Kezdőoldal Ágak A Sikernap-turné Zselízen folytatódott – ez már az ötödik volt a felvidéki képzés-sorozatban

A Sikernap-turné Zselízen folytatódott – ez már az ötödik volt a felvidéki képzés-sorozatban

Kis Veronika moderátor, előadó és példaadó volt egyben. Neki “könnyű”, ott a családjában a Pálfi-Kis Arany HV kettős…

A felvidéki „Sikernap-turné” újabb állomása Zselíz volt június 17-én.  A Vass-Beta-ágon ez már az ötödik alkalom (és helyszín) volt, ahol a szlovákiai Fazekas Gizike, egyben Pálfi-Kis csapatban a vezetők helybe vitték a tudást. Ezúttal közel 30 ember és abból 11 új érdeklődő kísérte figyelemmel a most már bejáratott forgatókönyvet: életpéldák, terméktapasztalatok, sikersztorik, jövőkép – hiteles emberektől. Történt mindez Kis Veronika „promotálásával”, ami a visszajelzések alapján fantasztikusra sikeredett. (Az egyik helyi vezető, Barna Gizella beszámolója olvasható alább.)

Kis Veronika hazai pályán
Kis Veronika (HV) a hazai terepen magabiztosan és határozott kiállással mozgott, hiszen profi tanítóktól kapja a tudást. A Vass-Beta-ágban Arany Hálózatvezető páros, Pálfi Katika és Kis Gergely a szponzora – és Veronikának ők a gyermekei.

Barna Gizike a másolható életmódprogramunkat mutatta be

Barna Gizike: Az életmódprogramunk fantasztikus és másolható
A kis bevezető után én következtem a Biocom Életmódprogram teljes felvázolásával, ami nagyon izgalmas volt, és élveztem, hogy átadhatom a kedves hallgatóságnak saját tapasztalataimat is. Egyben azt, hogy micsoda lehetőség rejlik abban, ha valaki a Biocom mellett teszi le a voksát. Ugyanis itt teljesen kerek, átlátható, másolható, fantasztikus életstílusról van szó, amit példaértékűen adhatunk át. Ami azért is egy csúcsszuper lehetőség, mert anyagilag is megtudjuk valósítani  a kívánt és vágyott életformát. Csak ajánlani tudom, hiszen az én életem is gyökeresen megváltozott, amit rendkívüli módon élvezek. Köszönöm, Biocom!

Fazekas Gizike Ezüst HV is igazi példa, aki elkötelezettje a vegyszermentes háztartásnak és a biogazákodásnak

Fazekas Gizike: Háromszoros terméshozam és egészség a probiotikus termékcsaláddal
Aztán Fazekas Gizike Ezüst Hálózatvezető tisztje volt beavatni a közönséget a biogazdálkodás rejtelmeibe. Gizike éppen a Biocom vegyszermentes termékei miatt csatlakozott anno 2009-ben. Híven vallja, hogy az egészségünket, ami drága kincs mindannyiunk számára, csak így, ezzel a kiváló termékcsaláddal tudjuk megvédeni, megóvni. Ne feledjük: a probiotikus készítmény, a jótékony baktériumok megóvnak bennünket és több ezer embernek tud vele segíteni. És persze az sem mellékes, hogy „egészséges alapon” a terméshozam is háromszorosára nő. Hozzátette azt is, milyen fontos a tisztított víz fogyasztása a szervezetünknek. Tulajdonképpen ez az egész a Biocom rendszer meghatározója, hogy átgondoltan, csoportosított vásárlással egy boltba járunk vásárolni. A Biocom „boltunkba”!  Aztán elmesélte, hogy milyen jól esett neki a tengerparti jutalom kirándulás ágvezetőjétől, Beta Tündétől és azóta a csapat 100.000 pontértékű és 20 hálózatvezetővel büszkélkedhet. Szép teljesítmény, szívből gratulálunk!

Top 10, a legnépszerűbb termékeink
Ezután természetesen a TOP 10 termékek következtek Kis Veronika előadásában. Felhívta a figyelmet Veronika, hogy nem azért TOP 10, merthogy ezek a legjobbak, hiszen a Biocomban több, mint 120 szuper termék található, akár két napig is tudná ecsetelni a szívből jövő tapasztalatait. Inkább ezek a legnépszerűbbek. Mindenki figyelmesen szívta magába az új és már hallott információkat, mert sok újat tudunk hazavinni és továbbadni a nyitott és kíváncsi érdeklődőknek.

Kis Veronika: 12 év után eljött a szabadság
Továbbá könnyeivel küszködve mesélte, hogy végre a saját útját járhatja, hiszen „főállású” Biocomossá vált. 12 hosszú, ledolgozott év után, amit csak 5 évnek tervezett… Szabad és boldog emberként élvezheti, és a jutalma pedig egy földközi-tengeri hajóút, amivel szponzorai hálálják meg a szép teljesítményét. Veronika, szívből gratulálunk neked!

Terméktapasztalatok
És, hogy színesebb legyen a nap ötös szintű munkatársaink, Balázs Hajnalka és Miriák Klaudia megosztották velünk terméktapasztalataikat. A bőséges információ özön után volt egy kis szusszanásnyi szünet, ahol természetesen könyveket, CD-ket és a népszerű Egészségkönyvet vásárolhatták meg a kedves vendégek.

Kis Gergely Arany HV a nyári bajok megelőzéséről és a pénzről, a célokról is beszélt


Kis Gergely a nyári problémák megelőzéséről
Aztán Kis Gergely Arany Hálózat vezető készített fel minket a nyári utazásra, kirándulásokra. Mi az, amire figyeljünk tengerparti országokban? Ugye a mi emésztőrendszerünk nem mindig díjazza a tenger gyümölcseit… Hogy feltétlenül érdemes magunkkal vinni a Grapefruitmag-cseppet, hiszen a gyomorrontás vagy hasmenés nemkívánatos megjelenése esetén áldott hatása lehet a beteg „kóválygó” gyomorra. És természetesen az imádott Olajfalevél-kivonat, ami megóv a vírusoktól és baktériumoktól. Jó, ha a táskába még belecsempésszük a Mikrobiom Pro-t és a Flóra Plus-t, hiszen nagyon fontos, hogy a jó közérzetünket minél hamarabb visszaállítsuk és zavartalanul élvezhessük tovább a habok örömeit. Nagyon fontos a sok-sok tiszta víz is, hiszen pótolni kell a veszteséget a szervezetünkben. Köszönjük Geri a hasznos tanácsokat – megszívleljük!

Pálfi Katika a nyári méregtelenítésről szólt és önbizalmat is adott példájával

Pálfi Katika: Nyáron egyszerű méregteleníteni
Pálfi Katika Arany Hálózatvezető a nyári méregtelenítésre hívta fel a figyelmet. Miért is fontos? Nyáron tele vagyunk zöldséggel-gyümölccsel, fogyasszunk minél többet, mert segíti a méregtelenítést. Az Extra Béltisztító Program (Intestinal Cleansing Program és a kiegészítő termékek) beindítja a bélműködést, kitakarítja a vastagbelet és a testünk fellélegzik általa. Frissebbek, mozgékonyabbak, aktívabbak tudunk lenni és tudjuk élvezni az életet. Hálás köszönet Katikának!

A pénz és a jövőkép is szóba került
Ismét egy jó előadást hallhattunk Kis Gergelytől, ami lényeges „Pénz és Jövőkép” címmel.
Miért is érdemes a Biocom üzletet megvalósítani? Gergelynek nagy volt a motivációja, mint megtudtuk Tőle, nagyon szúrta az a bizonyos „szög”… Vallja, hogy nagyon fontosak a célok, a döntés és főleg, hogy MOST tudjunk jól dönteni! Mint hangoztatta, a sikernek nem titka van, hanem ára. Minden egy döntésen múlik!

Lilla szintet lépett
Kis Veronikának volt egy szintlépője is, Cziriák Bencsik Lilla, így elismerte, jutalmazta friss munkatársát. Gratulálunk mi is!

Záró önbizalom-cseppek Katikától
Lassan a vége felé közeledünk a csodálatos és tartalmas napnak, de még Pálfi Katika egy kis önbizalmat csöpögtetett belénk. Elmondta nekünk, hogy mindig ilyen szakmára vágyott, ami nem unalmas és teljesítményre ösztönöz. Ő mindig tudta és érezte, sokkal több van benne, többre képes, mint amit elhitetnek velünk. Egyben biztatott, hogy ha megtesszük a megfelelő lépéseket és betartjuk a tervezést a szponzorral, akkor kulcsemberré válunk! Ezeket az egyszerű lépéseket kell betartani mindannyiunknak, hogy sikeresek legyünk. Köszönjük a bíztató szavakat!

Hatalmas élmény volt
Elröppent ez a nap, nagyon tartalmas és ígéretes volt – ráadásul  élveztük minden percét, mert humoros, kicsit könnyfakasztós, de hatalmas élményt nyújtott  mindenkinek! Hálás vagyok ezért a Biocom Életformáért!

 

Ezeket olvastad már?