Kezdőoldal Ágak Csapatfelépítés a 11. szakmai rendezvény ürügyén – a komáromi Pálfi-Kis hálózat ezúttal a természetes, egészséges fiatalodásról adott tájékoztatást

Csapatfelépítés a 11. szakmai rendezvény ürügyén – a komáromi Pálfi-Kis hálózat ezúttal a természetes, egészséges fiatalodásról adott tájékoztatást

Az előadói-szervezői csapat a révkomáromi előadás után, a Pálfi-Kis csapatban

Az előadói-szervezői csapat a révkomáromi előadás után, a Pálfi-Kis csapatban

A cím második fele egyértelmű, az első talán kevésbé. De aki elolvassa a felvidéki csapat vezetőjének, Pálfi Katikának a révkomáromi (Komárno, Szlovákia, Selye János Egyetem Konferenciaközpont, május 27.) rendezvényükről óriási szeretettel írt beszámolóját, rögtön érteni fogja. Illetve, érezni. A Vass-, azon belül Beta Kádár-ág kebelén belül működő Ezüst HV páros (Pálfi Katika-Kis Gergely) által menedzselt hálózat valódi csapat, melynek éppen aktuálisan pódiumra lépő tagjait tanítani való kedvességgel építette fel az alábbi sorokban. Miközben nem csak róluk tudunk meg sokat, hanem a témáikról is. Ha azt mondjuk: így kell ezt csinálni,  a rendezvény mellett a cikkre is gondolunk… Köszönet érte, minden olvasó nevében!

Ismét telt ház Felvidéken, sok volt az érdeklődő a Biocom életmódprogramra

Ismét telt ház Felvidéken, sok volt az érdeklődő a Biocom életmódprogramra

Erősödő kíváncsiság
Már hagyomány, hogy rendezvényt szervezünk a csapatunkkal Felvidéken. Boldogsággal töltött el, hogy ismét nagy volt az érdeklődés, sikerült megtelítenünk a termet. Hálás vagyok minden munkatársamnak a segítségért, nagyon jó szakmai napot hoztunk össze, újra. Olvassák szeretettel beszámolónkat a szakmai rendezvényünkről.

A megfiatalodás jegyében
2,5 éve már, hogy a Biocom Életmód szerint élünk párommal, Kis Gergellyel, és munkatársainkkal. Közösen megálmodott előadássorozatunk 11. állomása volt ez a nap. Témakörünk a megfiatalodás jegyében telt, hiszen ki ne szeretne örökké fiatal és egészséges, vonzó személyiség maradni? E témakör köré építettük fel előadásainkat, melyben több kollégám áldozatkész munkája és felkészültsége volt hallható.

Összkép a Biocommal
Házigazdaként büszkén és szeretettel vezényeltem le ezt a napot, és köszönöm elkötelezett munkatársaim együttműködését. Az egészség egyfajta harmóniát, testi-lelki és szellemi szintű harmóniát jelent egy ember életében. Ha megtartjuk fiatalos lelkesedésünket, kíváncsiságunkat, ez a hármas igazi összképet alkot. Hálásak vagyunk, hogy a Biocom cég jóvoltából mi mindannyian ilyen életminőségben tudunk élni. Bárki dönthet úgy, hogy életét rendbe rakja ezzel a rendszerrel, ahogy mi is tettük!

Pálfi Katika és Kis Gergely, akik felvidéki csapat Ezüst hV vezetői

Pálfi Katika és Kis Gergely, akik felvidéki csapat Ezüst hV vezetői

A kiváló példa, Kis Gergely az cégháttérről
A Biocom cég hátterét egy igazi üzletember mutatta be. Több éve az üzleti szférában dolgozik, 2 és fél éve pedig a Biocom rendszerrel építi sikeresen életét. Nagyölvedről származik, de már 8 éve Komáromban él. Óriási csapat vezetője, sok ember tanítója s mentora. Ő a párom, Kis Gergely Ezüst Hálózatvezető. Előadása alatt egyszerűen bemutatta a Biocomban rejlő életstílust. Bárki elérhet anyagi fejlődést és függetlenséget is. Kiváló példa erre Gergely, és jó döntésnek konstatálja azt, hogy ezzel a rendszerrel éli életét. Tanulhatunk tőle, és büszke vagyok rá, mint társamra, és mint munkatársamra is egyaránt. Köszönöm Neked! J

Pálfi Katika volt ezúttal a moderátor - és a beszámoló készítője is

Pálfi Katika volt ezúttal a moderátor – és a beszámoló készítője is

Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető Nagymegyerről

Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető Nagymegyerről

Simonics Éva sikeres üzletasszony lett
Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető Nagymegyerről. Igazi lendület és energia övezi, nagyon szeretek a társaságában lenni. Csapatunkba másfél éve tartozik és nagyon sikeres üzletasszonnyá vált ez idő alatt. Eredeti szakmája pedagógus, 2 gyönyörű lány édesanyja és arról tartott előadást, hogy miként élte meg az elmúlt másfél évet a Biocomban. Nagyszerű vezetője csapatának, aki hozzá tartozik, mind hálás neki. Éva elmondta, hogyan dolgozik társaival, nagy sikerekkel. További sikereket kívánunk neki, és büszkék vagyunk Rá!

Sántha Köles Viktória hálózatvezető, Dunaszerdahelyről

Sántha Köles Viktória hálózatvezető, Dunaszerdahelyről

Sántha Köles Viktória – pedagógusból hálózatvezető, a víz fontosságáról
Az élet alapja a víz, elengedhetetlen az életben maradáshoz. Erről egy nagyszerű és precíz előadást hallhattunk egy olyan hölgytől, aki másfél éve döntött úgy, hogy a Biocommal rendezi be az életét. Ő Sántha Köles Viktória hálózatvezető, Dunaszerdahelyről. A döntése sikeres volt, hiszen csapatunk hálózatvezetője lett gyorsan, és további céljai is vannak. Kedves számomra a személyisége, a rátermettsége és célorientáltsága. Szintén pedagógus és 2 édes kisfiú édesanyja. Az előadása érdekes, egyben megdöbbentő volt, kihangsúlyozta a tisztított víz fontosságát, amely nyáron elengedhetetlen a családok számára. Viktóriának köszönjük beszámolóját és sok sikert kívánunk neki!

Czékus Mónika hálózatvezető éppen interjúkat készít a Reg-Enor kapcsán

Czékus Mónika hálózatvezető éppen interjúkat készít a Reg-Enor kapcsán

Czékus Mónika és a Reg-Enor életmód
Ki ne hallott volna még a híres Reg-Enorról? Igazán népszerű és kedvelt eszköz a változtatni vágyóknak. Így tett közel 2 éve a következő előadónk, hiszen egészségét rendbe tette a Reg-Enor életmód. De ettől sokkal többet kapott, hiszen a lányát egyedül nevelő, közgazdász végzettségű, Komáromban élő édesanya egy jobb életminőségről döntött. Ő Czékus Mónika hálózatvezető, sok-sok embernek tud példát és segítséget mutatni. Szeretem vidámságát és jellemét. Előadásában meginterjúvolta a közönségből szabadon felálló, tapasztalatokat mondókat. Ezeket hallva újra megerősödött bennem a tudat, mennyi sok embernek tudunk segíteni csodálatos programjainkkal, termékeinkkel. Köszönjük Czékus Mónikának a színes előadását, büszkék vagyunk Rá!

László Mária: már mínusz hetven kiló!
László Mária Jókáról egy rendkívüli példa, erő és kitartás övezi, csodálattal tekintek rá. Kívánom, hogy kitűzött célját érje el, mert megérdemli. 15 hónap alatt közel 70 kg-ot fogyott a Reg-Enor kúrával, életmóddal, melynek szerves része a mozgásprogram.

A csapat Ezüst Hálózatvezetője, Fekete Ágica

A csapat Ezüst Hálózatvezetője, Fekete Ágica

Fekete Ágica és munkatársa, Krén Péter

Fekete Ágica és munkatársa, Krén Péter

Fekete Ágica Ezüst HV – szabad életmód a Biocommal
A szépség belülről fakad – hangzik a mondás. A teológus és pedagógus végzettségű, Komáromban élő, 2 fiúgyermekes édesanya 2 éve megtalálta a Biocom belső szépségét, és teljesen berendezkedett erre a szabad életmódra. Csapatunk Ezüst Hálózatvezetője, Fekete Ágica. Munkatársait szeretettel vezeti, egyfajta lelki útmutatást is nyújtva számukra. Szeretem tenni akarását, hogy a világ jobb hely legyen mindannyiunk számára. Előadása a szépség testi-lelki megnyilatkozása jegyében hangzott. Testi szinten a Botanifique natúr kozmetikumokat mutattata be. Köszönjük tartalmas előadását és büszkék vagyunk Rá!

Egyed Mária hálózatvezető, Komáromból

Egyed Mária hálózatvezető, Komáromból


Egyed Mária családanya, tanár, HV a vegyszermentességről

Tiszta, meghitt háztartás vegyszerek nélkül?  Mindenki szeretne ilyen otthonba hazatérni. Így tesz már két éve Egyed Mária Hálózatvezető, Komáromból, aki azóta éli a Biocom Életmódprogramot, sikeresen. Eredeti szakmája pedagógus, mellette építi üzletét a Biocom rendszerben. Vidám, mosolygós egyéniség, precízség jellemzi munkáját. Háziasszonyként már régóta tudja, milyen tiszta miliőt tud megteremteni az otthonában családja, kislánya számára. Arról számolt be, mennyire károsak a vegyszerek, és kiváló alternatívát kínál számunkra a Biocom környezetbarát és pénztárcabarát programja. Gratulálunk előadásához és büszkék vagyunk Rá!

Jakab István az egészségmegőrzésről
A szakmai napunk fő előadója a Magyarországról érkező Jakab István volt. Istvánt érdeklődő közönség fogadta, ismert személyiség, természetgyógyász, termékfejlesztő és a Viva Natura Televízió tulajdonosa. Szakmai szempontból beszélt az egészségmegőrzésről, az emésztőrendszer megfelelő működéséről, a probiotikumok fontosságáról. Előadásának második felében pedig bemutatta saját fejlesztésű termékeit, a Flavonoid Complexet és a Forever Mant – ha már fiatalságról beszélünk. Csapatunkban ismert és kedvelt termékek. Hálásak vagyunk Istvánnak a részletes előadásáért!

Clipboard01

A szakmai nap fő előadója a Magyarországról érkező Jakab István volt

092 093 18835843_687057531503298_104198833254763239_n ű

094

 

Ezeket olvastad már?