Kezdőoldal Ágak Szabadságot ad a Biocom – ez is elhangzott a Sinka-ág miskolci Évindító Startképzésén

Szabadságot ad a Biocom – ez is elhangzott a Sinka-ág miskolci Évindító Startképzésén

2020 első Startja a Sinka-ágon sablonosnak tűnhetett mindaddig, míg el nem kezdődött… Czibere Attila volt a nap házigazdája, egy autista kisfiú édesapja. Ő és párja, Zsuzsa nem féltek jobbá tenni saját és gyermekük életét – ezzel a felvezetéssel indítja a csapat krónikása, a hálózatvezető Tóthné Maya a beszámolót a miskolci, január eleji képzésről. A folytatásból pedig az is kiderül, hogy a moderátort új szerepben is elismerték, mint ahogy az is: a hálózatépítésben nincs távolság, és családon belül is lehet sikeresen szponorálni.


A teljes élet az egészéggel kezdődik
A nap házigazdája mesélt arról, hogy mit is jelent a teljes élet ma már számára, miszerint tehetsz bármit, ha nincs egészséged… Angliából hazajött és itthon építik most már a közös jövőjüket, a Biocom által adta lehetőségekkel. A Biocom Életmódprogramot saját tapasztalásain keresztül mutatta be.

A Biocom legyen a bevásárlóközpontod!
Szilágyi Szabolcs, aki 2004 óta tagja a hálózatnak, olyan szépen vezette fel a Biocomos bűvös szám (a 200 pont) előnyét és fontosságát, hogy a régi motorosok is csak helyeselni tudtak. Egy szemléltető játék során Ujvári Zsuzsi és Tasnádiné Mónika is szerepet kapott, hiszen Mónika annak idején (nagyon helyesen!) fogyasztói áron adta oda Zsuzsinak a 30 ml-es Grapefruitma-kivonatot! Lazán, de mégis érthetően tette az új emberek fejébe, miért jobb a Biocom, mint bármelyik bevásárlóközpont. Családod bevonásával ez még egyszerűbb! Cserélj boltot és patikát!

Szabadságot ad a Biocom
Szabó Anita Viktória párja, Borbély Frigyes humorral fűszerezte előadását, így érthetőbb lett a szárazabb anyag is, a számok világ („Ahol a pénz lakik…”). Gyakorlati tanácsok is elhangzottak tőle, hisz december hónapban ő is hálózatvezetővé vált. Beszélt arról, hogy számára, aki komoly vállalkozó, a szabadság a legfontosabb, amit neki és családjának a Biocom tud megadni!

Szintlépés: a távolság nem akadály!
Szegő Tünde a szinteseket köszöntötte, kicsit másabb előadásformában és szemléltetéssel tarkítva. Szabó Anita egyik szintlépője úgy érkezett rendezvényünkre, hogy még nem találkoztak egymással. Ez is mutatja, hogy a hálózatépítésnek nincs akadálya. De olyan példát is láthattunk, amikor lánya-anya között szponzor és szponzorált kapcsolat alakult ki.

A legvégén Tünde a saját csapatából hozott példát, hiszen párja 5. szintű munkatárs lett, ami úgy valósult meg, hogy lett 5., 4. és 3. szintű csapattársa.

Gratulálunk minden szintlépőnek!

Czibere Attila kitűzős lett
A kávészünet után megható, ünnepi pillanatok jöttek, mert a nap házigazdája, Cibere Attila vehette át a kitűzőt szponzorától, Tóthné Boncsér Annától, akinek nagyon hálás mai napig, hiszen ő indította el a siker útján.

További sok sikert kívánunk utadon!


2020-as tervek
Demeter Tünde fülbemászó hangja mindenkire hatással volt, de az még inkább, amit mondott: hogyan tette eddig a dolgát a Biocomnál és milyen elhatározással indult neki a 2020-as évnek. Hajrá Tünde!

Barna Andrea negyedszázad után nagyot lépett
Barna Andrea mesélt nekünk arról, hogyan zárta be maga mögött azt az ajtót, amit 25 évig minden nap kinyitott… Milyen megbecsülést kapott ennyi év után? A választ mindenki sejtheti… Andi szponzora Matyi László, akivel rendszeresen terveznek. Pontosan tudja, mit szeretne, halad a sikerhez vezető úton, megérdemelten.

Szabó Anita hármas sikerjelszava
Szabó Anita kezdetektől használja a termékeket, de a hálózatépítésbe kislánya születése óta kapcsolódott be. Nem is csinálja rosszul, hisz kétszer is elhozta a céges autót! Három dolog sikerének alapköve: Hit, Alázat, Kitartás.

Szegő Tünde féléve főállásos
Szegő Tünde mesélt nekünk arról, mi változott az életében augusztus óta, hiszen Ő akkor szakított régi életével és lett főállású Biocomos. Hinni kell, tudd a miértedet és csodás út vár rád is, vallja, hisz Tünde már megtalálta a MIÉRT-jét.

„Életmentő” életmódváltások
Ezután terméktapasztalatok következtek, bizony volt, akinek szó szerint az életét mentette meg az életmódváltás! Hallhattuk Tóth Máriát, Sinka-Jacsó Zsuzsát és Tengeri Gyulánét.

Szabó Sigfrid, a lehengerlő feltaláló
Szabó Sigfrid lehengerlő előadása ismét irányt mutatott a jelenlévőknek. Sigfridet hallottuk már többször, tudjuk mennyire vidám, de most igazán derült volt, többször is kacagásba fulladt az előadása, még saját maga is… Sok új példán keresztül mutatta be nekünk, hogy miért is Géniusz- és immár Prima-díjas is a termék és Ő maga is! Köszönjük Szigfrid, hogy vagytok nekünk: Te, Erzsike és a Reg-Enor!

Sinka-mesés zárás, energialökettel
Természetesen a Sinka házaspár zárta ezt a jól sikerült napot is. Tudjuk, hogy jó helyen vagyunk, mindig kapunk egy kis löketet, energiát ezekből a tanításokból, amit Gyula intéz hozzánk és a tanmesékből, amit Tímea mond nekünk.

   

Ezeket olvastad már?