Kezdőoldal Ágak Motiváló évindítás a Felvidéken: a Pálfi-Kis-ág Sikernapja megalapozta az esztendő sikereit

Motiváló évindítás a Felvidéken: a Pálfi-Kis-ág Sikernapja megalapozta az esztendő sikereit

Karellová Mária hatos szintre lépett, hálózatvezetője, Deák Katalin (jobbra) pedig a hónap legjobbja lett

A 2023-as évet egy fantasztikus Sikernappal indította a Pálfi-Kis-ág a nagymegyeri Hotel Plauter Kúriában, amelyet a szlovákiai Gyémánt Hálózatvezetőik, Pálfi Katika és Kis Gergely január 8-ra szerveztek. A szuper decemberi évzáró után már mindenki izgatottan várta az év első Sikernapját, hogy újra együtt legyen a felvidéki csapat. A részletekről Katona Zsuzska hálózatvezető küldött beszámolót.

Az Arany Hálózatigazgató felső vezetők, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár a Beta-ág felvidéki csapatának Gyémánt Hálózatvezetőivel, Pálfi Katikával és Kis Gergellyel

Életmódprogram – mindenkinek
A nap háziasszonya Makki Károlyi Szilvia volt, aki széles mosollyal és boldogan nyitotta meg a napot. A Biocom Életmódprogramot Csontos Zsanett hálózatvezetőtől hallhattuk, aki nagyon részletesen és színesen mutatta be a lehetőségeinket.

Az életmódprogramot Csontos Zsanett elemezte

Terméktapasztalatok
Ezután terméktapasztalatokat hallhattunk különböző termékekről, mint pl. a téli időszakban kiemelten aktuális, teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra jótékony hatásáról, vagy arról, hogy mihez nyúljunk, ha ránk tör a nassolási vágy. Volt szó továbbá az immunerősítésről és a vashiány megfelelő megoldásáról.

Szintlépések, új hatossal
Miután a tapasztalatmondók a helyükre ültek, következett a szintlépők elismerése. A képzeletbeli színpadon láthattunk több 3-as és 4. szintre kvalifikáló munkatársat is. Szívből gratulálunk nekik! Nagy örömünkre szolgált, hogy köszönthettünk egy új 6-os munkatársat is Karellová Mária személyében, akinek a hálózatvezetője Deák Katalin.

Az elismerések egy pillanata

Deák Kataliné a vándorserleg
A Pálfi-Kis-ág vándorserlegét a decemberi hónap alapján a legdinamikusabb HV vihette haza, Deák Katalin. Katalin nagyon meghatódott és boldog volt, hogy ő és csapata büszkélkedhet a Pálfi-Kis-ág aktuális legjobbjának járó címével.

Deák Kataliné lett a vándorserleg, az ágvezetők gratuláltak neki

Apa és fia a legjobbak
Az év első Tehetség Díját a múlt havi fejlődés alapján Bosák Gábor és Tibor kapta. Ők egy igazi apa-fia páros.

Itt az idő a súlycsökkentésre!
A nap háziasszonya bejelentette az évindító fogyiversenyt. Ezután következett egy rövid videó, mely a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra jótékony hatásait mutatta be számunkra. A szünet után Karell Marika elmesélte az eddigi életútját, amely a Reg-Enorral indult 2021-ben.

Víztisztítóval indult az álmok megvalósítása
Ezután Deák Katalint hallhattuk, aki a víztisztító berendezés megvásárlásával csatlakozott a Biocom rendszeréhez. Katit idézve „megvalósulhatnak az álmaink”. Ő is nagyon sok mindenről álmodozik – amikből már rengeteg valóra is vált!

Az év embereinek útmutatásai
Annak érdekében, hogy még több energiát kapjunk erre az évre, meghallgathattuk a 2022-es Év Hálózatépítőinek az életútját. Elsőként Nagy Andrea és Zoltán HV beszámolóját hallhattuk, akik idáig már nagyon sok áldozatot hoztak. Egy idézet tőlük: „Ne hagyd, hogy az álmaid álmok maradjanak!” Másodikként pedig Kovács Évi és Zsolti Ezüst HV beszámolóját hallhattuk, akik elmondták, mindig hitelesnek kell lenni! Tőlük is hoztam egy idézetet: „Ne csak csinálgasd, hanem csináld!”

Kovács Évi és Zsolti kiemelten sikeres volt 2022-ben, ők is adtak tanácsot 2023-ra

Felső ágvezetők motiváltak 2023-ra
A nap fénypontjai a várva várt vendégelőadók voltak, a Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár Arany Hálózatigazgató páros. Oszkár elmondása szerint nagyon fontos a felelősségvállalás. „Vállalj felelősséget a szabadságodért és a pénzügyeidért!” Zsuzsa valami elképesztő lendülettel folytatta férje előadását. Véleménye szerint az „add tovább mozgalom” alapján kell működtetni ezt az üzletet. Továbbá fontosnak tartja, hogy mindenképp legyenek álmaink, céljaink. Végezetül egy csodás videoklipet hoztak nekünk A Pál utcai fiúk színdarabból a „Mi vagyunk a Grund” című dalt.

Van mikor és hol fejlődni
Zárásképp a nap háziasszonya elmondta milyen képzéseink vannak, hogy lehet fejlődni, tanulni, és egy gyönyörű idézettel zárta a napot.

Több motiváló terméktapasztalat is elhangzott

A Tehetség Díjat apa és fia kapta

 

Ezeket olvastad már?