Kezdőoldal Ágak Értékeld (fel) magad! – Szabó Szilvia versenygyőzelme a Vass-ágon

Értékeld (fel) magad! – Szabó Szilvia versenygyőzelme a Vass-ágon

Üzlet- és háziasszony. Siker otthon és a vállalkozásban is.

A címben olvasható felszólítás minden hálózatépítőnek szól egy olyan vezetőtől, aki az elmúlt hónapokban vett új lendületet. Szabó Szilvia ugyanis áprilisban megnyerte a Vass-ág havi rendszerességű versenyét, s ami ennél még fontosabb, márciusban egy közvetlen munkatársa lett a legkiemelkedőbb. A történet gyökere azonban januárban keresendő, amikor a háromgyermekes, őrbottyáni családanya az első Hálózatvezetők Találkozójáról hazafelé tartva döntéseket hozott. De vajon mi történhetett azon a rendezvényen…?

Kiváló háttér
Komoly megerősítéseket kapott. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett első ilyen jellegű találkozón Kovács Zoltán, a hálózat alapítója vázolta a jövőképet, s a kihívásokat, értékelve és mutatva is az utat. Szilvia ekkor megérezte: minden le van tisztulva a saját üzleti vállalkozása körül, mivel a cégcsoport rendben van. Így megerősödött benne a bizalom és a hit, hogy minden feltétel adott számára (is) a továbblépéshez.

Tükröm, tükröm…
Ehhez persze nem csak a külső megerősítés kellett, hanem egy tükör is, melynek segítségével magába nézett, újra. S hogy mit látott? Belső értékeket, melyek eddig is ott voltak, s ismét a felszínre kerültek, erősítve önbecsülését. Ezt szeretné sugallni közvetlen munkatársainak is. Fedezd fel magadban a becsülendőt, amiben a szponzor legfeljebb segíthet, aztán sugározd ki másokra! A tükör tartásában családja is segített. Középső lányától, Petrától a következő bibliai idézetet kapta Anyák Napjára:

„Mert az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van.”

Szívvezérelt élet
Szilvi mindig is érezte és – Ferenczy László ágvezetője ez irányú, részben feldebrői tanításait újra meghallva – tudatosította magában, hogy a szívünkből kell „gondolkodnunk”. Mint mondja: rájött, hogyha elmésen, észjátékkal dolgozik, az mindig görcsösebb, legfeljebb pénz-centrikusabb. Míg, ha a szív a központ, akkor mintegy ajándékként kapja meg vágya tárgyát, legyen az bármi. Ez persze folyamatos odafigyelést igényel. Van, amikor naponta többször kapja magát azon, hogy sikertelenek a telefonos időpont egyeztetései, s ez talán már róla szól, nem a felhívottakról. Az önkontroll azonban segít visszaterelni gondolatait a helyes útra. Mert az úton jár is természetesen, nem csupán filozofál róla önismeret címszó alatt. Azaz: dolgozik, sikeresen, aminek látszatja, hogy az elmúlt két hónapban ők fejlesztettek a legnagyobb mértékben a teljes Vass-ágban.

Előttem az utódom
Először Kovács Adrienn révén, aki Szilviának egy már régen a hálózatban lévő, „alvó” munkatársa. Pontosabban: nagyon is éber volt Adrienn, de inkább gyógyított a meridián pontokon keresztül mérve fel a páciensek állapotát. Szilvi a szintén a Vass (Oszkár és Zsuzsa)-ágban dolgozó, korábban szintén havi versenyt nyerő szlovákiai Pathóova Iveta természetgyógyász-hálózatvezető példájából merített, aki sikeresen kapcsolta össze az egészségtudatosságot a hálózatépítéssel. Ezzel szólította meg újra Adriennt, aki ragyogóan reagált: az első tavaszi hónapban 3 új kétszáz-, és 4 új százpontos regisztrált került a hálózatába. Ha nem kellett volna elutaznia egy tervezett külföldi útra, még a tavaszi céges versenyben is esélye lett volna…

Szaunás győzelem
A folytatásban pedig már Szilvi is mutatta a példát. Ő a „kötelező minimumot” hozta, azaz: öt új ember, amiből hárman kétszáz pontosak. Tegyük hozzá, úgy, hogy az igazi munkát csupán az április 20-i, kiválóan sikerült Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóját követően kezdte el ebből a szempontból. Négy embernél járt, amikor ők is elmentek egy még korábban tervezett wellness hétvégére a férjével, a hónap zárása előtt. És láss csodát: a szaunában egy hölgy minden előzmény nélkül „leszólította”, hogy fogyni akar és nyitott az egészséges dolgokra. Íme a vonzás törvénye, amihez kellett a külső ragyogás is…(Persze, ő lett az „ötödik” a hónapban – hála a távolról is elvégezhető, azonnali regisztrációnak, s az ezt feltételül biztosító cégnek.)

MLM kényelem
A friss sikerek kapcsán azonban érdemes a történések mögé is nézni. Ekkor egy tudatos családanya-üzletasszonyt látunk, aki amellett, hogy három gyermeket nevel, még a férje vállalkozásában is besegít. S persze irányítja a sajátját, otthonról. Mint vallja, talán ez az egyik legnagyobb előnye az mlm rendszernek, amit bárki megtehet. Csak épp olyan szokások is kellenek hozzá, mint az övé! Minden nap korán, általában öt órakor (vagy előtte) ébred, s ezt nagyon kreatív időszaknak tartja. Sokat gondolkodik, jegyzetel, tervez ilyenkor, s egyébként is pontosan osztja be az idejét.

Jó szokások
Naponta legalább 15-20 emberrel veszi vele a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen. Nem csak telefonon! Újabban sokat ismerkedik, s még kétszer ugyanahhoz a zöldségeshez sem megy. Viszont ahol jár, mindig otthagyja a szóróanyagait (például a Karcsúsodjon velünk! és a SZÍVesen segítünk! füzeteket), s nem marad el sosem a visszakeresés sem. Tehát folyamatosan bővíti a névlistáját, amit sokan elhanyagolnak. Az információátadást napi szinten gyakorolja, vagy családi keretek között, vagy egyénileg. Azt mondja: hálás azért is, ha nemet, kap, mert az igenekhez jut vele közelebb. Ráadásul egy „nem” nem örökérvényű, az áprilisban regisztrált „ötökből” egy korábban már elutasította… S ha mégis kikosarazzák átmenetileg, nem felejt el ajánlást kérni, vagy egy rendezvénnyel megkínálni az elzárkózót. A többi rajta múlik…

Nem csak mondja, teszi is
Mert Szilvián biztosan nem. Amellett, hogy folyamatosan dolgozik magán, a legfontosabbnak a GYAKORLATOT tartja. Mintha visszacsengenének a cégvezetés szavai: álmodj, dönts, tervezz, és CSINÁLD is meg…! Ő például már a nyári versenyen munkálkodik, nem csupán fejben. És nem csak fejjel! Szívvel, mosolyogva. Másik lánya, Janka ugyanis ezt írta neki Anyák Napjára:

„A legjobban az tetszik rajtad, amikor látom, hogy boldog vagy – és akkor én is…”

Szilvi hitvallása egyszerű: ha mások mosolyognak, akkor ő is boldog. Ehhez pedig ő is mosolyog, bármi történjék is…

Vass Oszkár ágvezető ismeri el Szabó Szilvia hálózatvezetőt a havi verseny kapcsán.

A szintén versenygyőztes munkatársa, Kovács Adrienn is egzotikus utazásokra vágyik...

Ezeket olvastad már?