Kezdőoldal Ágak Magabiztosságot, megerősítést, inspirációt, tudást, hasznos tanácsokat és feltöltődést is adott Simonics Éva sikertréningje a Felvidéken

Magabiztosságot, megerősítést, inspirációt, tudást, hasznos tanácsokat és feltöltődést is adott Simonics Éva sikertréningje a Felvidéken


Simonics Éva Biocomos életének kezdetétől – 5 éve – tudja és tanulja, hogy üzletünk legfontosabb része a tanítás, hogy add tovább, amit már tudsz. Szponzorai, Pálfi Katika és Kis Gergely Arany HV-k ebben is nagy példák számára, kezdettől hisznek benne és biztatják, mindig vezetőként tekintettek rá. Éva az elmúlt csaknem egy évben sokat tett a saját önfejlődéséért, a képzéseken kívül sokat olvas, fejleszti magát. Igen, rájött, hogy csapatának is nagy szüksége van az online képzések mellett arra, hogy találkozzanak, hiszen egy közösségben mindig nagyobb energiák szabadulnak fel!

A szervező, Simonics Éva Ezüst HV

Lesz folytatás!

Ennek fényében 2020. szeptember 20-án, vasárnap tréninget szervezett Nagymegyeren (Szlovákiában), az Orchidea Hotelben. Mint írja, a „Tréning a sikeredért” napon mindenki nyitott volt, érzések jöttek elő, Vangel Mónika és Nagy Andrea hálózatvezetői is bemutatták eddig életútjukat és a terveiket is hallhatták. Beszéltek hitről, kitartásról, kulcsember szokásokról, online munkáról, tervekről… A Beta-ág felvidéki Ezüst Hálózatvezetője hozzátette: „Csak az ér célt, aki eldönti, hogy sikeres lesz és minden kudarc ellenére eltökélten újrakezdi! Büszke vagyok a csapatomra, sok sikert kívánok nekik, és köszönöm a visszajelzéseiket a tréningről. Biztosan lesz folytatás…” És akkor most jöjjenek az imént megköszönt visszajelzések, melyek mentén kibomlik az egész rendezvény, mely egyben egy jelzés is az önállóságról.

Lőrincz Noémi: Jövőkép és feltöltődés

A vasárnapi nap ismét sok újat adott. A bemutatott sikerek még jobban megmutatták, milyen dolgokat lehet elérni, mi mindent kaphatunk. És ahogy eddig, ez a nap is feltöltött pozitív érzésekkel. Eddig minden programról feltöltődve jöttünk el!

Lőrincz Henrietta: Célok – siker!

Köszönöm, sikerült leírnom a tréningen az első célomat! Nálam ez siker!

Csorba Nóra: Örömteli tanulás

Nagyon jól éreztem magam, nagy öröm volt hallgatni a csodálatos életutakat. Sokat tanultam az üzletépítésről is és sok fontos információval bővült tudásom. Imádtam a családias hangulatot és egy percet sem unatkoztam. Köszönöm, hogy megrendezted!

Simonics Éva és Bödők Martina (jobbról)

Bödők Martina: Elgondolkodtam…

Mit adott nekem a tréning? Pozitív gondolkodásmódot, önbizalmat. Betekintést kaptam az üzleti életbe, tervezésbe. Pozitív tapasztalatokat hallván elgondolkodtam azon, hogy ne csak vásárló legyek a Biocom cégnél, hanem kezdjem el a hálózatépítést. Nagyon színvonalas Sikertréning volt, ráadásul még mindenféle finomságok is voltak a szünetben…

Vangel Mónika HV előadása


Vangel Mónika HV: Magamról is tanultam általatok

Újabb csodás vasárnap! Imádom, hogy élőben találkozhattunk! Másként nem érezhettem volna, szponzorom, Simonics Éva pozitív kisugárzását, profizmusát, lelkesedését, és nem láthattam volna az új munkatársak csillogó szemeit. Nem hallhattam volna Nagy Andrea hálózatvezető társam Biocomos életútjának történetét. És nem tanulhattam volna ennyit a hitemről, kitartásomról és céljaim fontosságáról! Hálásan köszönöm neked, Éva, hogy részt vettem a tréningeden‼

Jakab Cecília: Inspiráció: megcsinálom!

Sokat tanultam újként, kaptam egy-egy inspirációt, hogy igenis menni fog, megcsinálom. Már írom a neveket, kit fogok megszólítani és boldogan indult a napom, amit köszönök neked!

Uher Mária: Magabiztosságot adott

Jó érzés volt hosszú idő után együtt tanulni. A tréning magabiztosságot ad nekem, segít kizökkenteni a komfortzónából. S erősödött az önbecsülésem, mert tudom, hogy sok embernek tudok segíteni.

Lénárth Krisztina: Motiváló volt

Nagyon fantasztikus, motiváló és tartalmas délután volt. Jó volt hallgatni a lelkes előadókat, feltöltődtem energiával.

Szajkó Denisa: Gyakorlatias tippek, tapasztalatokból

A tréningnek nagy hozzáadott értéke volt, mivel az előadók átadták valódi tapasztalataikat. Hasznos tippeket kaptam a fejlődés és fejlesztés terén. Úgy gondolom, hogy a sikerekből való tanulás a célok elérésének a legjobb módja.

Méhes Viki: Áttörés volt

A tréning nagyon pozitív, közvetlen hangulatú volt, áttörés volt számomra. Kezdő hálózati tagként már nagyon vártam és reméltem, gyakorlati tanácsokat is kapok majd arra, hogyan is lehetek sikeres ezen a területen. Jó volt szembesülni azzal, hogy nem csak nekem vannak kételyeim magamat illetően, de mások is kezdték valahol, valahogy. Éva nagyon motiváló, kellemes személyisége nagy hatással volt rám. Neki és szponzoraimnak köszönhetően kezdem elhinni, hogy a céljaim elérhetőek, ha kitartok, türelmes leszek, és nem adom fel. Hasznos volt és már várom a következőt.

Nagy Andrea HV előadása

A Nagy Andrea és Zoltán HV páros, a főszervezővel

Nagy Andrea és Zoltán – HV páros: Feltöltődés, motiváció, ötletbörze, hasznos tanácsok

Feltöltődés, motiváció, ötletbörze, hasznos tanácsok – ezekkel a szavakkal jellemeznénk ezt a fantasztikus tréninget. Éva úgy állította össze a programot, hogy a kezdő és haladó munkatárs is sok hasznos gondolatokat vihetett haza magával. Vangel Mónika HV története az oroszlánról… akit az állatok királyának neveznek… pedig nem is a legnagyobb, nem is a leggyorsabb… és mégis ő a király, mert ő tudja magáról, hogy király… emlékeztetett arra, hogy mi is lehetetünk nagyobbak, sikeresebbek, csak hinnünk kell magunkban! Hálásak vagyunk, hogy a munkatársainkkal együtt tanulhattunk. Köszönjük!

A NAGY csapat

Új munkatársak a tréningről

 

A csapat a célok, tervek írása közben

Ezeket olvastad már?