Kezdőoldal Ágak Balatoni Start a kaposvári központú, országos csapatnak: a Szabó-Gyarmati Team Életmód Találkozójába sok minden belefért

Balatoni Start a kaposvári központú, országos csapatnak: a Szabó-Gyarmati Team Életmód Találkozójába sok minden belefért

Új karrierszintek: Uzonyi Bogi 7., Szerencsi Éva 7., Hajda Éva 5., Csillag Kati 3.

Elstartolt a Szabó-Gyarmati csapat a Tóth-Wolford ágon. Szeptember 19-én, Balatonfenyvesen, hosszú idő után újra Életmód Találkozón vehettek részt az érdeklődők. Az offline rendezvényen a tanításon túl terméktapasztalatokat és szakmai előadást is hallhattak. Köszönet Rafferné Fekete Zsuzsannának a nívós, képes, szubjektív, ugyanakkor hiteles beszámolóért. A krónikás fontosnak tartotta megjegyezni, azért Balatonfenyvesen találkoztak (nem mellesleg, kellemes környezetben), mert fontos szempont volt a helyszínválasztásnál, hogy országos csapatukból mindenkinek könnyedén megközelíthető legyen.

Mikrofon a HV oklevél mellé
A nap házigazdája Uzonyi Bogi hálózatvezető volt, aki ezen a napon vehette át HV oklevelét, mert augusztusban érte el a 7-es szintet. De ne szaladjunk ennyire előre…

Biocom Életmódprogrammal kezdtük a napot
Az első előadó Koncsek Gabriella hálózatvezető volt, aki a Biocom Életmódprogramot mutatta be nekünk, a saját szemüvegén keresztül. Így egyben megtudhattuk, ő miért döntött a Biocom mellett és hogy mit jelent számára ez az életmód.

Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs GYHV, meghívott előadók

A Katona házaspár sikerének kulcsai
Gabi után meghívott vendégeink, Katonáné Tóth Tímea és férje, Katona Szabolcs, Gyémánt Hálózatvezetők tartottak nekünk egy nagyon tanulságos előadást. Timi és Szabi munkáját a kitartás, az alázat, a folyamatos tanulási vágy, az energikusság, a hűség és az elkötelezettség jellemzi. A megoldásokban való gondolkodás a nyerő náluk és csapatunkban. Tudásukat, tapasztalatukat megosztották a résztvevőkkel, és bátran mondhatom, hogy mindenkit lenyűgöztek. Hoztak útravalónak néhány fontos gondolatot is, ebből, ami engem legjobban megragadott, a következő: „Bármit elérhetsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak, hogy elérjék, amit akarnak!”

A pénz beszél
A következő blokk a pénzről szólt, amit Várszeginé Pálfy Mariann Ezüst Hálózatvezető mutatott be. A vásárlási kedvezményt és a többi jövedelemforrást részletesen megismerhette mindenki az előadásából.

Mikrobiom és kollagén terméktapasztalatok
A terméktapasztalatos részt Dénesné Szak Andrea hálózatvezető vezette, aki nyitásnak saját tapasztalatairól mesélt. A többi szereplő is megosztotta tapasztalatait teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúráról, a kollagénes termékcsaládról és a Mikrobiom Pro terméről. Volt, aki elmesélte, hogy gyermekének folyamatosan fennálló problémája oldódott meg azzal, hogy a bélflóráját rendezték.

Jakab István, termékfejlesztő és “egészségbe-fektető” szakember


A termékfejlesztőtől hitelesen hallottunk részleteket
A következő előadást meghívott vendégünk, Jakab István természetgyógyász, termékfejlesztő tartotta nekünk, akinek több remek készítményt is köszönhetünk már. Egy érdekes szakmai ismertetőt hallhattunk tőle, gyakorlati tanácsokkal és némi humorral fűszerezve, ami megkönnyítette a téma megértését. Szó volt a kollagénes termékcsaládról, a mikrobiomról, a Ketogreenről, a Flavonoid Komplexről és ezek alkalmazásáról is. Nemcsak felnőttek, hanem gyermekeinknek és házi kedvenceinknek is kiemelt jelentőségűek ezek a termékek, erről is volt szó részletesen. Előadását a terméktapasztalatos blokkban elhangzottakra visszacsatolva mondta el. Kiemelte a mozgás fontosságát is, melyre mindenkinek érdemes odafigyelnie. A webshopban nemrég megjelent Papaya termékről is hallottunk új ismereteket, megtudtuk, milyen probléma esetén és adagolásban alkalmazható.

Előadók: Uzonyi Bogi, Koncsek Gabriella és Várszeginé P. Marianna a pódiumon

Karrierszintek, elismerések
Ezután a karrierszintekről, és a hozzájuk kapcsolódó kedvezményekről és jutalékokról beszélt nekünk Szerencsi Éva hálózatvezető. Ez segíthet a jövőkép kialakításában, a tervezésben. A kedvezményszintek ismertetésével egyidejűleg elismerték néhány jelenlévő szintlépő munkáját – a többieknek szünetben adta át vezetőjük az ajándékát. Csillag Kati (3-as), Hajda Éva (5-ös) röviden összefoglalta, milyen szervezőmunkával érték el, ahol tartanak. Uzonyi Bogi – házigazda szerepéből kicsit kizökkenve – 7-es, azaz minősült hálózatvezető szintre lépésért vehette át őt megillető ajándékát. Röviden ő is összefoglalta, hogy csapatával mennyi idő alatt mit értek el. Gratulálunk Mindenkinek!

Mit kapunk?
Utolsó blokkban szereplők azt fogalmazták meg, mit kaptak a Biocomtól?

Feketéné Dömötör Fruzsina (5.) beszélt megható történetéről, s hogy neki a Biocom adott jövőképet. Mozgáskorlátozott kislánya ápolása mellett kizárólag kötetlen munkaidő jelenti számára a megoldást. Hozzáállása, példamutatása a csapatban kimagasló!

Őt követte Fekete Erika hálózatvezető, akinek kezdetekben még egy poszt írása is gondot okozott, de kitartása vitte és viszi előre. Személyisége három év alatt rengeteget fejlődött. Ezen kívül technikai tudásának változása is példaértékű, már önálló rendezvényeket tart zoomban. Elmesélte, hogy 2,5 évvel ezelőtt 50.000,-Ft-os jutalék mellett döntött úgy, hogy takarítónő állását lecseréli. Az eltelt idő igazolja, hogy szuper döntést hozott.

Végül Farkas-Schöffer Dia és férje, Farkas Imi az időhiányra, az együtt töltött idő hiányára (is) talált megoldást itt. Így lehetőségünk van olyan megélhetési forrásból fedezni kiadásaikat, ami mellett életidejük is van – így 3 gyermeküket teljesen máshogy nevelik.

Ismét egy tartalmas programot kaptunk, sokat tanultunk, és feltöltődtünk a Biocomos energiával. Köszönet érte Timinek és Máténak.

„A tudásra fordított befektetés fizeti a legmagasabb kamatot!”

Terméktapasztalatok Dénesné Sz. Andrea, Dénes Károly, Igali Niki, Pintérné Judit, Kele Ágnes, Kocsis Ildikó és Szabóné Gy. Tímea előadásában

Ezeket olvastad már?