Kezdőoldal Ágak A szőgyéni Reg-Enor Est egyszerre volt Biocom prezentáció is

A szőgyéni Reg-Enor Est egyszerre volt Biocom prezentáció is

A szervezők, felső vezetők és a díszvendég egy csoportképen

Reg-Enor Estet szerveztek Szőgyében, Szlovákiában. A Vass-Beta-ág felvidéki vezetői: Fazekas Gizella Ezüst HV, Barna Gizella HV, Gyevát Sarolta Ezüst HV és Kis Veronika HV Szabó Sigfridet, a termék (és a hozzá kapcsolódó kúra) atyját is meghívták az eseményre. A rendezvényen közel ötvenen vettek részt, s talán mondani sem kell: az előadás utáni pozitív visszajelzések alapján sikeresnek mondható! Az alábbi összefoglaló egyben ragyogó minta is arra, hogyan rakjunk össze egy ilyen találkozót.

Fazekas Gizike a Biocomról is lényeges információkat osztott meg

A Reg-Enor ÉS a Biocom
Az elején Fazekas Gizike köszöntötte a megjelenteket, majd felvázolt egy egyszerű (egyben nagyszerű!) képet a cégről, a Biocom Életmódprogramról. Ezután Barna Gizike mesélte el találkozását a Biocommal, beszélt a kitartásáról és elhivatottságáról.

Barna Gizike a kitartás fontosságáról is beszélt

A natúrkozmetikumok is előkerültek
Az ő tiszte volt kihúzni a tombolát, ami egy meglepi ajándékot rejtett. Elfogadta ugyanis meghívásukat egy kozmetikus, aki az előadás alatt egy fantasztikus kezelést nyújtott a Biocom palettáján elérhető Botanifique termékekkel a kisorsolt hölgynek.

Gyevát Saci élettörténete (benne a Reg-Enoros résszel…) eleve motiválóan hangzott

Több, mint Reg-Enor: üzlet
Ezek után Gyevát Saci is elmesélte találkozását a Reg-Enorral, a sérves-botja elhagyását, s azt, hogyan lett ebből üzleti vállalkozás. Majd Kis Veronika a tiszta víz fontosságáról tartott egy nagyon érdekes és tanulságos előadást.

Akire lehet számítani
Ezután Szabó Sigfrid, Géniusz-díjas feltaláló, természetgyógyász tartotta meg az előadását. Hasznos és tartalmas volt, hálával tartoznak neki érte – a szervezők és a hallgatóság egyaránt.

Tiszta víz is kell a kúrához…
Az előadás végén volt lehetőség tisztított és Lourdes berendezés által kezelt vizet kóstolgatni Flavonoiddal, MSM C-vel ízesítetve. Mondani sem kell: ez is sikert aratott. Márpedig Reg-Enor kúrától függetlenül szükséges kelléke a háztartásnak, akár mindkét gép. Végül alkalom nyílott a kérdések feltevésére is, melyből volt bőven!

Biztosan folytatják
A szervezők ígérik: közös összefogással, helyi rendezvények szervezésével azon lesznek, hogy minél több emberhez eljusson a Biocom híre, hisz kincsek vannak a kezünkben!

Nagyon kell a tiszta víz, amire előadásában Kis Veronika utalt

Fazekas Gizike hallgatóság nevében is megköszönte Szabó Sigfridnek az előadást, a jelenlétet

Botanifique kezelés – ajándékba

Asztalterítéken a Biocom

Ezeket olvastad már?