos benne, hogy ez mindenkinek jó, mert mindenki egészséges, boldog, tartalmas életre vágyik. Határozottan állítja: „a siker kulcsa nálunk van”!

IMAG3705

Fazekas Gizella, a Vass-ág felvidéki hálózatának vezetője az felső ágvezető-tanítónak, Ferenczy Lászlónak köszöni meg az értékes előadást

FAZEKAS GIZELLA, A SZPONZORA: Példa és gyarapodás
Gratulálok Barna Gizella szép sikeréhez, nagy jövő áll a csapata előtt. Kiváló példa ő, hiszen rendszeres vendége a budapesti képzéseknek, ahová mindig sok vendéggel érkezik, köztük olyanokkal, akik komolyan gondolkodnak a jövőjükről. Példaértékű számomra Gizike türelme, kitartása is, nagyon jó barátra találtam benne.

Szövetség, rendezvényekkel
Az igazi elrugaszkodásunk talán ott kezdődött, hogy márciusban vendégeink voltak ágvezetőink, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár. Elemeztük a csapatmunkát és Zsuzsi javaslatára szövetséget kötöttünk a leendő vezetőkkel, hogy mindenki tegye bele a munkába azt, ami az erőssége. Jöttek az ötletek, Solník Andrea részéről például a rendszeres helyi rendezvények, míg Balázs Hajnikának tanítói képességei kerültek felszínre.

Helyi rendezvényeinken vendégünk volt már a nagyon sok erőt adó szponzorunk, Beta-Kádár Tünde, aztán a Reg-Enor feltalálója, Szabó Szigfrid, és a legutóbbin felső ágvezetőnk, tanítónk Ferenczy László, amiről a képek is tanúskodnak. De felső vezetőink nélkül is találkozunk. Van miről beszélni: előrelépések, terméktapasztalatok, csodás gyógyulások. Turányi Zsuzska Reg-Enor tapasztalata: mínusz 30 kiló és gyógyulás!

Növekedés minden téren
Vagy például példás csapatgyarapodás Gyevát Sacinál: két hónap alatt ötös szint! Gizike csapatának a látványos előrelépése az alapja annak is, hogy az elmúlt két hónapban mi nyertük a Vass-ágban a legdinamikusabban fejlődő csapatnak járó vándorserleget. Két hónap alatt közel 4000 ponttal gyarapodtunk! Tavasszal még 5000 közelében voltunk, most pedig már a tízezret ostromoljuk… Teljesítményüknek szép fokmérője, hogy csapatszintű, 42 új tagunkból ők 35-öt hoztak. Köszönöm, és gratulálok!

Ezeket olvastad már?