Kezdőoldal Ágak Érdemes csinálni! – Székely Zsuzsanna HV bátran tervezi a jövőjét a Kosiba-ágon!

Érdemes csinálni! – Székely Zsuzsanna HV bátran tervezi a jövőjét a Kosiba-ágon!

12029704_772484402879143_912867103542388223_o (1)Hosszú évek böjtje kellett ahhoz, hogy Székely Zsuzsanna révbe érjen. Ám nehéz élethelyzetéből kiszakadva most már szinte szárnyal! 2015 februárban ugrott először hatos szintre egy évek óta halogatott, és végre megszületett döntés eredményeképpen. Aztán a nyári hónapokban egy céges versenyt is teljesített, most pedig már az arany kitűzőjét tervezgeti a Gyálon élő üzletasszony, és édesanya. Megerősödött önbizalmával most már el tudja hinni, tud benne bízni, és szinte látja, hogyan válnak valóra a régóta dédelgetett céljai, és az álmai! Ő maga a garancia rá, hogy mindez valóban meg fog valósulni!

Régi termékismeretség
A hálózat termékeit már régóta ismeri a család, édesanyja, Madainé Lengyel Zsuzsika már évtizedekkel ezelőtt is tag volt, de az élet úgy hozta, hogy a tagsága lejárt. Ezért, amikor újra szüksége volt néhány készítményre, Bicskeiné Olgihoz jutott el, akihez újból beregisztrált. Ezt a döntését lányával, Székely Zsuzsival is megosztotta, aminek az lett az eredménye, hogy 2009. augusztus 26-án ő is csatlakozott!

Sorsdöntő nap
Zsuzsi ma is emlékszik arra a napra, amikor az anyai kézből nem csak termékeket, cd-ket, hanem egy akkori újságot is kapott, melyet az elejétől a végéig, az első szótól az utolsóig kiolvasott! S mivel nagyon felkeltette az érdeklődését, és megérintette a lelkét, kíváncsiskodni kezdett… hogyan is tudna ő ebben dolgozni? A részletes válaszokat, a rengeteg segítséget, és a lelki támogatást első pillanattól kezdve édesanyjától, Madainé Lengyel Zsuzsitól, és  Bicskeiné Olgikától kapta. A segítségüket soha nem felejti el, örökké hálás lesz nekik, és reméli hogy mindazt a jót amit kapott tőlük sokszorosan viszonozni tudja!

Tartotta a kapcsolatot
Az otthonában infókat szervezett, ebben nagyon sok segítséget kapott a Kosiba házaspártól. Ám ekkor még hagyományos vállalkozások és a gyermekei kötötték le nagyrészt a figyelmét. Majd több mint 5 éven keresztül a négyes karrierszinten „vegetált”, mert egy olyan élethelyzet lassította a fejlődését, amelyben nem tudott tenni az álmaiért. Ám ebben az időszakban is rendszeresen jelen volt, hiszen a képzéseken mindig ott volt.

458
Soha nem adta fel!
Meg is lett az eredménye: 2014 június 9-én, amikor sorsdöntő esemény történt az életében, majd néhány hónap elteltével, amikor vett egy újabb mély levegőt, döntött… majd lépett, egyből a négyes szintről a hatos szintre minősült! Ami, ha számokban fejezzük ki, azt jelentette, hogy az akkori alig létező 2015. januári jutaléka 4790 forintról egyetlen hónap alatt 170 ezer forintra emelkedett. Nem csak ezért mondja: – Mindig éreztem, és most már pontosan tudom, hogy a Biocom valódi eszköz a szabadságomhoz anyagilag és lelkileg is. Itt valóban nincsenek korlátok, és örülök, hogy soha nem adtam fel, még a legnehezebb pillanatokban sem.

Virtuálisból valódi
Zsuzsi személyessé tette a virtuális kapcsolatteremtést, hiszen miután megálmodta, majd megvalósította azt a saját weboldalt, amely segítségével csodálatos embereket ismert meg, kialakult egy fantasztikusan értékes kapcsolatrendszere. Először telefonon, majd személyesen is létrejöttek azok a találkozások, melyek közül több munkakapcsolat, és őszinte barátság született. A képzéseken azóta sem jelent meg egyedül, kulcsembereivel, és egyben barátaival minden rendezvényen örömmel részt vesznek!

Fia az első HV-ja!
Legnagyobb boldogsága, hogy az elsőszülött gyermeke, Nagy Tamás is a Biocomban találta meg azt az eszközt, amivel tervezi, és szeretné megvalósítani a céljait!ű. Együtt halad édesanyjával, napi szinten tesz az álmaiért. Ezért sikerülhetett gyorsan, hogy édesanyja fel tudta tűzni neki az arany kitűzőt, hiszen Tamás az első 7. szintű, aranyjelvényes hálózatvezetője lett!

11922967_1141122045902843_556551977_n (2)

Nő az önbizalma, és az önbecsülése
Legfőbb célja, hogy minél jobb és követendőbb példát, őszinte, és profi segítséget tudjon nyújtani a munkatársainak, hiszen az ő álmaik olyanok mintha a sajátjai is lennének. Nagyon büszke a munkatársaira, valódi áldásként éli meg, hogy megismerhette őket! Másik fontos célja, hogy elfelejtve gátlásait, akár több száz ember előtt is tudjon olyan előadást tartani, amely minden ott ülő vendégnek értéket képvisel! Jó megerősítés volt számára, amikor tavaly nyáron teljesítette a céges verseny feltételeit, s ezt szolgálta a jutalomból a sárvári, ötcsillagos Spirit Hotelben a többi győztessel és a felső vezetéssel eltöltött néhány nap. – Nagyon jó élmény volt, mindenkit nagyon tisztelek, aki jelen volt ezen a tanítással egybekötött wellness-hétvégén. Mindez abban erősített meg még jobban, hogy jó helyen vagyok, és hogy érdemes csinálni! – mondja lelkesen.

unnamed

A második HV jelölt, Hárs Tímea: hatos!
Zsuzsi lelkiállapota meg is látszik rajta, amit így fogalmaz meg: – Fontos, hogy őszintén sugározzuk, ez az üzlet nem csak anyagi kérdés. Nekem abban is segített, hogy rengeteget fejlődött a kommunikációs képességem, most már bárkivel fel tudom venni a kapcsolatot – állítja határozottan és örömmel. Mindez az eredményeken is meglátszik, s azon, hogy munkatársnője, a bényei óvodában szakácsként dolgozó Hárs Tímea januárban a hatos szintre lépett. Igaz, ebben sokat segített a Reg-Enor kúra által megélt tapasztalás: ő 20, míg a férje 17 felesleges kilótól szabadultak meg, viszonylag rövid idő alatt!

Nagyot tud álmodni
Hárs Tímea lesz a második hálózatvezetője Zsuzsinak, akinek sok társát „megálmodta” már, hiszen az Arany HV-ság mellett hét vezetőt, 70 ezer pontot, tehát egy teljes ágat is el tud képzelni a 2016-os Biocom tagságának 7. évében! Mindebben jelentős szerep hárult éveken át a vezetőire, akik mindig biztatták, és soha nem engedték el a kezét. Nagyon hálás ezért közvetlen szponzorának, édesanyjának, Madainé Zsuzsinak, Bicskei Olgikának, és a Kosiba-házaspárnak, akiktől a mai napig kap segítséget.

52487

Minden tőlünk függ…
E bevezető írás után (amit majd az eredmények alapján számos többi követhet…) következzen három fontos vezérlő elve, ami itt, a Biocomban lett a sajátja, s ami talán másoknak is segíteni tud.
1. “Megtanultam” szeretni, és tisztelni önmagamat!
2. Soha egyetlen pillanatra sem adtam fel az álmaimat!
3. Én vagyok felelős az életemért!

12457

12628434_1685784785035649_1310659305849776629_o (3)

12313638_948645941874838_740755004931654740_n

Ezeket olvastad már?