Kezdőoldal Ágak Élőben kapcsolták Európát a Hliva-Kerekes-ág érzelmekkel teli Startképzésén

Élőben kapcsolták Európát a Hliva-Kerekes-ág érzelmekkel teli Startképzésén

Álmodtam egy világot magamnak… A csapat elismerte a most már Gyémánt HV ágvezetőit

– Minőségi, csúcsszuper képzésen vettünk részt, gyönyörű, méltó helyszínen – így értékeli összefoglalva Simonné Kovács Enikő a Hliva&Kerekes-ág október 18-i, a budapesti Corvin Hotelben tartott Startrendezvényét. Lelkesedése azért van többes számban van fogalmazva, mert ez volt az első, ilyen jellegű önálló eseményük. A Hliva-Kerekes-ág történelmi Startja azért is nagyon jó volt a beszámoló készítője szerint, mert a sok ONLINE után végre OFFLINE módon is találkozhattak a régi és új munkatársakkal. Így lett ebből Enikő szerint egy csodás nap, s összességében ez az érzés leírhatatlan számukra. De egy írásos lenyomat természetesen készült – és sok képpel érkezett, hogy a hangulatot minél inkább visszaadhassuk. Köszönet érte!


Bezeczky Gizus volt a nap háziasszonya

Bezeczky Gizus motiváló indítása
A nap és a rendezvény háziasszonya Bezeczky Gizus volt, aki profizmusával teljesen lenyűgözte a közönséget. Tökéletesen felkészült, s jól összeszedett rendezvényt bonyolított le. Mint mondta (és sugallta): – Mosolyogj! Ragyogj! Bárhova mész, bárkivel is állsz szemben, ne fogd vissza magad! Ha felkel a nap, üdvözölj mindenkit hangosan… Valósítsd meg az álmot: légy jó, légy szabad, légy önmagad! – ezekkel a gondolatokkal kezdte a napot és elmondta az útját, amely a Biocomhoz vezetett. „Bezáródott egy ajtó, s kitárult egy új világ”.

Életmódprogram és marketingterv az egyik ágvezetőtől
A nap Kerekes Balázs előadásával folytatódott, aki fiatal kora ellenére óriási tudással rendelkezik, kiváló előadó és mindig mosolyog. Pozitív gondolkodásmódjával, lelkesen prezentálta nekünk a Biocom Életmódprogramot és a marketingtervet. Megmutatta nekünk, hogyan is változtatta meg az életüket a Biocom.

A természetgyógyász, Révész Éva tartalmas előadást tartott

Megelőzés a természetgyógyász szemével
A képzéseknek mindig van egy szakmai előadója. Ezúttal Révész Éva természetgyógyász lépett pódiumra, aki sok mindenre megtanította a hallgatókat, tanulságos előadást tartott a megelőzésről és az immunrendszerünk működéséről. Nagy érdeklődéssel fogadtuk az új információkat, mindenki nagyon sokat jegyzetelt, hogy nehogy elfelejtsük a fontos információkat.

Több van benne a fogyásnál
Szünet után Bálint Évike elmondta, hogy egy fogyással indult a „karrierje”, de hamar felismerte, hogy ebben több is van. Így férjével, Karcsival közösen építik kis üzletüket.

Termékes és jutalékos tapasztalatok
Következett a terméktapasztalatos blokk, amelyet én kaptam levezényelésre, köszönöm a lehetőséget. A résztvevők megosztották pozitív tapasztalatukat a jutalékértesítőről is, amely nagyon tetszett a közönségek… Legtöbben elmondták, hogy a tapasztalatokat követően felismerték, ebben több is rejlik, és ezt az életérzést adják tovább.

Élő kapcsolás Európába…

Élőben jelentkezett a nemzetközi hálózat: övék a kupagyőzelem
A termékek nem csak Magyarországon működnek, de a határon túlról is érkeztek észleletek, Dőring Tímea Németországból bemutatta be nemzetközi (szerbiai, holland, belgiumi és ausztriai…) csapatát, és élőben kapcsoltuk is a nemzetközi vonalat. Olyan hatalmas fejlődésen mentek keresztül, hogy a vándorkupát is a kiérdemelték. Nevükben Radányi Marcsi Ezüst hálózatvezető vette át a kupát.

Dőring Tímea Németországból jelentkezett

Radányi Marcsi vette át a nemzetközi csapat nevében a jelentős fejlődésért járó vándorkupát

A torta még nézve is ínycsiklandó…

Szintlépések

Következett a szintlépés blokk, amelyet Gizus vezényelt le, elmondva a szintlépéseket, az egyre olcsóbb vásárlási lehetőséget és itt került sor az elismerésekre is.

6-os szintre lépett:

  • Kugelmann Kriszta

Társult Hálózatvezető lett:

  • Petrányi Zsoltné és
  • Gulics Ágnes

 

Petrányi Zsoltné Ildikó Társult Hálózatvezető lett

Hálózatvezetők:

  • Gergely Noémi,
  • Gergely Levente
  • Bálint Éva,
  • Simonné Kovács Enikő
  • Orbán András.

Orbán András a párjától, Kozma Beától kapta meg a kitűzőt

András a párjától, Kozma Beától kapta meg az ékes kitűzőt, melyet a hálózatvezetők a kitartó, alázatos, energiát és sok-sok időt nem kímélő, befektetett munkájuknak köszönhetik.

Gergely Levente is vezetői szintre lépett – itt az ágvezetők társaságában látható

Bálint Éva (középen) is elérte a HV szintet

Simonné Kovács Enikő hálózatvezető lett

Köszönet a Gyémánt HV ágvezetőknek
Egy perc figyelmet kérve Gizus megtörte a csendet és színpadra szólította a Hliva Ildikó-Kerekes Balázs anya-fia párost. A csapat nevében gratulált a Gyémánt HV szint eléréshez és megköszönte a segítséget, az útmutatást. Közben Ildikó kedvenc együttese, az EDDA énekelte az Álmodtam egy világot magamnak című slágert. Ildikó, Balázs, Gizus, Bea és István átkarolva énekelték a csodálatos számot és mindenki énekelt – az érzés leírhatatlan volt, egyben megható. Egy csodálatos tortával fűszerezték meg a köszönetüket. Ildikó és Balázs hálásan köszönték meg, hogy vagyunk nekik, könnyek voltak a szemekben…

Bezeczky Gizus és István, már Ezüst Hálózatvezetőként az ágvezetőkkel, Hilva Ildikóval és Kerekes Balázzsal

Ezüst HV a Bezeczky házaspár
A Bezeczky páros, Gizus és István következett, akik elérték az Ezüst Hálózatvezető szintet, akik meghatódva mesélték el, miért is hálásak amióta Biocomosok. István volt most a szóvivő, mert Gizus meg volt hatódva. Csak annyit mondott: „köszönöm”, utalva a hosszú, együtt töltött évekre, a türelemre és az üzletben eltöltött évekre is Istvánnak. Nekem ők példaértékű emberek és a munkájuk is az!

Életérzés, összetartozás
A sok örömperc és örömkönny után nehéz volt tovább folytatni a rendezvényt. Gizus egy olyan embert konferált fel, aki a „szívembere” a gyémánt párosnak… Hliva Ildikó az életérzés, a szeretet, az összetartozás fontosságáról beszélt a hallgatóság nagy örömére. Ismét sokat kaptunk Ildikótól!

Hliba Ildikó és Kerekes Balázs (jobbról) Gyémánt HV lett, s a csapat tagjai most tudtak nekik köszönetet mondani támogatásukért offline keretek között

Idézet a boldogságról
Észre sem vettük, és végére értünk ennek a csodálatos, érzelmekkel teli rendezvénynek. Gizus idézettel indított és zárta a rendezvényt, mégpedig a boldogságról szóló idézettel: – Gyermekkoromban anyám mindig azt mondta, hogy a boldogság a kulcs az élethez. Amikor iskolába jártam, azt kérdezte tőlem a tanárom: „Mi akarok lenni? ”. Azt feleltem: „BOLDOG”. Ezt látva a tanárom azt mondta nekem, hogy nem értem a feladatot, én azt feleltem neki, hogy: „ő nem érti az az Életet.” /John Lennon/

Jó volt Veletek, köszönöm, hogy megoszthattam érzéseimet!

 

Ezeket olvastad már?