Kezdőoldal Ágak Felvidéki Sikertréning a fejlődés és haladás jegyében a Vass-Beta-ágon, a Pálfi-Kis csapatban

Felvidéki Sikertréning a fejlődés és haladás jegyében a Vass-Beta-ágon, a Pálfi-Kis csapatban

A Vass-Beta-ág aktív felvidéki csapatának tagjai az újabb sikertréningen

Egy éve indult a Felvidéki Sikernap-sorozat a Vass-Beta-ágon a Pálfi-Kis csapatban, amely azóta is havonta megrendeznek, mindig nagy sikerrel. Ennek köszönhetően egyre nő a csapatuk! Pálfi Katalin és Kis Gergely Arany HV-k fontosnak vélték egy egész napos Sikertréning megszervezését, melynek Csallóközaranyos adta a helyszínt. Sikerült! Fantasztikus volt az Aranyhal Panzió, a hangulat és a profi szervezés is. Óriási energiák jellemezték az egész napot, amely a fejlődés és haladás jegyében folyt. Komoly tervek, elhatározások születtek. – Légy részese a pörgésnek, mert a siker a fejedben dől el! – talán ez volt az egyik legfontosabb üzenete az Arany Hálózatvezető Pálfi Katikának. S vajon mit szűrtek le maguknak a résztvevők? Az alábbi visszajelzésekből (nem csak a hálózatvezetőkéből) kiderül, melyben bőven van alkalmazható tanítás is… Elsőként egy szervező kap szót.

A Sikertréning helyszíne: Aranyhal Panzió, Csallóközaranyos, Szlovákia

A három főszervező és -előadó: Kis Gergely, Pálfi Katika és Simonics Éva


Simonics Éva: Óriási lehetőség áll előttünk!
Sikertréning… Az első egész napos Sikertréningünk boldogság volt számomra, hisz a csapatomból tízen eljöttek, abból hatan újként. Tanultam és taníthattam is, ami feltöltött és nagy erőt adott. Óriási lehetőség áll előttünk, amihez útmutatót kaptunk. Volt tanulás, tervezés, kacagás, könnyezés, csapatjáték… egyszóval minden, amiben egy sikeres embernek része lehet. Hálás vagyok a példaképeimnek, Katikának és Gerinek.

Fazekas Gizella: Nyilvánvalóak lettek a tennivalók
Gratulálok a szombati Sikertréninghez mindhármatoknak: Simonics Éva, Pálfi Katika és Kis Gergely. Az Aranycsapat nem véletlenül fejlődik lendületesen. Részletes, összeszedett anyagot gyakorlatiasan, példákkal szemléltetve a jelenlévő új munkatársakkal igazolva adtátok át. Vidám hangulatban tanítottátok azt, amit mindennap gyakoroltok. Nagyon motiváló nap volt, nyilvánvaló az újaknak is az első lépéstől a szintlépésig a tennivaló.

Öröm volt a Veletekek együtt eltöltött nap.


Barna Gizella: Megkaptuk a Biocom életérzést
Nagyon nagy izgatottsággal készültem az első egész napos Sikerténingre, amit Arany HV munkatársaim szerveztek meg, óriási erőbedobással egy hangulatos és szép helyen: Csallóközaranyoson. Csak ámultam a profin és precízen felkészült szervezésre!

Az új munkatársak is érthetően és átláthatóan, az első lépésektől kezdve, világosan kidolgozott útmutatást kaptak. Hatalmas gratulációm Nektek, Katika, Geri és Éva, mert valóban megkaptuk az igazi Biocom életérzést, és színvonalat, ami teljességgel átjött azon a Csodálatos Napon! Hála és Köszönet érte!

Szép Izabella: Egy családba csöppentem
Köszönök szépen mindent! De tényleg mindent. Reggel, mikor elindultam itthonról, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogom érezni magam. Úgy indultam, hogy ez az én napom lesz és jöjjön bármi, élvezni fogom. De arra nem számítottam, hogy egy kis családba csöppenek. Arra meg végképp nem, hogy egyáltalán nem éreztem magam kívülállónak. Egy befogadó, kedves kis család a ti csoportotok. Nem unatkoztam. Sőt! Élveztem az előadásokat. Ahogy a szüneteket is. Ismerkedtem, beszélgettem.

Kis Veronika: Szakmájukat értő profik adtak elő
Nagy örömmel vettem részt rajta. Tudtam vinni a csapatomból is munaktársakat. Sokat tanultunk. Intenzív, tömör, színvonalas, mégis érthető volt mindenki számára az egész nap tartalma! Igazi profik adtak elő, akik értik szakmájukat! Boldog és hálás vagyok, hogy ide tartozom, Tőlük tanulhatok. Már várom a következő Sikertréninget.

Kilmajer Réka: Jött az „akarom“ érzés…
Én szombaton rengeteg információt kaptam, tömény nap volt. Ahogy Ti elmeséltétek az első találkozásotokat a Biocommal, hát én is pont olyan gondolatokkal jöttem haza. Felmerültek bennem kérdések: Fogom ezt tudni csinálni? Hogy lesz vevőköröm? stb. Másik oldalról pedig jött az „akarom“ érzés… Szerencsére a férjemtől is támagatást kapok. Nem is beszélve a szponzoromtól, Barbitól. Pozitív töltődést és inspirációt kaptam a sikertréningen. Köszönöm nektek!

Balázs Barbara: Céljaim lettek
Nagyon szépen köszönöm a szombati napot, mert fantasztikusan éreztem magam. Teljesen más fényben látom a dolgokat. Rengeteg új infót kaptam, nagyon pozitív energiával töltöttetek fel. Sokat kell még tanulnom, főleg a saját személyemmel kapcsolatban. Szuper volt a kulcsember és a játékok is. Ott például rájöttem, milyen nehéz hallgatni csendben a másikat és milyen nehéz 1 percig magadról beszélni. A háziinfó még egy nagyon nagy kihívás számomra és picit kuszák a gondolataim, de biztosan elindultam az utamon. Lettek céljaim, nem is kicsik és már beszereztem a céltáblámat is. Remélem sikerul ennyire lelkesnek maradnom és büszkék lesztek rám, de főképp én saját magamra. Köszönöm, hogy adtok új lehetöséget, egy új, jobb jövőképet, ahol segíthetek másoknak és egyben azt csinálhatom, ami érdekel.


Mészáros Zsuzsanna: Végtelenül tetszett és hasznos volt

Nagyon jól éreztem magam a Sikertréningen. Amiért jelentkeztem, azt teljes mértékben megkaptam. Az eddigi tudásomat felfrissítettem és rengeteg hasznos újat is hallottam. Hasznos és nagyszerű napot álmodtak meg Katikáék, öröm őket követni! Hálás vagyok, hogy ilyet és ehhez hasonló jókat teremtenek és bárki részt vehet rajtuk. Hálás vagyok az életnek, hogy közéjük tartozom. A Biocom az üzletem, a munkám és nem utolsó sorban a barátom – ahogy minden munkatárs is. Köszönöm! Tényleg nagyon köszönöm Katika! A tervezés, az infók és a visszakeresés lebonyolítása rész végtelenül tetszett és nagyon nagyon hasznos volt. Sosem gondoltam volna, hogy ezt így kell, pedig szerintem eddig sem csináltam rosszul, de most már még jobban fogom!

Nagy Bence: Tanlultam belőle, sokat segített
Nagyon sokat tanultam a képzésen. Segített, hogy jobban átlássam az egész rendszert. Sokat segített. Köszönöm!

Vangel Mónika: A legjobb helyen vagyok
Új Csoda történt Felvidéken… Gyönyörű helyszín fogadott engem és négy új munkatársamat szombaton! A teremben ülve csodálatos halastóra néztem, és tudtam, a legjobb helyen vagyok… Minden itt van! Pozitív, fejlődni vágyó emberek, profi előadók, útmutatók… Akik helyettem tanítanak, és én is újra fejlődök. Köszönöm a szervezést, a lehetőséget, és nagyon várom a következőt!

Zöld Mária: Rengeteg ötlet
Nagyon jól éreztem magam a szombati Sikertréningen. Sokat tanultam az előadásokból a kedves előadók által. Nagyon kedves volt mindenki, tényleg mintha már ezer éve ismertem volna mindenkit. Feltöltődve, rengeteg ötlettel jöttem haza.

Pálfi József: Feltöltődés
Egy igazi kikapcsolódást és feltöltődést adok nekem ez a szuper szombati sikernap! Ismét sokat tanultunk! Hálás vagyok a szervezőknek!

Czékus Mónika: Már várom a következőt!
Hálásan köszönöm Arany Vezetőimnek, és Évának ezt a fantasztikus napot. Nem csak az újak, de mi, vezetők is nagyon sokat meríthettünk belőle. Nagyon átgondoltan, precízen összeszedett előadásokat hallhattunk. Volt benne játék is, humor, igazi feltöltődés. Izgatottan várom a következőt. Jó ilyen csapatba tartozni.

Szarka Edina: Élménnyel és tudással gazdagodtam
Köszönöm szépen, hogy ott lehettem a Sikertréningen. Nagyon szuperül éreztem magam, sok élménnyel és tudással gazdagottam, amit tőletek sajatíthattam el, amit a célom során alkalmazhatok, ennek nagyon örülök. Megismerkedtem sok jó emberrel, akikkel remélem, hogy még több időt tölthetek majd együtt. Tetszett az egész na. Szóval, csodálatos volt, feltöltődtem.

Kertész Judit: Motiváló és szórakoztató volt
A szombati Sikertréningen minden nagyon tetszett, kellemes környezetben, kellemes társaság, profi szervezés, motiváló előadások, és gyakorlatok voltak. A játékok is szórakoztatók és motiválók voltak. Mindent nagyon szépen köszönünk Nektek! Várom a következő alkalmat!

Gergely Veronika: Most fogtam fel igazán az egész működését
Nagyon tetszett a szombati Sikertréning. Sok újat tanultam, jegyzeteltem (olvasgatom is naponta), úgy érzem, igazából most fogtam fel az egész működését. Jó érzés volt ennyi pozitív töltetű emberrel egy helyen lenni. Új embereket ismertem meg, ami mindig pozitívum az életben. Az előadásaitokhoz gratulálok, mert könnyen érthetőek és lényegretörőek voltak!

Vicena Andrea: Kellemes
Kellemes környezetben, kellemes emberekkel eltöltött nap, ahol sokat tanultunk, sokat nevettünk, és alkalmunk nyílt megismerni egymást.

Nagy Andrea: A szervezők nagyon készültek
Fantasztikus képzés volt, igazi „kis Vecsés“. Még az angyalkázást is megvalósították nekünk a vezetőink… Az alapoktól kezdtük az üzletépítés fortélyait és sok jó ötletet kaptunk. Katika, Geri és Éva nagyon felkészültek erre a napra. Érezni lehetett a sok pozitív energiát, és az arcokra ülő mosoly is arról árulkodott, hogy mindenki jól érzi magát. Számomra hatalmas feltöltődés volt, nagyon szeretek ebbe a csapatba tartozni. Köszönöm.

 

Ezeket olvastad már?