Kezdőoldal Ágak Takarítónőből Ezüst Hálózatvezető – már az arany kapujában van Fekete Erika a Szabó-Gyarmati csapatban

Takarítónőből Ezüst Hálózatvezető – már az arany kapujában van Fekete Erika a Szabó-Gyarmati csapatban

Fekete Erika: takarítónő vs. üzletasszony

Néhány „majdnem” után beérett az Ezüst HV szint, méghozzá rögtön 3 lábon Fekete Erikánál, a Szabó-Gyarmati csapatban. S hogy mi is a több „majdnem”? 3 év alatt volt pár 6-os pozíció Erika alatt, de a 7-es szintig nem jutottak el, valahogy sosem úgy jött ki a lépés… Aztán az első hálózatvezetője után ketten minősültek 1 hónap eltéréssel, így stabil lett az Ezüst HV pozíció. De ne szaladjunk ennyire előre…

Fekete Erika szponzorával, Szabóné Gy. Tímeával

Ösztönös döntés egy TWT képzés után

Fekete Erika is, mint oly sokan, egy teljes életmódváltással, Reg-Enor kúrával kezdte Biocomos életét. Majd sok kérdésére felfigyelve elhívták egy rendezvényre, ahol a Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Smaragd Hálózatigazgató páros – akkor még Ezüst Hálózatvezetőként – képzést tartottak. Erika kúrázóként nem igazán értette, mibe csöppent, és hogy miért nem esett szó kúráról, termékekről, de a képzésről hazafelé ösztönösen igent mondott az üzleti lehetőségre. Így 2017. szeptemberben elindult az úton.

Takarítónőből is lehet sikeres hálózatépítő!

Erika akkoriban egy egészségügyi intézményben, 3 műszakban dolgozott, mint takarítónő. Emellett családja koordinálása is kizárólag az ő kezében volt. Így elég nagy kihívást jelentett ebbe az élethelyzetbe belehelyezni egy számára ismeretlen dolgot, az önálló vállalkozást. Persze nincs lehetetlen – szokták mondani –, amire Erika egy jó példa, hisz minden szabad percét az üzletre fordította. Megtanulta a számítógép használatát, az e-mailek küldését, az excelt stb., hisz ezekre korábban nem volt szüksége.

Bátraké a szerencse – vagy inkább a siker

Túlterheltsége miatt hamar döntésre kényszerült: takarítás vagy hálózatépítés?
Erika 8 hónap után, 65 ezer Ft-os jutalékkal gondolt egy merészet, és kirúgta a főnökét. Felmondott munkahelyén, amit az élet megjutalmazott, mert következő hónapban duplázódott az eredménye, amivel 6-os, társult HV szintre lépett.

Tudatos Vezetőképzés (2018) – START képzés (2017) – Nemzetközi képzés (2017)


A göröngyös úton elengedhetetlen a kitartás

2017. augusztusában már 1 munkatárssal dolgozott együtt, Kis Andrea – aki napjainkra már hálózatvezető –, Hollandiában építi csapatát. Nagy fordulópont volt Erika életében a 2018. év vége. Novemberben már kitűzős HV volt, de decemberben magánéleti gondok miatt mélyrepülés következett. Közel 5000 pontról 1960 pontra esett vissza, gyakorlatilag 4. karrierszintre. Itt szponzora is azt gondolta, ennek a karriernek vége…

Csakazértis!

Nagy pofon volt ez, nehéz volt feldolgozni, de Erikán ez sem fogott ki. Megrázta magát és minden erejét összeszedve 6300 ponttal zárta a januári hónapot. A közös munkatárs indítások, szinte napi szintű együtt gondolkozás a szponzorral meghozta az eredményt.

Új év, új dinamika, új munkatársakkal

2019-ben új munkatársak is csatlakoztak Erikához, elsőként Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre (jelenleg Ezüst Hálózatvezetők), akik nagy lendülettel építik hálózatukat.

  • Dia és Imi már rögtön sikeres belső hálózatfejlesztési versennyel kezdtek, amit összekapcsoltak a céges Nyári versennyel is. A verseny következménye volt, hogy hálózatvezetői szintre léptek, majd új hálózatvezetői lábuk minősült.
  • Másfél éves unszolás után testvére, Rafferné Fekete Zsuzsanna is csatlakozott az üzletbe.
  • Majd 2020 elején Dragos Andrea HV, aki már több munkatárssal dolgozik együtt.

A kitartás gyümölcse

Erika 2020. novemberben elérte az Ezüst Hálózatvezetői szintet, 3 közvetlen hálózatvezetői lábbal, stabilan. 2021. januárjában a 4. láb is 6-os szintre lépett, így hamarosan itt az Arany Hálózatvezetői szint is.

A szereplést is meg kellett tanulnia

Erikának nem csak a számítógép használatát, de a szereplést is meg kellett tanulnia. Az élő rendezvények akkora kihívást nem jelentettek neki. A kaposvári Mini START-okon többször volt kisebb-nagyobb szerepe, amit nagyon szépen abszolvált. 2020. nyarán, a tihanyi Mini Kulcsember-képzés háziasszonya volt és a rendezvényszervezési feladatokba is bevonták a szponzorok.

A személyiségfejlődés újabb állomása: önálló szervezés

Majd jött az online világ, amit már szintén jól elsajátított, olyannyira, hogy 2020. decemberben önálló online Biocom Életmódtalálkozót szervezett. Bátran mondhatjuk, ez legalább akkora eredmény, mint maga az Ezüst HV pozíció. Az online rendezvényen nagy meglepetésére ő kapta 2020. utolsó negyedévében nyújtott kimagasló szervezési munkájáért a Szabó-Gyarmati kupát.

Pillanatképek I.


Életmódváltásból megváltozott élet

Erika így fogalmaz: – Megfogalmazhatatlan az az érzés számomra, amilyen lehetőséget kaptam a Biocom Életmódprogramtól. Az egészségügyi állapotomat szerettem volna helyrehozni, de sikerült az egész életemet 180 fokban megfordítani. Minőségibb életet kaptam, biztonságos anyagi hátteret alakítottam ki magamnak, az önbizalmam megnőtt, megtanultam értékelni magam. Itt önmagam lehetek, és végre ki tudok teljesedni!

Csapatmunka eredménye

– Hálásan köszönöm szponzoraimnak, Szabóné Gyarmati Tímeának és Szabó Máténak, valamint felső vezetőimnek, Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak az útmutatást, bíztatást, tanítást, csapatomnak a közös, eredményes munkát. Nélkülük ez nem jöhetett volna létre!

A Fekete Sereg – azaz a Fekete Team

Ahogy a szponzor látja

Szabóné Gyarmati Tímea, Erika szponzora így látja ezt a nem mindennapi sikersztorit:
– Páratlan, ahogy Era végigment ezen az úton. Kezdetben a számítógép használatot is meg kellett tanulnia, mára pedig önállóan vezeti csapatát, tanítja munkatársait, képzéseket, rendezvényeket szervez! Nem sokan csinálják ezt végig, főleg olyan nehezített családi háttérrel, mint amilyen az övé! Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá!

Biocom Életérzés

Pár idézet zárszóként

„Nem dőlhetünk hátra a karosszékünkben arra várva, hogy a világ minden reggel bekopogtat az ajtónkon egy kész tervvel az adott napra. Nekünk kell lépéseket tenni a céljaink felé ahhoz, hogy teljes életet tudjunk élni, és elérjük, amit szeretnénk.”
Senkit nem vihetsz át a csónakoddal a túlparta anélkül, hogy te magad is megérkezz!”

Pillanatképek II.

Pillanatképek III., a szponzorok mellett az ágvezetéssel

 

 

Ezeket olvastad már?