Kezdőoldal Ágak Átalakulás és tisztítás – Botanifique Szépségpartyk rendszeresen a budapesti Unió Hotelben

Átalakulás és tisztítás – Botanifique Szépségpartyk rendszeresen a budapesti Unió Hotelben


A természetes alapanyagokból készült kozmetikumok folyamatosan felkeltik a régi-új Biocom tagok figyelmét. Most Bencsik Éváék vállalták, hogy ezt a kíváncsiságot rendszeresen kielégítik Budapesten. A Beta-ág hálózatvezetője lelkes csapatával minden hónapban szépségpartit szervez az Unió Hotelben, hogy a csodálatos füvészkert készítményeit még közelebb hozzák a fogyasztókhoz. S miközben a legutóbbiról a főszervező az alábbiakban beszámol, egyben meg is invitál a következőre… (Addig is, például a webshopban is lehet velük ismerkedni.)

Elindultak a partik
Munkatársaimmal, Sinka Szilvivel és Máthé Marcsival elindítottuk a BOTANIFIQUE Szépségparty rendezvényünket március 20-án az UNIO Hotelben, mely a képek tanúsága szerint is sikeres volt. Pedig a kellemes, bensőséges hangulatot még a szép fotók – hangok nélkül – sem adhatják vissza teljesen… (Ezúton köszönjük Völgyesi Valérinak a remek felvételeket!)

Törődjünk a bőrünkkel!
A szépség, mint tudjuk, belülről fakad és a belső harmónia kívülre is visszahat. Ismert a régi mondás: „Kint úgy, mint bent”. A tükröd megmutatja a lelkedet. A rendezvény célja, hogy érezzük magunkat jól a bőrünkben és a bőrünk is érezze jól magát általunk. Ápoljuk és törődjünk vele! Ezt tehát egy különleges, jó hangulatú este a magunk feltöltődésére egy magas minőséget képviselő kozmetikai termékcsalád által.

A bőrápolás három lépése
Mindössze három lépésben el lehet jutni a bőrápolás felső fokára, és a fürdőszobánkban megszabadulhatunk egy csomó fölösleges flakontól és krémtől.
1. A bőr ápolása a tisztítással kezdődik. Ehhez tisztító habot és/vagy arcradírt használunk. A barackmag őrleménnyel készült hámlasztó hatású pakolás mély rétegekben tisztít, nyugtatja az arcbőrt.
2. Második lépésként bőrtípustól függően többféle arcmaszkból választunk. Van vízhiányos, érettebb bőrtípusra való, van zsíros, pattanásos bőrre, illetve bőrhibák, foltok kezelésére, fehérítő-korrekciós maszk. Miközben a maszk 15 percig dolgozik az arcbőrön, derűsen megmosolyogtuk egymás „álarcát”, közben megbeszéltük azt, hogy mennyi mindent megteszünk a szépségünkért…
3. Harmadik lépés a bőr hidratálása, személyre szabottan, a megfelelő arckrémmel. Szintén különböző bőrtípusokra kifejlesztett krémekkel.

Egy „titkos” recept
A megszépülésünk koronája volt dr. Patkó Katalin tanítása arról, hogyan tudunk pár perc alatt szolid, hétköznapi sminket feltenni, amivel ápolt, fiatal és elegáns külsőt sugározhatunk. (Aki eljön a következőre, természetesen neki is megmutatjuk…)

Folytatjuk
Szépülésünk titkainak és a „titkos füvészkert” gyógynövényeiből készült kozmetikumoknak a bemutatása – melyeket vegán étrendűeknek is ajánlhatunk – havi rendszerességgel folytatódik.

Várunk a következőre!
Várjuk továbbra is a szépülni vágyókat az UNIÓ Hotelben. A belépés ingyenes, illetve annyi a „feltétel” (inkább kérés), hogy hozzál vendéget, és ha van, hozd a saját krémedet. A létszám korlátozott. Ezért is fontos az előzetes jelentkezés. Meg lehet tenni itt: Bencsik Éva (06/30/465-14-31) és a bencsik.eva@kineziologia.hu e-mail címen.

 

Ezeket olvastad már?