Kezdőoldal Ágak Ludányiné Baranyi Ágnes a maga építette kalitkából kirepülve szárnyal a Biocomban a Tóth-Wolford-ágon

Ludányiné Baranyi Ágnes a maga építette kalitkából kirepülve szárnyal a Biocomban a Tóth-Wolford-ágon

Ágnes és Csabi az első vecsési képzésükön, természetesen Erikával és Lalival

Ludányiné Baranyi Ágnes egyszerre hálózatvezető, és kúravezető, mégpedig úgy, hogy a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát furcsamód hízásra használta. Mielőtt bárki megijedne, nem a trend fordult meg, hanem ez a zseniális folyamat mindenkinek azt adja, amire szüksége van… S persze a hízás beindult a pénztárca terén is, az önmegvalósítással együtt – ez már annál inkább szokott jelenség. A múltbéli előzmény pedig az, hogy az ágvezető házaspár férfitagja, Tóth Lali és Ági férje, Csabi annak idején szembe szomszédok voltak. Együtt töltötték a mindennapjaikat, együtt nőttek fel, együtt játszottak 5 évesen „buszosat”. A Biocomnak köszönhetően lett újra szorosabb köztük a kötelék. Ági e régi kapocslatból lett az ágvezető páros hölgytagja, Tóth-Wolford Erika a versenyvonala (egy hajápolós csomaggal…) 2018-ban. Erika így fogalmaz a már 35 ezer (!) pontos csapatot vezető Ágról: „Ő az az ember, aki álmából felébredve is tudná a marketingtervet. Rendkívül tanulékony, szorgalmas, figyel a csapatára. Mielőtt felmondott, röntgenasszisztensként dolgozott. Ennek okán megvolt a komoly MIÉRTJE.” A miértek mellett a hogyanokról is szól nagyon színesen a következő cikk. Sokak számára lehet ő is példa!

Kalitka, a hit és erő hiányából
A Biocom előtt egy kalitkában éltem az életemet. Egy olyan kalitkában, amit én építettem magamnak. Sosem gondoltam volna, hogy lehet olyan munkahelyem, ahol megbecsülnek, ahol értékelnek és ahol pozitív emberekkel dolgozhatok együtt. Nekem ez csupán egy vágykép volt, semmi több. Mert nem hittem benne. Nem hittem magamban sem. Ebből épült a kalitkám: a hit és az erő teljes hiányából. Mindez azonban 2018-ban megváltozott…

Reg-Enor? Én hízni akartam!
Erikáéknak köszönhetően találkoztam először a Biocommal. Ők mutatták meg nekem a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát. Meglehetősen sokáig, körülbelül három hétig hezitáltam, hogy elkezdjem-e, ugyanis aggódtam, hogy még többet fogok fogyni… Nekem elsősorban a hízás lett volna a cél a testalkatomból kifolyólag.

Erre is jó ez a csodálatos kúra…
Aztán egy gyöngyösi előadáson elbeszélgettem Szabó Szigfriddel, a Reg-Enor atyjával, aki teljes mértékben megnyugtatott. Elmondta, hogy bátran elkezdhetem a kúrát, mert nem fogok fogyni, sőt a Reg-Enor normalizálni fogja a testsúlyomat. Így végül elkezdtem. A kúra során folyamatosan jöttek a jó tapasztalatok és sikerült híznom 6 kg-ot is. A legnagyszerűbb eredményem, hogy az életmódváltás következtében elmúlt a migrénem. Ma már tudom, hogy ez csak egy állapot volt, amivel együtt kell(ett) élnem.

Hajápoló csomaggal a versenyvonalba
A második találkozásom a Biocom termékeivel akkor volt, amikor Erika csoportjában megláttam a hajápoló csomagot. Így kerültem be Tóth-Wolford Erika versenyvonalába. Beszéltem Lalival és Erikával, ők hívták fel a figyelmem arra, ha rendelek 200 pontért, már 4-es szinten vagyok. Ez óriási eredmény rövid idő alatt. Megrendeltem hát a 200 pontot, és amikor a párom hazaérkezett, azzal fogadtam, hogy mostantól „biocomozunk”.

Biocom: lehetőség a beteljesedésre
Mindez 2018-ban történt. Azóta már csak a Biocom körül forog az életünk, immáron 2 éve. Amikor az első Startképzésen megláttam, hogy miről szól a biocomos élet, már tudtam, hogy miért kaptam ezt a lehetőséget. Mindig is szerettem támogatni az embereket, megmutatni nekik, hogy van választásuk. Ez a vágy azonban a mindennapokban elveszett. Most viszont lehetőséget kaptam beteljesíteni az életcélomat és önmagamat!

Másodállás, vállalkozás, „főállás”, dupla jutalék
Így augusztusban kiváltottam a vállalkozóit, és 2018. decemberében elértem a hálózatvezetői szintet. 2019. áprilisáig mindezt másodállásban tettem. Minden délutánom és estém ezzel telt el, mert tudtam, hogy mit szeretnék elérni. Volt egy célom, és töretlenül haladtam felé. 2019. május 1-én megvalósult a vágyam, azóta főállású biocomos vagyok. Jelenleg 2x annyi a jutalékom, mint a fizetésem volt. Teljes erőbedobással arra koncentrálok, hogy ott legyek az embereknek. A célom, hogy olyan kúravezető legyek, akihez bármikor fordulhatnak segítségért, aki támogatja, megérti őket, és segítőként ott van mellettük.

A sikeres üzletépítés fokmérője a csapat növekedése
Ebben a másfél évben rengeteg segítséget kaptam Erikától és Lalitól. Az üzlet minden kis apró „fortélyát” megtanították velem. Megmutatták továbbá, hogyan lehet sikeres üzletet építeni. Csapatom folyamatosan növekszik. Nagy öröm számomra, hogy egyre több munkatárs indul el velünk ezen a sikerek és pozitív szemléletmód övezte úton.

7 HV-val 35.000 PÉ – most
Rendszeresen, hetente tartom az élő és az online tréningeket. 35.000 pontos hóvégi zárásaink vannak. Sok-sok tanulással töltött óra van mögöttünk. Jelenleg 7 hálózatvezetőm van, akikre rendkívül büszke vagyok! Mindenkinek azt kívánom, hogy legyen elég bátorságuk és erejük lerombolni azt a kalitkát, amit maguknak építettek, és szárnyalni!

Micsoda csapat!

Első hálózatvezetőjével Rónai Renátával, akik 2020-ban 3x vihették haza egy hónapra csúcsteljesítményük eredményeként a céges mercit

Újonnan induló munkatársával, Diával Vecsésen

A Bernáth-Rónai Team egyik oszlopos tagjával, Kurilla-Kelemen Zitával, mint újdonsült HV

Rónai Renáta megkapta tőle az ezüst oklevelét

Csak csajok

Férjével, Csabival közösen építik hálózatukat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?