Kezdőoldal Ágak Sikeres Egészség Estet tartottak Galántán

Sikeres Egészség Estet tartottak Galántán

Exkluzív fotó a díszvendéggel, előadóval

2024. február 24. a Pálfi-Kis-ág szervezői számára nem közönséges nap volt, hanem ünnepnap, amire nagyon készültek, ugyanis második alkalommal jött Felvidékre, Galántára Ferenczy László természetgyógyász, az Egészségkönyv írója. A nagy várakozással előkészített eseményről Deák Katalin, a szlovákiai csapat hálózatvezetője küldött pár pillanatképet.

Deák Katalin és Simonics Éva sokat tettek az esemény sikeréért

Női egészség: kérdések és válaszok
80 kíváncsi érdeklődő várta őt nagy szeretettel, ugyanis a Női egészség témában kaptunk lélegzetelállító megoldásokat, tanácsokat. László nagy tudása mindenkit lenyűgözött és az előadás után rengeteg kérdéssel halmozták el, amire nagy szeretettel és odafigyeléssel válaszolt.

Simonics Éva mellett egyik munkatársa, Natalija osztja meg különleges terméktapasztalatát

Kiléptek a komfortzónából
Tombolával és egészséges üdítőkkel kínáltuk a résztvevőket, akik úgy döntöttetek, fontos az egészségük megőrzése, kiléptek a komfortzónájukból és elfogadták a meghívásunkat. Hálás vagyok, hogy Simonics Éva Arany Hálózatvezetővel újra együtt szervezkedtünk, mindig öröm vele együtt dolgozni. Köszönöm a lehetőséget Pálfi Katalin és Kis Gergely hálózatigazgatóinknak, hogy rám gondoltak.

Micsoda kínálat!

Visszavárjuk!
Ferenczy László szavai nagy hatással voltak a vendégekre, a kedvessége, őszintesége mindenkit elvarázsolt, mert mindenkihez volt egy kedves szava. Várunk vissza Galántára, kedves László, szeretettel és hálával a szívünkben!

Simonics Éva Arany HV a felvidéki csapat egyik motorja

80 érdeklődő Szlovákiában

Visszavárják Galántára Ferenczy Lászlót

 

Ezeket olvastad már?