Kezdőoldal Ágak Eredményes, jó év volt – Vass Ág évértékelő

Eredményes, jó év volt – Vass Ág évértékelő


Vass Oszkárt és Vass Szombatfalvi Zsuzsannát, a Vass-ág vezetőit szinte kérdeznem sem kell a múltról, mert rögtön jön a manapság ritkának számító megállapítás: eredményes, jó év volt 2011. Igaz, azt is hozzáteszik, hogy a körülményekhez képest, de amint látni fogjuk, bizonyára sokan cserélnék el velük az éves kimutatást. Vass Oszkárt értük el két tárgyalás között.

– Mit jelent az, hogy a körülményekhez képest?
– A havi szintre lebontott, pontértékben kifejezett teljesítmény átlaga csupán 614 ponttal marad el a 2010-es esztendőhöz képest. Ez a számok nyelvén elvileg stagnálás, de egy ilyen évben, azt hiszem, jó eredménynek mondható. Ráadásul ez azt jelzi, hogy egyes ágak kiemelkedően dolgoztak és növekedésben vannak. Ilyen a Péter Ágnes és Csaba nevével fémjelzett erdélyi ág és Gyalai Tündéék csoportja. Azért mondom így, mert Tünde az új, szintén fejlődő Ezüst Hálózatvezetője, Pintér Pámer Krisztina teljesítményét nem számítva is felfelé mozgó pályán van. Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rájuk!
– Ezzel sokan elégedettek lennének…
– Igen, de azért lehetne jobb is. Aminek nagyon örülünk, hogy feljöttek új hálózatvezetők, a „régiek” pedig nagyon összekovácsolódtak. Rájött mindenki, hogy a közösségben van most az erő. Így elkötelezett, összetartó csapat van nálunk. Most látszik igazán, hogy bármilyenek is a körülmények, rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle. Igaz, több munka is kellett hozzá. De ez is csak rajtunk múlik. Aki komolyan vette magát és az Ökonet üzletét, meglett az eredménye.
– Amit Ferenczy László szponzorotok sulykol egyfolytában…
– Pontosan! Mindegy mi történik körülötted, számodra az lesz valósággá, amiről képed van. Minden attól függ, mennyire tudunk felülemelkedni a világban zajló történéseken.
– Úgy hírlik, Nektek volt képetek a személyes, családi célok között egy fontos tárgyról…
– 2011 a költözés, megállapodás éve is volt, Zsuzsával belaktuk az „álomházunkat”. Igazán elégedettek lehetünk. Azonban a jövőt nagyon komolyan tervezzük. 2012-ben úgy nyitunk, mintha most kezdenénk az üzletet új munkatársként, a fejlesztésre helyezvén a hangsúlyt. Kovács Zoltán szokta mondani: nincs főállású hálózatvezető, csak főállású hálózatépítő. Jó év lesz, sok új saját szponzorálással is.
– Ezt mire alapozod?
– Az embereknek az Ökonetre jobban szükségük van, mint bármikor. A sokak szerint kiváló képzéseink után gyakran hallom az új vendégektől, hogy „ezt én nem is gondoltam volna, hogy ilyen is van”. Ők a fontosak, az emberek vannak előtérbe helyezve. Annak van most ideje, hogy hittel cselekedjünk, ne csak „dumáljunk” az elméleti dolgokról. Megfelelő mennyiségű és tervezett munkára van szükség. Azt is észrevettem a régi munkatársaknál, hogy ahol szorított a cipő, ott jobban belehúztak. Régóta mondom: az Ökonet az én üzletem, az én lehetőségem és remélem ezt az „érzést” egyre többen magukévá teszik!
– Mit jelenthet ez az akár most indulóknak?
– Azt, hogy 2-3 év alatt megváltoztathatja az életét, és átlagon felüli életet élhet, következetes munkával. Olyan, hétköznapi, egyszerű embereket keresünk, akik szeretnének jobban élni és saját érdekükben hajlandóak cselekedni is. Öt éves távlatban bárkinek kiemelkedő sikerben lehet része. Ebben segít a kibővült termékpaletta és a megújult marketing terv is, de ezek csak eszközök, amikhez egy döntés szükséges. Hiszen végső soron mi befolyásoljuk életünkben a történéseket.

Ezeket olvastad már?