Kezdőoldal Ágak Csapatépítés, tanulás, közös fejlődés: a Kosiba-ág vezetői Visegrádon tréningeztek

Csapatépítés, tanulás, közös fejlődés: a Kosiba-ág vezetői Visegrádon tréningeztek

„Hogy miért jó egy vezetői képzés? Teljesen más szinten, még célirányosabban taníthatnak a vezetőink.” Ez akár egy sok csapatban elhangzó általános megállapítás is lehet, ám most kifejezetten a Kosiba-ágra vonatkozik. Az eredeti kijelentés Simon Viktória Rékától származik, s ő a „vezetőink” elé biggyesztette még a „drága” jelzőt is. Érthető: az a megtiszteltetés érte, hogy mentorai megelőlegezték neki a HV szinttel járó képzést. Mivel jelenleg ötös szinten áll, nagyon jólesett számára, hogy ekkora bizalmat és hitet fektetnek belé, ezért azt ígéri, igyekszik minél gyorsabban fejlődni, hogy kihozhassa magából a maximumot és bizonyíthasson magának és nekik is. Ehhez nagyban hozzájárulhatott az az októberi, alapvetően kétnapos, a cég által finanszírozott tréning, melyről a beszámolót is ő készítette. További sok sikert neki, és az egész ágnak!

Csapatépítés már a nulladik naptól

Mint mindig, most is az egyik népszerű visegrádi hotelben (konréten a Hotel Visegrádban) tanulhatott a csapat két napon keresztül. A 0. napon (az első szakmai nap előestéjén) csapatépítő bowlingozáson és/vagy wellnessezésben vehettünk részt. Ezek a kis játékok, beszélgetések nagyon jól összekovácsolják a csapatot, ez az elejétől kezdve nagyon szimpatikus volt a Kosiba-ágnál.

Keretbe helyezés

Az első reggel Kosiba József Arany Hálózatigazgató azzal indította, hogy ismertette velünk az általános tudnivalókat és a két nap programját.

 

Hatékonyság és dinamizmus

Utána következett egy nagyszerű vendégelőadó, akitől mindenki szája tátva maradt. Krizsán László, a Czentlaki-Zsizsi-ág kiváló Arany Hálózatvezetője beszélt arról, hogyan lehet az üzletünk fiatalos, hatékony és dinamikus.

Vezetői gondolkodás

Egy rövid szünet után a Kosiba József igazgató úr adott elő arról, hogyan lehetünk sikeres vezetők és még sikeresebb üzletépítők. Ismét nagyon sokat tanulhattunk a vállalkozói gondolkodásmódról és arról, hogy ne álljunk a saját sikerünk útjába.

Személyiségfejlődés

Miután elfogyasztottuk a finom ebédet, Dobrocsi Edit Ezüst Hálózatvezető beszélt a személyiségépítés fontosságáról és sikeres munkamódszereiről.

Eligazodás az üzletben

Utána Kosiba Hajnalka, az Arany Hálózatigazgató ágvezető páros másik tagja segített eligazodni mindnyájunknak a hálózatépítésben keletkezett forgalmunk jövedelmének kiszámításában és az üzletépítéshez szükséges ismeretek megtanulásában.

Egy kis lazítás

Miután vége lett a programnak, csapatostól elindultunk a reneszánsz étterembe egy kiadós lovagi vacsorára egy kis szerepjátékkal és jókedvvel megfűszerezve. Jóllakottan mehettünk egy kis szabadfoglalkozásra a wellnessbe.

Légy jelen az online térben!

A második nap reggel egyből Tarczy Gyula, a Biocom kommunikációs igazgatója fogadott minket „Be online! Légy vezető” című prezentációjával. Elmagyarázta, hogyan használjuk okosan az online teret és hogy a digitális készség miért kincs a mai világban.

Tudnivalók a közösségi médiáról

Egy rövidke szünet után Bánfi Zoltán, az okosmarketing megalkotója és webinárunk oktatója bejelentkezett online és röviden beszélt nekünk a legújabb tudnivalókról a közösségi médiás munkánkkal kapcsolatban. Majd közösen kielemeztük és értelmeztük az elhangzottakat.

Ebédszünet után az igazgató házaspár interaktív beszélgetést tartott arról, hogy mit adott nekünk ez a képzés és hogyan látjuk magunkat a jövőbeli üzletünkben.


Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a három napon. Nagyon sokat tanultam és mindenképp továbbadom a csoportomnak az információkat. Ahogy a Kosiba-ág szlogenje is tartja: EGY CSAPAT VAGYUNK!

Ezeket olvastad már?