Kezdőoldal Ágak Online Start képzés a Csordás-ágon – Hatalmas lendületben a csapat, új vezetőket is köszöntöttek a képernyőn

Online Start képzés a Csordás-ágon – Hatalmas lendületben a csapat, új vezetőket is köszöntöttek a képernyőn

Az ágvezető, Csordás Anikó és vezetője, Kutas Tünde, a nap háziasszonya


Hogy mi mindenre jó egy online képzés? Például arra is, hogy egy Németországban élő munkatárs lehessen a nap krónikása. Teheti, ugyanis könnyedén be tudott jelentkezni Boja Eleonóra a Csordás-ág legutóbbi, április 11-i Startjára. Ez offline esetben több ezer kilométert és egy több, mint egynapos programot jelentett volna… Sőt, az ötös karrierszintű munkatársat még az előkészítésbe is bevonták, amint nagy megtiszteltetésnek vett, így érthető, hogy a „képernyős” esemény érzelmekkel és izgatottsággal teli volt számára. A távolból azt írta: „Hatalmas elánnal készülődtünk együtt. Mérhetetlenül hálás és büszke vagyok, hogy ide tartozhatok!” A többi információ is tőle érkezik a programról, amit Kutas Tünde HV és csapata vezényelt és töltött meg tartalommal, természetesen az ágvezető útmutatása szerint.

Kutas Tünde és Ernő

Kriskó Andrea nyerte a kupát a még “lefedetlen” csoportban

Kutas Tünde volt a Startnap háziasszonya

Nagy Petra, ötös szintű munkatárs is átadta gondolatait az Életutak rovatban

Egyelőre még csak online rendezvényt lehet tartani

Vörös Anita hálózatvezető volt a legaktívabb csoportbővítő a Csordás-ágon az elmúlt hónapban

Tóth István Ezüst HV volt a legdinamikusabb HV a csapatban múlt hónapban

Szűcs Mónika (5. szintű munkatárs) is megosztotta terméktapasztalatát

Kiugró fejlődések márciusban

Ők is sokat haladtak

Túl a 28 ezer pontértéken

Új hálózatvezetők elismerése

Új kitűzős HV-k elismerése


Éljenek az újak!
Sokunk számára ez volt az első alkalom. Csordás Anikó ágvezetőnk, Gyémánt Hálózatvezetőnk nyitotta a napot, majd átadta a szót a háziasszonynak, Kutas Tünde közvetlen hálózatvezetőjének, aki köszöntötte a nap fénypontjait: az újakat, munkatársakat, vezetőket és a magasabb szintű ezüst vezetőket.

Majd egy rövid bemutatkozás után el is indult a képzés.

Életmódprogram
Az első blokkot Hadnagyné Gonda Anita hálózatvezető kezdte, aki elmondta a maga kedvességével és saját tapasztalatával a Biocom Életprogramot. Segítséget kaphattunk, hogy hogyan tehetjük könnyebbé az életünket a program által és hogyan tudjuk egyszerűen és könnyedén átadni másoknak.

Ahol a pénz lakik
Őt követte Martonovics Gáborné Anita hálózatvezető, aki elénk tárta a Biocom Marketing Tervét, „Ahol a pénz lakik” című blokkjában. Elmondta, hogyan tudunk pénzt kivenni a rendszerből. Beszélt a bővítési alapról, a differencia jutalékokról, továbbá a hálózatvezetőknek járó bónuszokról is. Mindenkinek adott ez a lehetőség, ha már a rendszer tagja és fogyasztója is.

Terméktapasztalatok
Ezután Szűcs Mónika 5. szintű munkatárs vezényelte le az egyéni terméktapasztalatok blokkot. Odaadással mesélte saját példáját, hogy azért csatlakozott a Biocomhoz, mert vitamint keresett a kislányának és itt talált megoldást. Majd önként jelentkezők osztották meg velünk saját terméktapasztalatukat, nagyon hasznos és tanulságos volt.

Szintlépések
Majd következtek a szintlépések. Jómagam mutattam be, hogy mi szükséges a szintlépésekhez a 2-5. szintig az elismerések blokkban. Elmondtam, ahhoz, hogy szinteket tudjunk lépni, szükséges a saját 200 pont és csapatszinten a csoportpontérték. Ezután gratuláltam a szintlépőknek, akik az előző hónapban minősültek. Folytatásként bemutattam a Biocom egyetlen hivatalos weboldalát. Itt találhatjuk meg az információkat az ágakról, rendezvényekről, életutakról, hiteles terméktapasztalatokról cikkek formájában, valamint 6 nyelven az egészségkatalógusunkról.

 

Életutak

Következtek az Életutak a Biocomban. Nagy Petra friss munkatárs nagyon gyorsan ráérzett az üzletre és két hónap alatt 5-ös szintű munkatárs lett. Célja a hálózatvezetői szint elérése. Azután Kutas Tünde hálózatvezető jött, aki megoldást keresett, hogy egészségét rendbe tegye és egy lehetőséget, hogy otthonról kisfia mellől tudjon dolgozni, ne kelljen visszamennie alkalmazotti munkába. Legközelebbi célja az ezüst hálózatvezetői szint megvalósítása. Én is elmondtam, hogy fogyás miatt csatlakoztam, mint sokan mások is, de rövid időn belül rájöttem, hogy itt több van, mint egy fogyókúra. Most 5-ös szintű munkatárs vagyok és a célom a hálózatvezetői szint elérése.

 

Új vezetők

Az életutak után Kutas Tünde kapta a szót és a vezetői szintlépéseket mutatta meg. Elmondta, mik a követelmények és milyen elismerés jár annak, aki teljesíti ezeket.

Majd két csodás munkatárs részesült elismerésben:

  • Kriskó Andrea és
  • Hadnagyné Gonda Anita, akik 7-es hálózatvezetői szintre léptek.

Vezetőik, Csordás Anikó és Kutas Tünde elismerték munkájukat.

Elismerésben részesültek azok a hálózatvezetők, akik megvédve szintjüket, kiérdemelték a Biocom kitűzőt:

  • Hoffer Krisztina és
  • Martonovics Gáborné Anita.

Mindenkire nagyon büszkék vagyunk, és a cél minden hónapban, sok-sok új vezető kinevelése!

 

Serlegeket nyertek

Lassan a vége felé közeledtünk. A háziasszony megköszönte mindenkinek a részvételt és a figyelmet. Átadta a szót Csordás Anikó Gyémánt hálózatvezetőnknek. Anikó átadta a Csordás-ág lefedetlen csapatában járó legdinamikusabb fejlődésért járó kupát Kriskó Andreának, aki harmadszorra is a hónap hálózatvezetője lett. Így örökre ő birtokolja ezt a kupát. Ezután a Csordás-ág legdinamikusabb hálózatvezetője kupát Tóth István érdemelte ki, nagyon magas, kiemelkedő 76%-os fejlődéséért a lefedetlen csapatában. Ibolya és István ketten együtt 129%-ot fejlődtek a márciusi hónapban, és mivel együtt dolgoznak, így nem is volt kérdés, a legjobb helyre került ez a csodás elismerés.

 

Kiemelkedően teljesítettek

Mindenki kiemelkedően teljesített. Ezek közül Anikó kiemelte:

  • Pataki-Szarvady Beatrixet és
  • Hadnagyné Gonda Anitát, akik átlépték a 10.000 pontértéket,
  • Csiba Annamáriát és Tóth Istvánt, akik átlépték a 12.000 pontértéket csapatukkal,
  • Kutas Tündét, aki átlépte a 18.500 pontértéket,
  • Tóthné Molnár Ibolya Ezüst Hálózatvezetőt, aki átlépte a 28.000 pontértéket, és több mint 50 új belépőnek mutatta meg a Biocom termékek lehetőségeit.

 

FB-bővítő

Ágvezetőnk mindig tartogat meglepetéseket, és kihirdette a Csordás-ág legaktívabb facebook csoport bővítő legjobbját Vörös Anita személyében. Több mint 413 fővel bővítette 3 hét alatt csoportját! Szívből gratulálunk mindenkinek, ami biztos, a Csordás-ág hatalmas lendületben és dinamikával megy előre, a céljaik közös megvalósítása érdekében.

 

„Fontos a tanítás továbbadása

Csordás Anikó ágvezető szavai: – Szívből gratulálok Kutas Tünde hálózatvezetőmnek, hogy ilyen ügyesen megoldva a feladatot levezette a Startképzést, valamint csodás csapatának, akik felkészülten Tünde vezetésével részt vettek ezen a rendezvényen. Igazán összetartó csapat, kívánok, sok-sok új vezetőt! Mert fontos a tanítás továbbadása, és a tanítás veszteségmentes továbbadása! Tiszta szívből gratulálok az egész Csordás-ágnak, hatalmas lendület van bennem is és a csapatban is. Hiszem és tudom, ez hatalmas meglepetéseket hoz mindannyiunknak, és fantasztikus fejlődést! ,,Ahol akarat van, ott út is van!”

Boja Eleonóra Németországból figyelte az eseményeket, ami alapján az összefoglaló készült

Hadnagyné Gonda Anita beszélt részletesen az Életmódprogramról

 

Ezeket olvastad már?