Öt új termék, öt kulcsszóra: glutén, emésztés, húgyutak, vitaminok, ásványok

x2
Öt új termékkel bővült a Biocom hálózat palettája 2016. júliusában. Öt olyannal, melyek mindegyike egy-egy fontos problémakörre kínálhat lehetséges megoldást. Nézzük az öt kulcsszót bővebben: gluténérzékenység, emésztési problémák rendszertelen széklettel, húgyúti fertőzések, vitaminok- és ásványi anyagok hiánya. Ha úgy érzi, van a családjában olyan, akinek szívesen ajánlaná friss készítményeinkkel a javulás esetleges lehetőségét, kérjük, olvasson tovább…

Emésztést segítő enzimkomplex: GLUTALYTIC
A kazein és glutén lebontását támogató, emésztést javító enzimkomplex talán az egyik legjobban várt készítmény. Mint köztudott: a gluténérzékenység (cöliákia) vagy glutén-intolerancia egy autoimmun betegség, mely egyre gyakoribb. Kiváltója az elsősorban a gabonafélékben megtalálható sikérfehérje, a glutén. A betegség jellegzetes tünetei: hasfájás, hasmenés, puffadás, fejlődésben való elmaradás. Sok embert érint ez manapság világszerte, akár úgy, hogy a beteg sokáig nincs tisztában vele, hogy gluténérzékeny. És azzal sem, hogy mi mindenben van glutén, amiről nem is feltételeznénk… Azt is kevesen tudják, hogy a közkedvelt kenyerek, finomított pékáruk feldolgozásához (is) megfelelő mennyiségű enzimre van szükség, ami viszont lecsökkent sokak szervezetében az életmód változásával, például hőkezelt ételek fogyasztásával. A termékből ilyen esetekben étkezésenként 1-3 kapszula bevétele javallott. S hogy éppen mit eszünk (van-e benne glutén…?), annak kinyomozása sem egyszerű kérdés… Ezért IS lehet nagy segítség a Glutalytic.

Diagnosztizált cöliákiások (lisztérzékenyek) számára a termék használata nem helyettesíti a szigorú gluténmentes diétát. Cöliákia gyanúja esetén, a gluténmentes diéta (vagy a termék használata) előtt forduljon gasztroenterológushoz megfelelő diagnózis felállítása érdekében.
Megkezdett diáta után elvégzett vizsgálatok téves diagnózishoz vezethetnek.

Kíméletes belső tisztítás, serkentés: TRIPHALA EXTRACT
India ősi gyógyászata az Ayurveda (az Élet tudománya) a Triphalát klasszikus béltisztító formulaként tartja nyilván és évezredek óta használja a szervezet hatékony, mégis gyengéd méregtelenítésére. Kíméletes „hashajtónak” mondják, és az emésztést is serkentheti, de immunerősítő hatást is tulajdonítanak neki.

Egyik nagy előnye (hatékonysága mellett) a szokásosnál jóval „lágyabb” működése és az, hogy akár tartósan is fogyasztható belőle napi 1-3 szem – esti bevétellel.

Tőzegáfonyával a húgyutak egészségéért: URINARY TRACT
Ez a termék a húgyúti rendszer karbantartója lehet amerikai tőzegáfonya és Bacillus Substilis tartalommal. Az amerikai tőzegáfonyát akut és krónikus húgyúti fertőzések megelőzésére, kezelésére használja a népi gyógyászat, de tudományos kutatások is igazolták hatását. Sejt- és érvédő antioxidánsként is hatékony lehet – számos más, kedvező tulajdonsága mellett. Kiemelkedő továbbá az ásványi anyag és nyomelem, valamint vitamin és flavonoid tartalma. A termék összetevője még a szénabacilus (Bacillus substilis), mely széles körben használt spóraképző baktérium, erős gombaölő- és vírusellenes hatással. Hamar közkedvelt termék lehet, s nem csak az ilyen típusú problémákkal gyakrabban küzdő hölgyek körében.

Vitaminok és ásványok a mindennapokban:

A One Day Multi – nevéből adódóan – egy kiváló lehetőség a mindennapos vitaminpótlásra. A MEGA Minerals pedig optimális és gazdag forrása az ásványi anyagoknak. Mindkét termék nagyrészt kelát kötésben tartalmazza a hasznos összetevőket. S hogy ez miért fontos? Így ugyanis az anyagok szervesen aminosavakhoz vannak kötve, amit a szervezetünk testazonosnak ismer fel, így sokkal könnyebben és hatékonyabban hasznosítja. Napi 1, illetve 2 tablettára vagyunk tehát a lehetséges megoldástól, a vitaminok, ásványi anyagok rendszeres pótlásától!

További információkért, részletekért, hatóanyag-táblázatokért érdemes böngészni a webshop.biocomag.ch oldalt, ahonnan azonnal meg is rendelhetők a termékek.
Jó egészséget kívánunk!

 

Ezeket olvastad már?