Kezdőoldal Ágak Boldog, egészséges édesanya és célokkal teli hálózatvezető a Tóth-Wolford-ágon Bogosi Zsuzsanna, aki szerint fontos a hitelesség és tudatosság

Boldog, egészséges édesanya és célokkal teli hálózatvezető a Tóth-Wolford-ágon Bogosi Zsuzsanna, aki szerint fontos a hitelesség és tudatosság

Bogosi Zsuzsanna hálózatvezető lett. A képen szponzoraival látható, a Katona Team Kulcsember-képzésén.

„Bár nem volt egyszerű meggyőzni Zsuzsit, hogy jöjjön el velünk egy Startképzésre, de megérte a várakozás, mert fél év után beadta a derekát és azóta a csapatunkat erősíti, és kitartó munkájának meg is lett az eredménye. Zsuzsi egy igazán segítőkész, lelkiismeretes csapatjátékos, tele tervekkel és célokkal. Nagyon büszkék vagyunk rá!” Ezek a felépítő sorok a címszereplőről, Bogosi Zsuzsannáról szólnak és a szponzoroktól, Bujpál Anita és Bagdi Balázs Ezüst Hálózatvezetőktől származnak. A Tóth-Wolford- Team új hálózatvezetője a Katona Team óriási hálózatán belül Botosné Melinda Arany HV csapatába tartozik, és ugyan nem akart vállalkozó lenni, mégis „belefutott”, amiben nagy szerepe volt szponzora példájának, egy budapesti képzésnek és a Reg-Enor működésének is. De mégis, hogyan? Ezt meséli el fotók segítségével.

Miért is nem korábban…?
2020. január vége óta építem hálózatom, ma már mondhatom azt, hogy előbb kellett volna elkezdenem. Eltelt egy kis idő mire beadtam a derekam Bujpál Anitának… Miért is jött akkor a döntés…? Talán motivált az is, hogy láttam, Anita milyen sikereket ér el, és tudjuk, a közalkalmazotti bér milyen kevés. Civil életben gazdasági informatikus vagyok és egy budapesti óvodában dolgozom, mint óvodatitkár. Nagykovácsiban élek gyermekemmel, egy csodálatos, lassan 16 éves kamaszlánnyal.

Fogyasztóból lettem munkatárs
Évekkel ezelőtt kerestem megoldást egészségügyi problémáimra. Ekkor jött az életembe a Biocom és a jól ismert, teljes életmódváltással járó Reg-Enor. Sikeres kúrám kapcsán keresett meg szponzorom, Bujpál Anita, hogy mi lenne, ha együtt dolgoznánk. El kell, hogy mondjam, talán számtalan alkalommal mondtam Anitának nemet, mindig azzal a kifogással, hogy „nem akarok vállalkozó lenni”. Majd jött az a bizonyos gólyavári képzés, ahová elvitt magával Anita. Számomra akkor jött az igazi kattanás, akkor éreztem azt, hogy nekem ezzel is kell foglalkoznom. Belevágtam hát a vállalkozók és a Biocom világába. Egy új „családot” és rengeteg új barátot kaptam.

Bogosi Zsuzsanna szponzorával, Bujpál Anitával 2020-ban, azon a bizonyos gólyavári képzésen

A szponzorral Fóton, egy Mini Install képzésen, 2020-ban

Sikeres kúra Reg-Enorral
Egyre jobban éreztem magam, a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrának köszönhetően rengeteget fogytam (ami évekig nem sikerült máképp), számtalan problémám helyrejött. Boldog és egészséges édesanya vagyok, hiszen a korábbi gondjaim teljesen megoldódtak!

Látványos változások a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra mentén

Akik támogatnak a munkámban
Köszönet a szüleimnek és a gyermekemnek, mert hisznek bennem és támogatnak ebben is, amit csinálok. Hálás vagyok Bujpál Anita és Bagdi Balázs Ezüst Hálózatvezetőimnek a rengeteg tanításért, segítségért és türelemért.

Aszódon, a Katona Team Startképzés pódiumán, 2020-ban

Hitelesség, tudatosság
Az egy év alatt rengeteget tanultam szponzoromtól, tapasztalatokat gyűjtöttem a csapattársaimtól, munkatársaimtól, hiszen számomra nagyon fontos a hitelesség és a tudatosság. Számos képzésen vettem s veszek részt azért, hogy tudásomat még jobban fejleszteni tudjam. Mindenki tudja, van az a mondás: „a jó pap is holtig tanul.”

Csak a nyitottaknak tudunk segíteni
A számos találkozó és beszélgetés alatt rájöttem, csak azokon tudok segíteni, akik nyitottak a változásra, hisznek önmagukban és készen állnak elindulni az úton. Természetesen fontos volt számomra az is, hogy megmutassam hölgytársaimnak ezt a csodát, mely nekem is segített. Ma már mondhatom azt, hogy nem csak hölgyeknek segítek, hanem számtalan úriember keress meg hasonló problémával.

A fóti Mini Install képzés aktív résztvevőjeként

Lelkes munkatársakkal dolgozhatok együtt

Jöttek új, kiváló munkatársak.

  • április elején csatlakozott Szabóné Tóth Enikő kisgyermekes édesanya.
  • Majd 2021. január 11-én berobbant a csapatomba Hermányos Zsuzsi. Zsuzsim egy temperamentumos, lelkes, precíz és maximalista kolléganő, aki ezerrel megy előre, immáron már Társult Hálózatvezetőm
  • Februárban újabb kolléga csatlakozott csapatomhoz Juhász-Kárpa Mariann személyében. Mariann ugyanolyan lelkes és maximalista, mint Zsuzsi.

Haladunk együtt az úton, hiszen van még célom itt a Biocomnál.

Hermányos Zsuzsival egy vecsési Kulcsember-képzésen

Feltöltenek egy rossz nap után, ha hallgatom őket
Köszönöm és hálás vagyok a sok tanításért Gyémánt Hálózatigazgatóinknak, Tóth-Wolford Erikának és párjának, Tóth Lalinak. A hálózatigazgató Katonáné Tóth Tímeának, az Arany Hálózatvezető Botosné Gágyor Melindának, akik ugyanúgy hittek bennem, mint Bujpál Anita és Bagdi Balázs Ezüst Hálózatvezetők. Az online képzések alkalmával, mikor hallgatom vezetőimet, ugyanazt a kattanást érzem, mint mikor először a Gólyavárban voltam. Természetesen a személyes találkozások szintén ugyanezt az érzést hozzák.

Nemcsak tanul, hanem folyamatosan tanít is


Sikerkulcsok, életérzés, hála
Tudom, a sikereim kulcsa az, hogy mindig, minden Start- és Kulcsember-képzésen részt vegyek. Igaz 1 éve online vannak a Start- és terméktapasztalatos képzések, de mindegyiket nagyon várom. Esténként vagy akár hétvégén sem sajnálom az időt arra fordítani, hogy a gép elé üljek és tanuljak azoktól a csodálatos emberektől, akik már bizonyítottak és kitűnő eredményeket értek el. Amit én itt kaptam és kapok, azt az életérzést nem tudja senki és semmi pótolni, ezért a mai napig hála és köszönet a vezetőimnek, munkatársaimnak és új barátaimnak. Egyre biztosabb és lelkesebb vagyok, és tudom azt is, hogy megérkeztem, Biocom!

Mi is a célom?
2021 év végére Ezüst Hálózatvezetővé válni, segíteni a csapatomat olyan szinten, hogy ők is elérjék a HV szintet. A többi cél pedig jön majd szépen ezek után. Mert: „amennyi munkát beleteszel, annyit tudsz majd kivenni belőle.” Csak csinálni kell! Mert így van értelme annak, amit csinálsz.

Vecsésen, a Katona Team Kulcsember-képzésének csapatában


Meg tudod csinálni!
Száz szónak is egy a vége: Hinni kell magadban, és abban, hogy meg tudod csinálni! Köszönöm mindenkinek a támogatását, bizalmát! Egy fantasztikus csapat tagja vagyok, és nagyon jó ide tartozni, közétek!

Köszönet mindenért
Köszönöm, Biocom, hogy célokat, reményt, hitet és rengeteg új barátot adtál nekem! Ez nem jöhetett volna létre, ha 25 évvel ezelőtt nem alakulsz meg és Anita nem talál rám. Menjünk előre az úton, ami előttünk már, ki van taposva, csak végig kell menni rajta. Határ a csillagos ég!

Ezeket olvastad már?