Kezdőoldal Ágak „A Te álmaid, a Mi segítségünkkel” – újra offline Felvidéki Sikernap, győztesekkel

„A Te álmaid, a Mi segítségünkkel” – újra offline Felvidéki Sikernap, győztesekkel

Fél év után újra megteltek a székek a pati wellness szálloda konferenciatermében! E jeles napnak Vangel Mónika volt a HV háziasszonya, ami megfogalmazása szerint egyszerre volt megtisztelő és fantasztikus érzés, így ezúton is szeretne köszönetet mondani ágvezetőinek (Pálfi Katikának és Kis Gergelynek) a bizalomért. S hogy milyen is volt az vasárnap délután, szeptember 13-án a Felvidéken? A moderátor HV lelkes és ügyes munkatársa, Rostás Vanessa számol be róla, aki most 4-es karrierszinten építkezik a Beta-ág szlovákiai csapatában.

Fél év után újra, hetvenen

2020. szeptember 13-án délután vezetőimmel megérkeztünk a pati wellnesshotel elé. Már nagyon vártam, hogy részt vehessek életem első Sikernapján. Szép számban összegyűltünk – 70 érdeklődő – és kezdetét vette a fél éven át a vírushelyzet miatt kényszerűen halasztott rendezvény.

Sikernapon az üzletről

Hálózatvezetőm, Vangel Mónika vezetésével lezajlott a megnyitó. Ezt követően Kis Gergely és Pálfi Katalin ágvezetőink a BIOCOM üzleti életről tartottak tartalmas előadást.

Tartalmas termékblokk

Ezt követően Vicena Andrea egészségügyi szakember és egyben sikeres hálózatépítő tartott bemutatót immunrendszerünk erősítéséről. Komoly útmutatást kaptunk tőle! A tartalmas előadást az egyéni terméktapasztalatok sokasága követte.

Simonics Éváé a kupa

A Hónap Legdinamikusabb Hálózatvezetője most „élőben” vehette át a serleget. A címet egy hónapig Simonics Éva Ezüst HV birtokolja.

Feketéék sorozatban másodszor

Átadták a havi ágverseny díjat egy szerencsés párnak, Fekete Szilviának ás Lacinak. Ők csupán pár hónapja építik hálózatukat és mint kiderült, az előző hónapban is ők voltak a győztesek. Nagyon ügyesek és dinamikusan dolgoznak. Szép teljesítmény!

Elismerések, sikersztorik

A rövid szünet után a szintlépők elismerésére került sor. Majd meghallgattuk az új hálózatvezetők eddigi tapasztalatait, sikertörténeteit.

Gondolatok a marketingről és a sikerről

Kis Gergely ágvezetőnk a marketingtervet mutatta be, majd a sikerről hallhattunk tőle motiváló gondolatokat. Párat idéznék a szavaiból:

  • Nem érheted el azt, amit még meg sem céloztál!
  • Találd meg a céljaidat!
  • Áldozat nélkül nincs siker!
  • Koncentrálj a jövőre!

Mínusz húsz kilóval lehetett nyerni a versenyben

A tartalmas nap pedig a várva várt Nyári fogyiverseny ünnepélyes kiértékelésével zárult. Sokan végigcsinálták a versenyt, ezért mindenkinek jár a dicséret, de a díjat az a versenyző nyerte, aki súlyának 23,89 százalékát adta le. Ő pedig Anita, aki az örömkönnyektől alig tudott megszólalni. Gratulálunk neki, hisz 20 kg-tól szabadult meg!!!

Jó helyen vagy!

A BIOCOM Felvidéki csapatában ilyen egy csodás Sikernap. Itt jó helyen vagy! Várunk téged is a csapatunkba! A TE álmaid, a MI segítségünkkel…

Ezeket olvastad már?