Kezdőoldal Ágak Éld meg a Biocomot! – Vecsési Startnap a Szabó-Gyarmati Team és Katona Team szervezésében

Éld meg a Biocomot! – Vecsési Startnap a Szabó-Gyarmati Team és Katona Team szervezésében


Hogy mi is történt valójában Vecsésen, azon a szép, augusztusi végi vasárnapon? Egyrészt – a szikár tények kedvéért –
Startnap, mégpedig a Szabó-Gyarmati Team és Katona Team szervezésében, a Tóth-Wolford-ágon belül. Vagy szárazon fogalmazva: előadások, terméktapasztalatok, beszámolók hangzottak el, példaértékű életutakat ismerhettek meg az ország minden pontjáról érkezők. De hogy mi történt IGAZÁN, arra a választ Gömbiczné Kanyó Beatrix Ezüst Hálózatvezető adja meg színes, szépen felépített, egyben újszerű fogalmazásával. Bár egyben ő volt a rendezvény háziasszonya, műsorvezetője is, most a képes-szöveges kalauzolását élvezhetjük.

Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs Ezüst Hálózatigazgatók, Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté hálózatigazgatók, Hliva Ildikó és Kerekes Balázs Gyémánt Hálózatvezetők, egyben a nap vendégelőadói

Gömbiczné Kanyó Beatrix, Ezüst Hálózatvezető a rendezvény műsorvezetője

Ismerd meg a négy helyiségből álló Biocom „házat”!
A Biocom Életmódprogramot úgy képzeld el, mint egy 4 helyiségből álló lakóházat! A 4 helyiség mindegyike szorosan összefügg egymással – a köztük lévő ajtó is különleges, talán nem is funkcionál ajtóként, mert mindegyik helyiségből át lehet lépni a másik háromba is. Ugyanakkor mindegyik szoros együtthatásban létezik a külvilággal, tehát a befelé nyíló ajtók is csak jelképesek. Rajtuk keresztül szabad az út a Biocom Életmódprogram minél alaposabb megismerése, megélése felé. Igyekeztem és most is igyekszem jó háziasszony módjára megláttatni minden szépet és jót. Kerülj beljebb, idebenn megmutatom Neked a biocomos ÉLET-et! Hogyan? Használd a fantáziádat!

Azoknak szól a taps, akik először vannak jelen a rendezvényen

Az első szoba: „ép testben”
De kinek az ép testéről van szó? Természetesen a sajátodról, a sajátomról, a saját testünkről, a saját egyedi és megismételhetetlen életünkről, amihez pontosan mi magunk kellünk! A mi egészségünk, a mi lelki nyugalmunk, az általunk alkalmazott módszerek, a tiszta forrásaink, amiből megszerezzük magunknak a szükséges ismereteket, s végül az, hogyan, miként alkalmazzuk a megszerzett ismereteket a saját eredményességünk érdekében. Ez egy komplex, összetett program, aminek az első és legfontosabb eleme saját szemszögből mindenképpen mi magunk vagyunk, hiszen minden az egyénből indul ki. Felmerül a kérdés: És akkor ez a szoba így egy varázsütésre megvan? Berendezései a kényelmünket és az egészségünket szolgálják? A válaszom: igen, meglehet, de az oda vezető utat mindenkinek végig kell járni!

Kotuláné Józsa Éva Hálózatvezető

Kotuláné Józsa Éva HV egy szuper jó tanító itt, a Biocom berkein belül is! 2019 augusztusában, tehát 3 éve csatlakozott a rendszerhez a kúrázóként. Lassan 2,5 éve kezdett el dolgozni „online újszülöttként” a Covid idején. Minden online képzésen ott volt, tanult, hogy majd kúrázóinak és leendő munkatársainak mindenben tudjon segíteni. Kúrázói nagyon szeretik, nagyon jó kapcsolatot tart fenn velük, remek kúravezető. Dinamikusan fejlődik a hálózata. Rettentő ügyesen szállítja a pontokat, a hálózatvezetői szintet 2021. augusztusában érte el. Már vannak munkatársai is, akiket mindenben maximálisan támogat. Fejlődése töretlen, kitartása példamutató. Vannak rövid- és hosszú távú tervei, céljai is.

Egészség a család minden tagjának
Az első biocomos szobát Éva így mutatta be: „Egészség a család minden tagjának. Mit értek ez alatt? A vegyszermentes háztartást, a tiszta (lehetőleg tisztított) ivóvíz fogyasztását, a vitaminok és táplálék-kiegészítők pótlását, hatékony alkalmazását. Számtalan esetben bizonyítottak ezek a termékek, a megelőzés lehetőségét folyamatosan szem előtt tartva! Ugyanakkor baj esetén is van mihez nyúlni. A ma embere nem teheti meg, hogy vegyszermentes háztartási termékek nélkül éljen! Alkalmazásuk költségtakarékos, már az elkészítés technológiája, a csomagolás is környezettudatos! Minden munkatársnak aranyszabály: ha itt haladni akar, akkor már az elején mutassa meg a teljes termékpalettát minden beregisztráló tagnak, hiszen a későbbiekben ebből lesznek a pontjai és a jutalék is.

2. helyiség: Láss másként – segítünk!
Valami alig észrevehető függönyhöz érkeztünk, amit félrehúzva másként láttunk dolgokat! Nem csoda, hiszen a második helyiség küszöbén, szemöldökfáján, de még a mennyezetén is ez olvasható: láss másként! Mi segíti elsajátítani ezt a látásmódot? Nem más, mint annak megtapasztalása, hogy a biocomos támogatói háttér nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is létezik. Orvosok, természetgyógyászok segítenek nekünk eligazodni az egészség frontján. Mi ez, ha nem biztonság? A képzéseken, szakmai napokon olyan információk birtokába jutunk, melyekkel felvértezve sokkal magabiztosabban segítjük a tanácsért hozzánk fordulókat. Ráadásul szponzornak álcázott védőangyalként mindent megteszünk azért, hogy segítsük a munkatársunkat, hiszen az ő sikere nem más, mint a mi motivációnk!

Számlagondok helyett Mexikó
A terembe lépők mindegyikének tekintete egy fantasztikus anya-fia párosra szegeződött, akikről kiderült, hogy Hliva Ildikó és Kerekes Balázs Gyémánt Hálózatvezetők, viszont 8 és fél éve még rossz anyagi helyzetben voltak, keresték a megoldást, és ez a Biocom lett. Az első biocomos munkaévük végén már Miamiban, és a Karib-szigeteken voltak úgy, hogy korábban a közüzemi számláikat sem tudták kifizetni. 2021-ben fél évet éltek Mexikóban (mert az üzlet onnan is működik). Közel 30 vezető van a csapatukban, és amire a legbüszkébbek, hogy a vezetőik önállóak, mindenki viszi a hátán a saját csapatát. A legjobban a passzív jövedelmet szeretik, és vallják, hogy ebben az üzletben mindenki jó eséllyel elérheti azt…

Hliva Ildikó Gyémánt Hálózatvezető

Kerekes Balázs Gyémánt Hálózatvezető

Kifogás akkor van, ha nem fáj eléggé
Hliva Ildikó és Kerekes Balázs Gyémánt Hálózatvezetők lehengerlő előadása rávilágított: a mi kifogásaink, nyafogásaink csak azt mutatják, még nem fáj eléggé! Hatalmas tanítás, amit kaptunk tőlük, olyan légkör keletkezett a helyiségben, hogy ennek emléke hónapokig elegendő lelkesedést ad a hálózatépítéshez! Köszönjük, Ildikó és Balázs!

Terméktapasztalatok

Czifrik Katalin hálózatvezető a terméktapasztalatos blokk levezetését saját eredményével kezdte, ami – micsoda meglepetés – a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrához kötődik. Amellett, hogy 13 kg-ot karcsúsodott, kiemelte azt a fontos dolgot, amit Szabó Sigfrid a női nemnek adott ezzel a csodás termékkel, lezárult életének egy nehéz szakasza, amit a klimax okozott. A Reg-Enor lehetőséget ad kiegyensúlyozott, egészséges nővé, édesanyává válni…

A plusz termék a lehetőség
Ebben a részben hallhattunk a Slim40 fogyasztópor hatásáról, gyakorló anyuka mesélt a három gyermeke immunerősítéséről, valamint dr. Fogarasi-Grenczer Andrea a Grapefruitmag-kivonat hatásáról beszélt házikedvencek esetében. Ekkor több nyilatkozónál is szóba került az a bizonyos „plusz egy termék”, ami az üzleti lehetőséget jelenti a Biocomnál. A nyilatkozók szinte mindegyiket kihasználja azt, hogy tovább ajánlással nagyobb kedvezményt, és plusz jövedelmet tud biztosítani magának, és ezt elmondja másoknak is. Hogy mit is adhat ez azoknak, akik ezt az életmódot választják, az Czifrik Katalin saját példáján mondta el, mivel nyugdíja végleges rendeződéséig komoly támogatást jelentett számára ez a jövedelem.

Czifrik Katalin hálózatvezető

Terméktapasztalatok

3. szoba: „egy boltba járunk vásárolni”
A következő, immár a harmadik helyiség az „egy boltba járunk vásárolni” nevet viseli. Két 0-24-ben nyitva lévő online webáruház termékpalettáját és annak a legfelső polcán lévő legfőbb termékét, a hálózatépítést ismerhetjük itt meg. Ha már bejutottunk az „egy boltunkba”, nézzük meg, mit is jelent tulajdonképpen az, hogy egy boltba járunk vásárolni?

Bizalom a termékek iránt
Az én olvasatomban nagyon leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy bizalmat szavazok a Biocom termékeinek – hiszen folyamatosan élvezem a pozitív hatásait –, ezért az itt fellelhető termékeket mindig innen szerzem be. Lehet az akár egészségmegőrzés vagy -visszaállítás, a környezetem tisztán tartása, a növényeim, állataim életének jobbá tétele, a luxus minőségű, de még elérhető árú kozmetikai cikkek. Ezekre mind-mind megoldást nyújt a Biocom webshop-párosunk. A hab a tortán, hogy vásárlásunkkal örökös és örökölhető kedvezményt kapunk, tovább ajánlott vásárlásaink után pedig jövedelmet nyújt a cég jutalék formájában!

Komjáti Alíz, 6-os szintű munkatárs

A rendszer segítségével termeljük folyamatosan a megtakarítást
Komjáti Alíz már főállású biocomos. Bemutatta azt a rendszert, amelyben folyamatosan megtakarítást termelünk, illetve elmondta, milyen előnyei vannak annak, ha 1 boltból szerzünk be szinte mindent. Alíz két kislány boldog édesanyja, és egyedülálló anyukaként is mindent megtesz azért, hogy lányainak mindent megteremtsen. Többek közt ebben is segíti őt a Biocom. Igazán színes egyéniség, aki okosan és tudatosan dolgozik a céljaiért. Nagyon tanulékony és tanítható, megszerzett tudását pedig folyamatosan adja át egyre bővülő csapatának. Öröm vele dolgozni. Mikor megjelenik, kisüt a nap, emiatt a közvetlen munkatársai egyszerűen csak Sonnenscheinnak hívják!

4. szoba: a teljesség igénye, az üzletet is beleértve
Máris a negyedik helyiség küszöbén állunk. Felfelé nézve azt olvassuk: teljesség igénye. Javarészt eddig arról hallottuk, hogy itt a Biocomnál az egészséggel kapcsolatos kérdésekre találunk megoldást, valamint időt és pénzt takarítunk meg azzal, hogy mindent egy helyen szerzünk be. Ez fantasztikusan hangzik, de azért ne legyünk álszentek! Az igazság az, hogy mindenkit a jövedelem érdekel a legjobban… A tervezhető jövedelem, ami kezdetben az az összeg, amit visszaforgathatunk az egészségünk érdekében, végezetül pedig ennek az összegnek a „nagytesója”, amivel magasabb életszínvonalat tudunk biztosítani saját magunk és a szeretteink részére. Erről beszélt Sáfrány Lívia hálózatvezető.

Sáfrány Lívia hálózatvezető

Két lábon járó reklámarcok vagyunk
Lívia 2020 januárjában döntött úgy, hogy kipróbálja magát a biocomos üzleti életben. Pécsről építi hálózatát, hitoktatói főállása mellett. Nyitott az új dolgokra, szeret tanulni, folyamatos önképzést gyakorol, amivel munkatársainak is nagy segítségére van. Előadása lehengerlő, életszerű, életszagú szemléltetése mindannyiunknál beégett, s két lábon járó reklámarcként dolgozunk a továbbiakban, mert látjuk a folyamatot, s tudjuk a célunkat, amit el fogunk érni!

Szintlépések elismerése 

Szintet lépő munkatársak és a szponzorok II.

Szintet lépő munkatársak és a szponzorok III.

Az élet igazán
A teljesség igényével élnek azok a hálózatépítők, akik bemutatták nekünk, milyen is „az élet igazán”.

Csepregi Anita hálózatvezető

Művelődést és hálózatot is szervez
Csepregi Anita 2022. januártól visszatérő munkatársként építi csapatát. művelődésszervező főállása mellett építi hálózatát Vas megyében, Velemben. Hamar rájött, hogy itt, a biocomos hálózatépítése során pontosan ugyanolyan tevékenységet folytat, mint a főállásában, sőt remekül össze tudja egyeztetni a kettőt úgy, hogy nyertes-nyertes helyzet alakul ki belőle. Online és offline is szervez, saját élő rendezvénye is volt már. 3 gyermek édesanyja, felnőtt korú 2 gyermeke mellett 5 éves kisfia nevelése is kitölti napjait.

Horváthné Vajdics Mariann és Horváth Gábor hálózatvezetők

Külföldön jött szembe a hazai, egyben nemzetközi üzlet
Horváthné Vajdics Mariann és Horváth Gábor Ausztriából építik a biocomos jövőjüket. 3 gyermeket nevelnek, a nemzetközi hálózatukat az idei évtől immáron ketten építik. Egyre több munkatársuk van Ausztriában és itthon is, szám szerint 7. Mariann 2021 februárjában csatlakozott Biocom családhoz egy egészségügyi probléma miatt. Belépésekor rögtön felfigyelt az üzleti lehetőségre is. 3 gyermekes anyukaként, külföldön nem igen látta lehetőségét annak, hogy valaha is munkát vállaljon, és ekkor jött szembe vele a Biocom! Munkatempója dinamikus, lendületes, tudatos. Az első HV-ját 3 hónap alatt nevelte ki. 2022 februárjától párja már nem csak a privát életben, de a Biocomban is társa lett. Közös céljuk, hogy a nevükhöz fűződően kiépüljön Ausztriában is egy Biocom központ. Nem kis cél – de nem lehetetlen! Mindig magasra teszik a lécet! Habár az álmoknak nincs határideje, ők mégis megszabják azt.

Fösvény Enikő hálózatvezető

Egy képzés adott neki képet
Fösvény Enikő hálózatvezetőt egy évvel korábban „fondorlatos módon” sikerült elhívni egy képzésre. A lányát kísérte el, így amolyan különleges anya-lánya programra számított. Közvetlen munkatársam, Szlobodnyikné Csépe Renáta találta őt, mint egy kincset. Ott, a helyszínen már oldalakat írt tele az ajándékba kapott biocomos jegyzetfüzetbe, és onnantól kezdve megállíthatatlanul halad előre.

Magasabb szintű elismerések

6-os szintre lépett:

  • Komjáti Alíz, akinek szponzora Bergel Éva hálózatvezető

Komjáti Alíz (jobbra) és szponzora, Bergel Éva

Arany kitűzős elismerés

  • Oncsikné Ekert Mária, szponzora Lóránfi Adrienn hálózatvezető

Oncsikné Ekert Mária (középen) kitűzős hálózatvezető és szponzora, Lórántfi Adrienn

Oncsikné Ekert Mária egy időben kapja meg a 7-es szintű munkatársnak járó elismerést, illetve a Biocomos kitűzőt is a szíve fölé.

Éld meg a Biocomot!
Ezek tárgyiasult ajándékok is nagyon fontosak, de a legfontosabb véleményem szerint az az életérzés, fejlődés, változás, amit az úton járva megtapasztalunk nap, mint nap. Többen már nemcsak belekóstoltak ebbe, hanem teljes mértékben át- és megélik azt.

Szabadiné Babruskai Éva hálózatvezető

Nyugdíj mellett, fiatalos lendülettel
Szabadiné Babruskai Éva is csak kúrázni akart. Meggyógyulni és lefogyni. Már az elején látszott, hogy amibe belevág, komolyan is gondolja. Vannak céljai, álmai, és ezekért tesz is minden egyes nap. A kulcs az életében a céltudatosság, a tanulás, a bizalom, az emberség, az alázat. Meg is lett az eredmény: 1 év alatt kitűzős HV lett. Nagyon büszke rá a szponzora, és ő is nagyon boldog az eredményeit látva. Hálát ad azért, hogy összetalálkozott a Biocommal. Ma már nem csak a munkatársak, hanem a barátok is a szponzorával, olyan barátok, akik bármikor számíthatnak egymásra. A példa ragadós, munkatársi csapata dinamikusan fejlődik, ő pedig nyugdíj mellett fiatalos lendülettel végzi a tevékenységét.

Oncsikné Ekert Mária hálózatvezető

Kétgyermekes anyukaként halad a kitaposott úton
Oncsikné Ekert Mária az aranyosan csillogó biocomos kitűzőjét büszkén viselve mesélt arról, hogy először is a segíteni akarásával került be a Biocom rendszerébe. A segítő szándék vezérelte, amikor édesanyja egészségi állapotán és súlyproblémáján szeretett volna változtatni. Nem sokkal később meglátta az üzleti lehetőséget, s ma már kétgyermekes anyukaként építi hálózatát. Halad a kitaposott úton, nagyon jó csapatjátékos, és minden tanácsot elfogad, sőt, új ötletei is vannak. Szárnyra kapott és csodálatosan halad a céljai felé!

Éld meg és éld át!
Köszönöm, kedves olvasóm, hogy kitartóan mellettünk maradtál. Exupéry, a Kis Herceg megalkotója óta tudjuk: „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” Zárd hát a szívedbe jó mélyen, amiket itt olvastál, és annak birtokában éld meg és éld át minél intenzívebben, érzelmekkel színezve a mi biocomos életünket. Visszavárunk!

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?