Kezdőoldal Ágak A sikeres üzletépítésről tartott kétnapos Kulcsember-képzést a Hliva-Kerekes-ág, amiből sokáig lehet táplálkozni

A sikeres üzletépítésről tartott kétnapos Kulcsember-képzést a Hliva-Kerekes-ág, amiből sokáig lehet táplálkozni

A Hliva-Kerekes-ág tréningező tagjai

Egy nagyon ütős és tartalmas kétnapos Kulcsember-képzést rendezett Hliva Ildikó és Kerekes Balázs. Az anya-fia ágvezető páros ezúttal Noszvajra, az Oxigén Hotel csodálatos környezetére szavazott. A beszámolót jegyző Orosz Klaudia mindenki nevében írta, hogy az energiák és a tanítás, amit ott kaptak a Gyémánt Hálózatvezetők szervezésében, másolható és nagyon tartalmas volt. Jöjjenek a szintén kiadós részletek!

A rendezvény 2 háziasszonya, dr. Lombosi Melinda és Matesz Lili az ágvezető Kerekes Balázzsal

Módszerek, mentalitás
Kerekes Balázs beszélt nekünk erről a témáról. A vezetőknek 2 tábora van, mégpedig a hobbista és a proaktív. Beszélt nekünk arról, hogyan lehetünk proaktív vezetők: ha nem várjuk a történéseket, hanem mi történtetjük azokat, és igenis nyújtsuk mi a kezünket! Legyen egy olyan pozitív kör, ahol csináljuk és tesszük, amit kell, akkor leszünk eredményesek.

Hermann Judit és Zatykó Róbert

Hermann Judit: Megújulás a gondolkodásmód változtatásával
Egy fantasztikus páros: Hermann Judit és Zatykó Róbert voltak a vendégelőadók. A Nagyváradról érkezett Arany Hálózatigazgatók 3 csodálatos gyermek példaértékű szülei. Hermann Judit beszélt nekünk a lelkesedésről, inspirációról és a gondolkodásmódról. Csak néhány (számomra) fontos tartalom, ami más tanítások mellett elhangzott az előadásában:

  • A napról napra megújulás fontos része az üzletnek, s hogy mi is tudjunk változni és folyamatosan megújulni.
  • Az érzés legyen az, amit mindenki hazavisz a képzésről!
  • A Biocom a döntés lehetőségét adja mindenki számára, az a kérdés, hogy él vele az ember vagy sem.
  • A szabadság lehetőségét kell átadni az embereknek.
  • A nyitottság, munka, a változás és a lelkesedés fog előre vinni az üzletben.
  • Fontos megérteni, hogy a gondolkodásmódunk az, amin változtatnunk kell, hiszen a világ is változik, és nekünk is kell, és ezt tovább kell tudjuk adni.
  • Át kell értékelni az emberi kapcsolatokat is, hogy olyan emberekkel vedd körül magad, akik előre visznek az életben, és a jövődet támogatják, nem pedig a múltadat.
  • Nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy ne tanuljunk és kifogásokat gyártsunk!

Tehát mi a feladat? – hangzott el. Tanulj és taníts! Azt végképp nem hagyhatjuk, hogy a körülmények határozzák meg az életünket…

Zatykó Róbert: Mutasd a jutalékod!
Zatykó Róbert beszélt nekünk arról, ami számára is nagyon fontos: tudni, honnan jön a pénz, és kinek az érdeke. Számokkal adott nekünk biztonságot és érzéseket. Beszélt nekünk arról, hogyan tud nőni a jutalékunk, és arról, hogy jutalékot kell mutatni a csapatunknak. Elmondta, nem az a kérdés, hogy a hálózatépítés működik-e hanem az, hogy neked működik-e.

Dr. Lombosi Melinda


Dr. Lombosi Melinda:
A sikeres üzlet alaptétele a hitelesség
Dr. Lombosi Melinda előadásában hallottuk, hogy a hitelesség az, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ebben az üzletben bárkinek sikere legyen. A fejlődéshez az is kell, hogy a saját háztartásban mindent lecserélünk a cég termékeire, szóval indításképpen bolt- és patikacserét kell csinálni. Ha ez megvan, és használjuk a termékeket, a motiváció meglesz, és így már olyan lelkesedést, érzelmeket lehet átadni, amihez az emberek csatlakozni akarnak.

Bezeczky Gizus

Bezeczky Gizus: Figyelj a vevőidre!
Bezeczky Gizus a vevőgondozásról beszélt, aminek célja, hogy miden esetben elfogadjanak, és higgyenek neked. Fontos, hogy figyelni kell a vevőkre, és megtalálni velük azokat a dolgokat, amivel azonosulni tudsz. Az emberek vágynak a figyelemre és a törődésre, és ha itt megkapják, akkor nyert ügyed van. Mert a Biocomra mindenkinek szüksége van!

Mocsár Roland

Mocsár Roland: Online: profin vagy sehogy!
Ezt a mondatot Mocsár Roland előadásában hallhattuk, aki párjával, Tőkés Eszterrel építi az üzletet. Azt gondolom, nem is lett volna más, aki ezt a témát jobban elmondhatta volna. Hihetetlen, hogy mennyire profin tesz mindent ebben az online világban is. Itt mindenképpen el kell mindenkinek gondolkozni azon, hogy mennyire érzi magáénak az online platformokat, és mennyire tud azonosulni velük. Akkor van értelme, ha nagy eredmények vannak, akár bővítés terén, de beszélhetünk itt a nagy regisztrálók számáról is. Törekedni kell az egyediségre is. Ha ezek nincsenek meg, akkor felesleges csinálni online.

Rozsnyai Karolina

Rozsnyai Karolina: Cél, akarás, hozzáállás, gondolkodásmód
Rozsnyai Karolina beszélt nekünk arról, hogy mennyire fontos megtalálni azt a célt, ami szinte éget, és ha ez megvan, akkor meglesz az akarás. A kérdés, hogy az életed leéled vagy megéled? Minden a hozzáálláson múlik, és hogy olyan feladatokat csináljunk, amik tényleges eredményeket hoznak. A pozitív gondolkodás hihetetlenül fontos, hogy sikeres lehess. Lehetőségek mindig lesznek, csak az a kérdés, hogy tudsz vele élni vagy sem.

Molnár Piroska


Molnár Piroska: Szívvel-lélekkel
Molnár Piroska beszélt arról, hogy szívvel-lélekkel kell csinálni ezt az üzletet. Repülőstartot vettek az elején a keresztlányával, Molnár Kyrával, és rekordidő alatt versenygyőztesek, majd hálózatvezetők is lettek. Mottójuk, hogy legyen egy megingathatatlan célod, és abban az esetben már nyert ügyed van.

Sallai Zsuzsanna


Sallai Zsuzsa
: Hobbi vagy munka?
Sallai Zsuzsa beszélt nekünk arról, mennyire fontos, hogy már az elején eldöntsd, mennyire veszed ezt az egészet komolyan. Ha azt mondod, hogy munka, akkor mindenképpen ki kell alakítani egy mindennapos rendszert az életedben annak érdekében, hogy mindenre és mindenkire tudj figyelni. Legyen egy pontos időbeosztásod, hogy mit és mikor csinálsz. Kérj segítséget a családodtól. Mérlegelni kell, hogy mik azok a tettek és cselekedetek, amik a sikerhez vezetnek, és mik azok, amik nem. Az online és az offline munkáról is beszélt nekünk.

Hliva Ildikó ágvezető

Hliva Ildikó: A napi rutinból is látszik, ki lesz sikeres
Hliva Ildikó előadásában hallhattuk: példaértékű az, ha valaki belülről éli a Biocomot. Olyan munkát végezzünk, ami előrevisz minket az üzletben. Mindig legyen egy kontroll: amit csinálunk, az sikeres? Ha nem, változtassunk a módszereken! A másik téma, hogy váljon szokássá az, hogy itt vásárolunk, mert ha ezt tesszük, és megtanítjuk másokkal is, az vezet a sikerhez. Beszélt nekünk munkamódszerekről, amik előrevihetnek az üzletben. Elmondta, hogy a napi rutinokból meg lehet mondani, hogy ki mennyire lesz sikeres. És tényleg…

Kerekes Balázs


Kerekes Balázs: Mi kell a sikeres hálózatépítéshez?
Kerekes Balázs elmondta, hogy olyan szuper előadások voltak, amikből nem maradt ki semmi fontos információ. Fontos tudni, hogy itt a kapcsolatokba fektetsz bele. Egy virtuális, 7 fogaskerékből álló órában felvázolta nekünk, hogyan lehetünk sikeresek. Fontos megérteni, hogy bárkivel, akivel beszélünk, hosszú távú kapcsolatot építsünk ki. A jó közösséget kell megteremteni, ahová az emberek csatlakozni, illetve tartozni akarjanak. A végét egy idézettel zárta Balázs: „Az a boldogság titka, ha azt tesszük, amit szeretünk, és megtanuljuk szeretni azt, amit meg kell tennünk, hogy ezt elérjük.”

Tartalmas és lendületes két nap volt
Az esti időtöltés szabadfoglalkozású programnak indult, de a „sok jó ember kis helyen is elfér” elvet követve a szálloda egyik szobájában pár munkatárs meghallotta a hívó szót, és egyre többen csatlakoztak az összejövetelhez, amelyből egy nagyon jó hangulatú beszélgetés kerekedett, sok-sok nevetéssel. Szuper tartalmas és lendületes 2 napot tudhatunk magunk mögött, amiből, ha jól csináljuk, hónapokig táplálkozhatunk. Köszönjük szépen a házigazdáknak, hogy fantasztikusan levezették a napokat, az első napon dr. Lombosi Melinda, a második napon pedig Matesz Lili, amit itt is szeretnék nekik megköszönni.

Tanulni jöttek, amiből hónapokig táplálkozhatnak

Elmélet után gyakorlat: csoportmunka

Sok jó ember…

Az ágvezetők a vendégelőadókkal

Ezeket olvastad már?