Kezdőoldal Ágak Egy miskolci Reg-Enor Est margójára

Egy miskolci Reg-Enor Est margójára

4-8
„Október 11., Miskolc, Erzsébetfürdő, 17.55. Megérkeztünk az előadásra. Telt ház, alig férünk be!” Így kezdte beszámolóját Szilágyi Szabolcs, a Sinka-ág Ezüst Hálózatvezetője. Majd hozzátette: a terem egyharmad része egy borsodi kisvárosból, Emődről érkezett, a Tasnádi-csapat képviseletében, mely a Komporday-ág része. Az estről, melyen a népszerű terméken és a hozzá kapcsolódó kúrán kívül más készítményeknek és az üzleti előnyöknek is szerep jutott, a következő visszatekintést kaptuk Szabolcstól – köszönet érte.

Sinka Tímea ágvezető kezdte a felvezető programot, bemutatva a Biocom képviselte értékeket: Egészség, Pénz, Szabadság…

Őszi immunerősítés
A bevezetés, bemutatások után következett Melegné Liszkai Katalin előadása a Reg-Enorról, az őszi immunerősítésről, a tiszta vízről és még sok minden más hasznos dologról! Jómagam 12 év után is hallottam újdonságokat, ami nem meglepő, hiszen minden változásban van, fejlődnek a kutatási eredmények! Katika nagyon megérintett mindenkit, és azt gondolom, már csak emiatt is remek őszindító est volt minden résztvevő számára!

Ötlet a továbblépésre
Nekem például egy eddig csak alkalmi felhasználó kismama csapattársam volt, akivel a végén megbeszéltük, szépségpartykat csinálunk ágvezetőnk, Tímea segítségével, mivel ő kozmetikus, és nagyon szeretne ismerősein keresztül magán is segíteni!

A segítséghez nem kell üzleti érzék, csak vágy!
Katika tanításai után ragyogó vezetők szólaltak fel, előadva sikersztorijaikat. Mind arról számoltak be, mi is volt az, ami a szabad élet és az egészség irányába sodorta őket:

  • Tövisné Venczel Erika,
  • Dinnyésné Natika,
  • Remákné Béres Rita,
  • Tasnádi Zsolt és Mónika,
  • Komporday Annamari.

Mindnyájan hozzátették: önzetlenül segíteni, ahhoz nem kell üzleti érzék! Csupán a vágy, hogy másoknak jót tegyünk… Ezt pedig az élet meghálálja!
Köszönjük ezt a szép estét, megérte!

4-1 4-2 4-3 4-4 4-5 4-6 4-7 4-9 4-10

 

Ezeket olvastad már?