Kezdőoldal Ágak Állítsd át az életed csavarját – kétnapos vezetőképzést tartottak a Vass-ágon

Állítsd át az életed csavarját – kétnapos vezetőképzést tartottak a Vass-ágon

A Biocom egyik inspiráló hagyománya, hogy a hálózatvezetők számára évi két alkalommal lehetőséget biztosít komfortos, kényeztető környezetben a tudásuk bővítésére. Az úgynevezett kétnapos vezetőképzések egyúttal természetesen a csapatkohézió erősítésére is kiválóan alkalmasak, s némi lazulásra, pihenésre is. A Vass-ág nagy, nemzetközi csapatain kívüli hálózatvezetőinek novemberi összetartása is mindegyikről szólt egyszerre, melyről a rengeteg kép mellé – amely tulajdonképpen hűen tükrözi az ottani történéseket és hangulatot – Vass Szombatfalvi Zsuzsanna Arany Hálózatigazgató, ágvezető írt néhány köszönő sort.

Hálásan köszönjük a Biocom cégnek, hogy teret ad és van lehetőségünk egy nagyon szép wellness szállodában együtt lennünk a hálózatvezetőinkkel. Köszönjük felsőbb ágvezetőinknek, Lőrincz Jánosnak és Marikának az önzetlen tanításukat. A Biocom első Gyémánt Hálózatigazgató házaspárjáról tudni kell, hogy a kezdetektől kedvelték az üzletépítői versenyeket, mint munkamódszert, rengetegszer mutattak teljesítésükkel példát, sőt, a most zajló Téli Verseny „párja”, a céges nyári is eredendően János ötlete volt.

Néhány gondolat tőlük:

  • „állítsd át az életed csavarját”,
  • „kapd össze magad és a versenyszellem feltámad”,
  • „a gazdagsághoz vezető legjobb program a verseny”.

A többit meséljék el a képek!

Ágvezetői köszönet: Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár fejezte ki háláját felsőbb vezetőiknek, Lőrincz Jánosnak és Marikának

A gyémántokkal az Erdélyből érkezett Vass-ág vezetők is szívesen fényképezkedtek

30 éve mutatja az utat a csapatnak!

Harkai Csilláék is élvezték a képzést

rpt

A tanulás is fontos része a programnak

Ezeket olvastad már?