Kezdőoldal Ágak Biocom lázban ég Géczi Ildikó – a Sinka-Gyuris-ág hálózatvezetője termékekkel és üzlettel is mutatja az utat

Biocom lázban ég Géczi Ildikó – a Sinka-Gyuris-ág hálózatvezetője termékekkel és üzlettel is mutatja az utat

Ildikóék a szponzor házaspárral. Balról: Tasnádi Zsolt, Tasnádiné Szabó Mónika, Géczi Ildikó és párja, Varga Sándor. Az alkalom is különleges: ekkor (2017 szeptemberében) vette Ildikó a HV oklevelet és a kitűzőt.

Ildikóék a szponzor házaspárral. Balról: Tasnádi Zsolt, Tasnádiné Szabó Mónika, Géczi Ildikó és párja, Varga Sándor. Az alkalom is különleges: ekkor (2017 szeptemberében) vette Ildikó a HV oklevelet és a kitűzőt.

„Ennyi lennék én…” – ajánlja szerényen az eddigi, jórészt a Biocomos életútjáról írt sorait Géczi Ildikó. A Sinka-Gyuris-ág hálózatvezetője persze ettől sokkal-sokkal több, és csak az a tudat fogta vissza, hogy fogalmazást utoljára talán középiskolában írt… Pedig egyre többször kell megnyilvánulnia mostantól a gyógyítóként hosszú ideje dolgozó vezetőnek, mert ez a fajta munka ezt is igényli, szóban-írásban egyaránt. Büszke lehet rá a szponzora, Tasnádiné Szabó Mónika, aki tulajdonképpen megálmodta és bevonzotta őt, amiért persze nagyon hálás Ildikó, hiszen úgy érzi: megtalálta az útját!

Egy Biocom HV és egy világbajnok - Géczi Ildikó és Varga Sándor. Sándor igazi társa Ildikónak, mindenben segíti.

Egy Biocom HV és egy világbajnok – Géczi Ildikó és Varga Sándor. Sándor igazi társa Ildikónak, mindenben segíti.

Egy nem véletlen találkozás
Immáron egy esztendős múltam van a Biocom csodás világában, ugyanis szponzorom, Tasnádiné Szabó Mónika pont tavaly ilyenkor, ősszel talált rám.

Miskolcról indultunk, hisz akkoriban ott üzemeltettünk egy Szépség- és Egészségcentrumot. Ő szakembert keresett az egyedülálló és csodás termékeihez (vagy, ahogyan Mónika fogalmaz: be szeretett volna vonzani a csapatba egy szakembert, és sikerült neki – a szerk.). Én pedig megbízható és hatékony termékpalettát, hogy segítséget tudjak nyújtani a hozzám forduló embereknek.

Ildikó munka közben, mert természetesen eredeti, gyógyítói hivatását nem adta fel - mindez jól illeszkedik a "portfólióba"

Ildikó munka közben, mert természetesen eredeti, gyógyítói hivatását nem adta fel – mindez jól illeszkedik a “portfólióba”

Lehetőség a termékek mögött
Szerencsés találkozás volt és bizonyára nem is véletlen. J Nagyon hálás vagyok neki, mert a termékek mögött megmutatott nekem egy lehetőséget, és általa egy olyan világot, ami gyökereiben megváltoztatta az életem!

Ez az én utam!
Amikor tavaly ősszel, első alkalommal kiléptem a miskolci Pannónia Hotel konferenciaterméből, az első Startképzésről (ahol nem mellesleg Kónya Gyuri akkor adta át Gyuris Annamarinknak az afrikai ajándékutazásra szóló vouchert), tudtam, hogy ez az út az én utam. Ez az, amit én is járni akarok! Onnantól kezdve Biocom lázban égek, ezzel kelek, ezzel fekszem. Szponzorom szerint ,,megérkeztem”, és TUDOM, hogy itt a legjobb helyen vagyok.

Az egyik fő "nyomógomb" a kisunoka. Pontosabban, hogy minél többet láthassa, ölelhesse...

Az egyik fő “nyomógomb” a kisunoka. Pontosabban, hogy minél többet láthassa, ölelhesse…

Világbajnok társsal
A célok, a kitartás, az alázat és következetes munka nem ismeretlen számomra, hiszen világbajnok súlyemelő párom, Varga Sándor mellett nagyon sokat tanultam ezekről! Pár éve, amikor koppenhágai masters súlyemelő VB-re készült(ünk), tisztelet parancsolt az, amit nap, mint nap láttam, tapasztaltam és megéltem vele. Hihetetlen volt az, ahogyan önmagát és a fájdalmakat legyőzve haladt a céljai felé. Szóval egy ilyen „Yoda mester” mellett nem nehéz Jedinek lenni… J Nem mellesleg egy ideje a hálózatépítésben is aktív. Nem titkolt célunk a közös ,,építkezés”. Tagja a struktúrának s bár építőipari vállalkozást vezet, ha ideje engedi, ,,biocomozik”.

Géczi Ildikó hálózatvezető

Géczi Ildikó hálózatvezető

Messziről indultunk…
Ilyen hátérrel lehet előre menetelni. Lehet dolgozni, tervezni, álmodni és haladni a közös céljaink felé… Sokan nem tudják rólunk, hogy a mi időszámításunk 5 évvel ezelőtt indult a nulláról… úgyhogy rengeteg dolgunk van még.

Rövid-, közép- és hosszú távú céljaink sorra megvalósításra várnak, amihez a tervezett biocomos JÖVŐ-KÉP párosul. (Vagy fordítva?)

Nyomógomb: ölelni az unokát
Két felnőtt fiam, és nevelt kislányom mellett nagy büszkeségem a pici kis unokám, Zselyke, akivel szeretnék a jövőben is sok időt tölteni. Különösen, mivel ő a cikk megjelenésekor már nagy valószínűséggel Németországban fog élni… így ez azért igényel majd némi szabadidős logisztikát, illetve egyéb hátteret is. (Hm, lehet ezt is nyomógombnak nevezni nálam? Szerintem nagyon is.)

Recept a sikerhez
Mára tudom, hogy a hálózatunk szlogenje az ,,Álmodd meg, Csináld meg!” mögött lévő marketing terv valós és  működik! Akárcsak a Reg-Enor kúra! Ha – csinálod… A „hozzávalók”:

  • sok tanulás,
  • alázat,
  • munka,
  • együttműködés,
  • csapatszellem,
  • elfogadás,
  • szeretet
  • és türelem – így áll össze a recept!

A célok teljesülnek…
… és a nagyi akkor röpül a kisunokájához, amikor akar!
… és még nagyon hosszú bakancslistája  is van!

A párja, Varga Sándor masters világbajnok lett súlyemelésben - a kitartása Ildikóra is "átragadt" a Biocom hálózatépítésben...

A párja, Varga Sándor masters világbajnok lett súlyemelésben – a kitartása Ildikóra is “átragadt” a Biocom hálózatépítésben…

Zselyke több nézőpontból - nem csoda, hogy rajong az unokájáért Ildikó

Zselyke több nézőpontból – nem csoda, hogy rajong az unokájáért Ildikó

Ezeket olvastad már?