Kezdőoldal Ágak Sikertréning a célok eléréséért a Felvidéken

Sikertréning a célok eléréséért a Felvidéken


Szeptember elején egy újabb szuper Sikertréning várta a felvidéki csapat tagjait. A Beta-ág szlovákiai hálózatában kiemelt figyelmet kap a vezetőképzés, s amint azt a beszámoló készítője, Kovács Éva, 5. szintű munkatárs megfogalmazta: minden ilyen alkalom előbbre viszi őket. Elovlasva hihető, hogy a tatai Old lake Golf Hitelben tartott szeptemberi tréning is segített nekik, hogy elérjék céljaikat…

Érdekes és tanulságos
Már izgatottan vártam a találkozást a vendégelőadónkkal, Csordás Anikóval, Arany Hálózatvezetővel. A napot az ,,aranypáros“, Kis Gergely és Pálfi Katika nyitották meg. Nagyon szeretem az előadásaikat, mivel érdekes és tanulságos példákon keresztül mutatják be nekünk hogyan is dolgozzunk, és hogy hogyan válhatunk sikeressé.

Üzleti lehetőség és pénzügyek
Kis Gergely, Arany Hálózatvezető bemutatta a Biocomot, mint életeket megváltoztató üzleti lehetőséget. Megtanulhattuk tőle, hogy milyen is egy jó vezető. Pálfi Katika pedig egy izgalmas előadást tartott nekünk arról, hogyan is uralhatjuk a pénzügyeinket.

Csapatépítés
A nap folyamán két izgalmas csapatépítő tréningben is részt vehettünk, amely mosolyt csalt mindenki arcára. Mindig nagyon jól érzem magam ezeken a Sikertréningeken, mert nagyon szuper és családias a hangulat, az emberek segítik és megbecsülik egymást és ami a legfontosabb, hogy elismerik a munkádat.

Az életét tanítja
A nap második felében egy sikeres üzletasszony, Csordás Anikó tartotta meg az előadását. Ami számomra nagyon tetszett, hogy Anikó a saját történetén keresztül mutatta be, hogy ő hogyan is lett sikeres ilyen rövid időn belül. Ahogy ő mondta: „Az életemet tanítom.“ A másik kedvenc mondatom tőle: „Ahol akarat van, ott út is van“. Szerintem ez a mondat mindent elárul, hogy ha valamit a fejünkbe veszünk, és el akarjuk azt érni, az sikerülni is fog.

Minden előadás előbbre visz
A nap folyamán köszönöm az összes előadónak, hogy tanulhatunk tőlük. Köszönöm, hogy részt vehetek ezeken az előadásokon és tudom, hogy minden egyes előadás előbbre visz minket, hogy elérjük a céljainkat.

Ezeket olvastad már?