Kezdőoldal Ágak Munka és család mellett is meg lehet csinálni – Kovács Irén hálózatvezető lett a Beta-ágon

Munka és család mellett is meg lehet csinálni – Kovács Irén hálózatvezető lett a Beta-ágon

Ez egy vecsési képzésen készült kép Kovács Irénről, aki hálózatvezető lett a Beta-ágon

Kovács Irén egyszerre feleség, édesanya, dolgozó nő – és most már kitűzős hálózatvezető. Hogy mi ebben a példaértékű, követhető-követendő? Hogy így együtt, munka és család mellett is meg tudta, mert meg lehet csinálni! A Pintér-Pámer-ág új HV-jának Biocomos története, mint sokaknál, nála is a Reg-Enorral kezdődött. Úgy, mint a szponzoránál, Hellinger Magdolnánál, aki rendhagyó módon bemutatja vezetőjének eddigi útját. Azaz: felépítés következik, négy bekezdésben Irénkéről, aki „feljebb tekintve” része a Lőrincz-ágnak, a Ferenczy-ágnak, a Vass-ágnak, a Beta-ágnak is. De szintén a szponzori vonalról, egy közelebbi személy a napi munkában kiemelt fontosságú szereppel bír: ő Gruicsné Sümegi Éva, felsőbb vezetője, aki szintén nagyon sokat segít neki. Következzenek Magdika sorai.

Irénke Laura lányával együtt regenorozott

Dupla bizalom
A termék bizonyított nála, sőt két csodaszép nagylánya közül még Laura is csinált egy kúrát vele együtt. Így dupla tapasztalat és bizalom birtokába került Irénke pár hónap alatt. Megismerte apránként a többi termékeket is, gyűlt a sok jó tapasztalat.

Kiváló csapat része Irénke, aki a felvételen szponzorai, felső vezetői egy részével mosolyog

Már kitűzos HV, amit a kép is bizonyít


Fontos, segítő képzések
Reg-Enor Estekre, Startképzésekre, szakmai napokra is rendszeresen jár, a Vecsési Vezetőképzőkön is folyamatosan részt vesz. Az aktív munkatársaknak talán mondani sem kell, ez óriási fejlődést tud hozni szakmai téren és a személyiségfejlődésben egyaránt! Elengedhetetlen a vecsési jelenlét, ezt ő azonnal felismerte. Folyamatosan képzi magát.

A munka gyümölcse

Gyűltek a tapasztalatok és a munkatársak
S mivel sokan kaptak kedvet általa a regenorozásnak, nőtt a tapasztalat, nőtt a tudás. Segített, ahol csak tudott és szépen gyűltek a munkatársak is körülötte.

Megérdemelted, jöhet a következő!
Számtalan közös élményben volt már eddig is részünk, szeretettel gondolok ezekre is. Irénke, most már kitűzős HV vagy, beérett, nagyon megérdemelted! Nagyon büszke vagyok Rád! Ezt a célt elérted, jöhet a következő állomás – remélem, mielőbb megvalósul az is, mert megvannak a céljaid, haladsz is szépen feléjük.

Ezeket olvastad már?