Kezdőoldal Ágak Félmillió pont felett vezetőképzőzött a Vass-ág a Balatonnál, a Molnár-ággal karöltve

Félmillió pont felett vezetőképzőzött a Vass-ág a Balatonnál, a Molnár-ággal karöltve

DSC_0440

A Vass-ágnál is folytatódott a cégvezetés által a további fejlődés és a csapat összekovácsolása jegyében finanszírozott vezetőképzések sorozata. Pontosabban, a Molnár-ágnál is, ugyanis Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár, valamint Molnárné Andrea ágvezetők úgy döntöttek: megosztják egymással a helyet, és még inkább a tapasztalatokat. A kétnapos tréning fényét emelte, hogy a hálózatalapító, Kovács Zoltán is inspirálta a vezetőket. Az alábbi visszajelzésekből kiderül: jó döntést hoztak az ágvezetők minden szempontból, a helyszínt illetően is. A Residence Balaton Hotel ugyanis méltó keretet adott a téli Siófokkal együtt az élményekkel teljes tanuláshoz. Nem kérdés, mindkét vonalon komoly jövőtervezés is zajlott, fantasztikus pillanatokkal!

DSC_0350
Gruicsné Sümegi Éva Ezüst HV: Színes napok kacagással és komoly előadásokkal

554.217! Ezúton is gratulálok magunknak a rekordhónaphoz! Az elmúlt két nap olyan színes volt, mint az életünk, volt benne sok kacagás és nagyon komoly előadások. Köszönet Nektek a szervezésért, a szeles sétáért, Siófok és a Balaton minden évszakban varázslatos, köszönet a vidám estéért, amit a kerti jakuzziban dalolással alapoztunk meg, köszönet a pazar ellátásért, amiben részünk volt, köszönet Molnár Andi és Kovács Zoltán előadásának esszenciájáért, az egy-egy mondatokért és hogy felráztak bennünket! Külön öröm számomra, hogy a két hálózatvezetőm, Hellinger Magdolna és Ferencz Ildikó is velem lehetett, nagyon büszke vagyok rájuk! A következő vezetői képzésen még többen leszünk!

Surin Ildikó Ezüst HV: Élmény volt a tanulás vezetőinkkel
Vezetői képzés szó szerint. Valóban segítséget, irányt kaptunk, hogy csapatunk jó vezetői legyünk. Vidáman, mosolyogva is lehet tanulni! Ez számomra nagyon új és jó tapasztalat a siófoki két napos képzésen. Vass Szombatfalvi Zsuzsa megadta az alaphangulatot a két napra. Valóban segítség, hogy csapatunk jó vezetői legyünk. Csak kiragadott gondolatok, amik rám erősebben hatottak:

  • Zsuzsa a mélységépítés példájával a hatékony és gyors haladásra ösztönző előadása. Impulzus minden héten. Proaktivítás!
  • Vass Oszkár: Versenyzői lélekkel, lelkesedéssel indítani, behozni valakit sokkal nyerőbb. Ami a fejünkben van, az fog visszaköszönni! Bevésődött: mit szeretnél, osztani a pénzt vagy szorozni?!
  • Molnár Andi gyakorlati tanácsokkal, példákkal látott el minket. Alkut kötni és azt betartani! Érte van az elvárás! A siker 8 pontja.
  • Kovács Zoltán is megtisztelt minket: senki nem születik vezetőnek, hanem azzá válik. Vezetsz? Követsz? Vagy félreállsz?

Tanulás volt. A tanulás is élmény volt vezetőinkkel! A hotel elegánsan szép, barátságos, nagyon kényelmes helyet adott. A Biocom nélkül biztosan nem látnám, élvezhetném ilyen minőségű hotel kényelmét. Köszönet a lehetőségért, a tanításokért!

DSC_0349
Acsainé Sz. Katalin HV: Itt a helyem, e csodálatos családban

Ez a két nap számomra arcok mögé személyiséget, ölelések mellé melegséget, őszinte szeretetet adott. Megerősített abban, hogy itt a helyem, ebben a csodálatos nagy családban. Bepillanthattam mások hogyanjába, és miértjébe, melyekből sokat tanultam. Köszönöm a sok kedvességet, az iránymutatást, a példamutatást, és azt, hogy itt lehetek köztetek.

Jányík Viktória HV: Rengeteg újat adott
Ez a kétnapos képzés rengeteg újat nyújtott nekem. Nemcsak élményekben gazdagodtam, hanem életérzésben is. Állandó nevetés és vidámság vette körül ezt a képzést. Imádtam minden pillanatát, alig várom a következő alkalmat, hogy újra a csapattal fejlődjek és feltöltődjek.

Jányík Gabriella EHV: Ezt át kell élni mindenkinek!
Ezt nem lehet szavakba foglalni, ezt mindenkinek át kell élni. Nagyon szuper feltöltődés, ami felturbózza a további munkát. Köszönöm a Biocomnak ezt a fantasztikus, kétnapos ajándékot!

Gara Jenőné Pap Edit HV: Felemelő volt!
Mikor írni kéne… nem kapargatom a torkom… pedig nekem kapar… Úgy viszket, mindjárt szétárasztom. Két mondat. Lépj hátra. Kezdd újra… Ráfókuszálok vezetőnk szavaira. A felém áramló sok szeretet, a mentorok nagysága levett a lábamról… Felemelő volt számomra tudásuk, egyszerűségük! Minden ember egy nagy csoda. Ez a mi nagy virágcsokrunk, tavaszi üdítő. Hálás vagyok, hogy köztetek lehetek.

Czékus Mónika HV: A legjobb helyen vagyok!
Már harmadik alkalom, hogy csodás két napot tölthettünk el a cég ajándékaként pihenéssel, feltöltődéssel Siófok egy csodás szállodájában. Óriási megerősítés minden alkalommal, hogy tudjam, a legjobb helyen vagyok. Ismét sokat tanultunk egymástól, vezetőinktől. Sokat nevettünk, örültünk egymás sikerének. Köszönöm ezt az érzést, a biztatást. Hálás vagyok, hogy a Biocom család tagja vagyok!

Sinka Szilvia HV: Tanulságos és megerősítő volt
Csodálatos két napot töltöttünk együtt. Számomra nagyon tanulságos volt. Megmutatta, miben kell igazán fejlődnöm, miben kell igazán erősödnöm a legapróbb részletekig. Megerősített abban is, hogy a legjobb döntést hoztam, mikor a Biocom mellett tettem le a voksomat. Hálás vagyok, hogy itt lehetek!

Barna Gizella HV: Egyre többet a tortából, mások életére pozitívan hatva
Nagyon vártam ezt a kétnapos vezetői képzést Siófokon, mert ugye a Balaton az Balaton, még télen is! Külön öröm volt számomra, hogy a férjem is szívesen elkísért, bár ő nem kimondottan hálózatépítő, de jó háttértámogató, megbízható társ és szeretném, ha minél jobban belelátna az üzleti oldalába is… aztán  ki tudja? Bármi lehet… És igen! Felismerések, megerősítések immár sokadszor, de szerintem ez nagyon-nagyon szükséges, mert lehet, elég egy szó, egy mondat mondjuk Molnár Anditól, de az a dinamizmus, lelkes belső erő nagy segítség mindannyiunk számára. Aztán a szuper, csapatépítő esti program, ami elengedhetetlen és fantasztikus jó kedvvel, sok-sok nevetéssel, jó hangulattal társult. Persze, természetesen ez is a mi érdekeinket szolgálja, hogy minél jobban ki tudjuk bontakoztatni képességeinket. Óriási  meglepetés volt a kedves igazgató úr, Kovács Zoltán a második napon. Mindig szívesen hallgatom és figyelem szavait, mert az az egyszerűség, de hatalmas tudás, ami árad belőle, mindig megerősít, erre nagy szükségem van, mert mindig más oldalról, szemszögből látom a dolgokat. Végül, de nem utolsó sorban nagy hálával tartozom ágvezetőimnek, Vass Zsuzsinak és Oszinak, mert mindig tudják, hogyan lehet motiválni és szeretettel egyengetni az utamat. Hogy minél nagyobb falatot tudjunk kivenni a Biocom nagy tortájából úgy, hogy egyre több ember életében tudok pozitív hatást és változást előidézni. Hála és köszönet!

Fazekas Gizella Ezüst HV: 14 HV-val képviseltük a százezer pontos felvidéki csapatot a csodás két napon
Vezetőképzőn tölthettünk két csodás napot Siófokon a Biocom Vass-, Beta- és Molnár-ágának vezetőivel. A 102.000 pontos felvidéki csapatot 14 hálózatvezetővel képviseltük, ami külön örömmel tölt el. Vidám  hangulatban, ágvezetőink és hálózatvezető társaink munkamódszereit, terveit, céljait hallgattuk, amiből jól esett csemegézni, és örülni mások sikereinek is. A Biocom hálózat alapítója, Kovács Zoltán a második napot velünk töltötte. Megosztotta a mindennapjaiban zajló céges és magánéleti tevékenységeit, ami nekem megható és tanulságos volt. Hatalmas töltődés volt nemcsak a konferenciateremben, hanem a Balaton-parti séta, és a wellness idején is. A szállodai ellátás színvonala csak feltette  az i-re a pontot. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki szervezte és ajándékozta nekünk ezt a két napot!

Pálfi Katalin Arany HV: Szuper hangulat, sok tanulás, fenomenális élmény
Számomra a két nap felemelő érzést nyújtott, nagyon feltöltődtem. Hálás vagyok a cégnek, hogy ilyen csodálatos wellness napokat eltölthetünk együtt. Sokat nevettem, szuper volt a hangulat, és nagyon sokat tanultam is. Mindig segít előrelépni, másként látni. Igazi csapaterő kovácsolódott össze. Köszönöm, nagyon jól éreztem magam. A szálloda gyönyörű volt, és nagyon komfortos, a kiszolgálás pazar, az előadók, drága vezetőink pedig fenomenális élményt nyújtottak. Várom a következőt!

Bencsik Éva HV: Életem hátralévő része itt kezdődött el…
Köszönöm, hogy annak idején Kovács Zoltán megtette azt a több ezer kilométert Németország és Magyarország között, így én ma részese lehetek ennek az egésznek, amit ma Biocomnak nevezünk. Engem inspirál a Balaton, a víz, a hajó. Életem hátralévő része Siófokon kezdődött el. Már várnak azok az emberek, akiknek mindezt én is megmutathatom. Hálás vagyok, hogy a Vass-Beta ághoz tartozom, jó érzés ebben a csapatban lenni. Jó érzés, hogy van egy társunk, a Molnár-ág, akiktől szintén sok értékes gondolatot kaptunk.

Pintér Pámer Krisztina Arany HV: Igen, ez nekem jár!
Mindegyik előadótól nagyon sokat tanultam. Nagy öröm volt, hogy a Molnár-ággal együtt voltunk. Tükröt is mutatott Zsuzsi, hogy miben kell változnom. Lendületet, energiát és feltöltődést kaptam ezen a gyönyörű helyen. Kovács Zoltán azt mondta: „Ez nekem jár!” Hálás vagyok, hogy ott lehettem. Köszönöm!

Hellinger Magdolna HV: Óriási feltöltődést kaptam
Hálás vagyok, hogy ismét részt vehettem egy ingyenes vezetői képzésen! Nagyon hasznosnak érzem, hogy újra közösen, egy másik ággal együtt szervezték meg Zsuzsika és Oszkár, így a saját ágvezetőink, felső vezetőink mellett más szemszögből is rálátásunk lehetett munkamódszerekre Molnár Andrea ágvezetőn keresztül. Kovács Zoltán hálózatalapító is eljött, hogy tudásunkat gyarapítsa. Kiváló előadó, hihetetlen tapasztalati tudással. Végigjegyzeteltem a két napot, a vezetőkön kívül rengeteget tanulhattunk egymástól is. Érdekes látni, ahány ember, annyi rálátás és módszer, azonos céllal! Mindenkitől igyekeztem tanulni, ellesni valamit, amit saját magam és üzletem épülésére használhatok. Óriási feltöltődést kaptam. Sok-sok vezetővel határon innen és túlról együtt eltölteni ezt a két napot: még-még sok hasonlót szeretnék. KÖSZÖNÖM a lehetőséget!

Gyevát Sarolta Ezüst HV és Róbert HV: Már ma elkezdjük a mélységépítést
Köszönjük ezt a kétnapos képzést, azt a rengeteg tanítást, önfeledt szeretetet, nagy nevetéseket. Mindig feltöltődve, pozitív energiákkal térünk haza. Ezek a képzések rádöbbentenek a  hibáinkra, hogy mit is csinálunk rosszul. Ez a siófoki képzés azt adta, hogy nem holnap, hanem már ma elkezdjük a mélységépítést, és alkut kötünk.

Szombatfalvi József HV: Megerősítés, inspiráció, proaktivitás
A vezetőképzőről három szóban: megerősítés, inspiráció, proaktivitás. A képzés újra megerősített abban, hogy jó helyen vagyunk, hogy mind a cég, mind a felsőbb vezetők egy olyan hátteret és tudást adnak, amelynek használatával a céljaink elérhetők. A vezetők beszámolói jól példázták, hogy az elvégzett munkának mindig van eredménye. Kovács Zoltán előadása rávilágított arra, hogy munkánkban mennyire lényeges az inspiráció, a belső tűz. Zsuzsa és Oszi előadásából megértettem, miért nem elég csak aktívnak lenni, hanem inkább legyünk proaktívak. A helyszín gyönyörű, a társaság kitűnő. Én megerősödve, inspiráltan és proaktívan várom a következőt.

Simonics Éva Ezüst HV: Tanulás, lazulás, jövőkép
A kétnapos vezetőképzőt egy csodás hotelban így jellemezném: tanulás, lazulás, jövőkép… és mindez példaértékű ágvezetőkkel. Az előadások megmutatták nekem, hogy ha hiszek magamban és jó példa vagyok, akkor óriási lesz a hálózatom, mert minden belőlem indul ki. Vidáman, nevetve tanultunk egymástól komoly életépítési dolgokat. Tudom, hogy jó helyen vagyok és ,,Ez nekem jár!” Köszönöm ágvezetőimnek a lehetőséget!

Beta Kádár Tünde ágvezető: Sokat adott, tettekre sarkallt
A kétnapos vezetői képzés nekem nagyon sokat adott! Kovács Zoltán előadása tettekre sarkallt, jobban ráláttam magamra és tudatosult bennem, mit lehet még jobban csinálni! Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Oszkár, Molnár Andi előadása megerősített, hogy hogyan érdemes dolgozni! Mire figyeljünk, és mit tegyünk, hogy egyre jobb vezetővé váljunk. Köszönöm szépen ezt a két napot, hálás vagyok, hogy csapatommal együtt részt vehettünk ezen a képzésen!

Eberhardt Hajni Ezüst HV: Sok mindent adott
Mit adott ez a két nap? Mindenkinek, aki ott volt, lehetőséget arra, hogy önvizsgálatot tarthasson, hogy felismerje, hol kell fejlődnie, hol, miben érdemes változnia. Adott örömet, meghitt őszinte pillanatokat. Adott tudást, mintát, példákat. A „minden számít” jelentőségét. Adott pihenést, kényeztetést, adott ötleteket a hogyan továbbra. Adott megerősítést, leginkább arról, hogy hiteles, követhető és példaértékű vezetők segítenek bennünket. Büszke és hálás vagyok, hogy hozzájuk tartozom. Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem, és a párommal együtt élhettem meg ennek a két napnak minden szép percét.

Kis Gergely Arany HV: Tudás, vidámság, nagyszerűség
Nagyon jól éreztem magam a siófoki vezetőképzésen. Fantasztikus volt a szervezés. Ezúttal is sok értékes új tudással tudtunk hazatérni. Köszönjük a sok vidám pillanatot és a nagyszerű társaságot!

DSC_0167 DSC_0178 DSC_0340 DSC_0342 DSC_0390 DSC_0396

DSC_0400 DSC_0417 DSC_0420 DSC_0425 DSC_0430 DSC_0444

 

Ezeket olvastad már?