Kezdőoldal Ágak A hagyományosat az online módszertannal ötvöző tréninget tartott a Sinka Siker Team Miskolcon

A hagyományosat az online módszertannal ötvöző tréninget tartott a Sinka Siker Team Miskolcon

Ahogy anno az Erzsébet Fürdőben: módszertan – élő példákkal

 

Ismét az ágvezetőiktől tanulhattak a Sinka Siker Team tagjai

Az elmúlt két év nagyon sok olyan ügyes munkatársat vezetőt hozott, akik az „online világ gyermekei”. Azonban a mostani trend azt igényli, hogy a régi, jól bevált offline módszereket új köntösbe öltöztetve tanítsuk tovább a jövő generációjának, hiszen egyre inkább igény van a személyes kontaktra, ahogy a pandémia előtt is volt. Ez azt jelenti, hogy az online világ összes előnyével ötvözzük ezeket az ötleteket, melyeket most is személyes példákkal oktatott a Sinka házaspár. A beszámoló szerzője, Szilágyi Szabolcs Arany HV, mint „régi motoros” – aki a végén munkatársak reflexióját is megosztja –, érezte a „nosztalgiát” az október 29-én a Mokka House Panzió kávézójában tartott tréningen. Szerinte az a lényeg, hogy ezt azoknak is meg tudják tanítani, akik teljesen online dolgoztak eddig, ám ők is szeretnének „ötvöződni”. Terítéken a csapatépítő praktikák!

A „fürdős” tréningek alapozták meg a mostani sikereket
Hogy honnan az alapötlet? Természetesen kézzel fogható, hiszen a 2014-es évektől már elindult egy sikersztori ezen rendezvények hatására. Sokan még ma is emlékszünk a híres Miskolci „Erzsébet Fürdős” tréningekre, amik segítségével egy arany-, sőt, mondhatom igazgatói generáció kapta meg az alapokat. Az eredmények pedig azt mutatják, erősek lettek ezek az alapok, melyekből tényleg igazi „katedrálisok” épülnek!

„Minden nap eredményes tevékenységet végzek”
Sinka Gyula ágvezetőnk tette le az alapokat kezdésként. Mindjárt össze is kellett raknunk négy olyan rövid mondatot, amit személyes sztorinkká varázsolhatunk. Meghívási alapszabályok, a beszélgetéseknél mire figyeljünk, hogyan érjük el azt, hogy érdekesek legyünk, hogyan csináljunk eredményes tájékoztatót, milyen eszközökkel. „Minden nap eredményes tevékenységet végzek!” Hangzott el a jelmondat, ami mantrává formálható.

Fontos lépés a megfelelő fókusz, és az hogy mindig legyen oka, hogy visszatérjünk az emberekhez. Szituációs példák is elhangzottak, ezzel is mutatva, bárhol helyzetbe tudjuk hozni magunkat, ha megvan a személyes sztori, és valami plusz eszköz, amivel nyomot hagyunk… „Mindig legyen következő találkozó megbeszélve!” EZ volt az egyik kulcsmondat Gyulától, már a sokadik…

Sinka Tímea az „ötletgyártó”. 25 év tapasztalásai tömörítve!


Jó szívvel és tiszta jövőképpel lehet eredményt elérni
A családi tájékoztatók, megbeszélések, szépségpartik, és sok-sok olyan ötlet hangzott még el, amit már Sinka Tímea ágvezetőnk égetett be az elménkbe, mindig kihangsúlyozva: „Ezt csak bátorsággal, jó szívvel, és tiszta jövőképpel rendelkezve lehet eredményesen csinálni, és tanítani.” Remek példákat kaptunk arra, hogy a szépségkezeléseken kívül, hangsúlyt érdemes fektetni a háztartási megtakarításokra, igazodva a jelen körülményekhez, igényekhez.

Indulnak a kattanások!

Vissza a klasszikus módszerekhez
Mindent összevetve remek hangulatban, szuper alapokat kaptunk, és ezt a tudást visszük is tovább azoknak, akik a fejlesztésre, fejlődésre szavaztak! Én úgy érzem, remek ötlet volt a „vissza a klasszikus módszerekhez”. Számomra nosztalgia és felismerés is volt egyben! A legjobbkor jött!

Néhány visszajelzés a résztvevőktől:

Eszlári Beáta hálózatvezető: Fény gyúlt
Nekem rávilágítottatok arra, hogyan kell eredményessé tenni egy rendezvényt kérdésekkel, mondatokkal. Mintha fény gyúlt volna a fejemben. Köszönöm nektek!

Eszlári Beáta HV ÉS Szilágyi Szabolcs Arany HV

Dulayné Kiss Erika hálózatvezető: Továbbadható módszert kaptam
Hálásan köszönöm a lehetőséget. Ismét bebizonyosodott, hogy fantasztikus pedagógusok vagytok, mindig tudjátok, mire van szüksége a csapatnak. Nagyon jól kidolgozott itinert kaptam a hogyanról. Pontról pontra felépített, követhető, s ami fontos, továbbadható módszert kaptam. Köszönöm!

Magyariné Éliás Zsuzsanna hálózatvezető: Örülök az offline erősödésének
Hálásan köszönöm a tegnapi napot, gondolatokat, iránymutatást. Én, aki az offline tréningeken nőttem fel és lettem vezető, nagyon örülök, hogy újrakezdődtek. Nagyon hiányoztak, mert mindig is közelebb állt hozzám ez a fajta üzletépítés. Az MLM üzlet lelke pedig szerintem a kommunikáció, amiről itt nagyon gyakorlatias tudást kapunk tőletek, s egymástól. Ezek után csak alkalmazni és szépen építkezni kell. Várom a következőt. Köszönöm!

Dulayné Erika és mentora, Magyariné Éliás Zsuzsa hálózatvezetők

Borbély Frigyes Ezüst Hálózatvezető: Legfelső polcon legyen a Biocom! 

Egy mondatok a rendezvény kapcsán?

 • Ne legyél sok!
 • Mindig eredményességet hozó tevékenységet végezz!
 • Amíg nem vagy anyagilag független, kötött vagy.
 • Legyél lelkes, hiteles!
 • Amíg a régi foglalja a helyet, nem jön az új.
 • A beszélgetés során légy a lehetőség, a megoldás!
 • „Viselkedd fel” magad vezetőnek!
 • Teremtsd meg a személyiséged!
 • 50 km-es körzetben legyen csapatod!
 • Legfelső polcon legyen a Biocom!
 • Olyan embert keress, aki munkát, és nem munkahelyet keres!

Hufnágel-Vörös Andrea hálózatvezető: Csináld – eredményesen!
Fantasztikus nap volt! Nekem ez volt az első, hogy itt lehettem egy ilyen jellegű tréningen. Mindent köszönök. A legfontosabb tanítások, amiket kaptam:

 • Eredménye legyen annak, amit csinálsz!
 • Ne teljen el úgy nap, hogy valamit nem csinálsz!

Hufnágel-Vörös Andi hálózatvezető, aki 300 kilométert utazott a tudásért. Megérte!

Czibere Attila hálózatvezető: Sok újat tanultam
Nagyon szuper nap volt, köszönjük a lehetőséget! Az offline tréningeknek hatalmas erejük van, én régen is nagyok sokat tanultam belőlük. Sok új gondolatot jegyzeteltem le, amit használni fogunk. Örülök, hogy párom, Zsuzska is velem tartott. Legközelebb is ott leszünk!

Tóthné Boncsér Anna Ezüst Hálózatvezető: Ez az én világom
Az offline tréning az én világom, így tanultam, így tanítottam. Nagyon örülök, hogy mostantól nem egyedül dolgozom, hiszen férjem is velem tart ezentúl. Párban minden könnyebb.

Tóthné Boncsér Ancsa Ezüst Hálózatvezető – megbeszélés a szünetben

Szikora Olivér hálózatvezető: Rengeteg ötletet kaptunk a „hogyan továbbra”
Köszönöm szépen a lehetőséget. Nekem ez nagyon sokat segített már most is, hisz mi is az online világba érkeztünk meg, és nekünk mindig az élő, szemtől-szembe dolgok mentek jobban. Viszont sokszor feltettük a kérdést, no, akkor most mégis hogyan tovább? És erre rengeteg ötletet, és választ kaptunk, s még fogunk is. Kulcsmondatom: „Olyan embereket keressünk, aki munkát keres, nem pedig munkahelyet.”

Szikora Olivér hálózatvezető, munkatársával

Jaskuné Takács Anita hálózatvezető: A személyes tréninggel semmilyen online nem veheti fel a versenyt
Köszönöm, hogy létrehoztátok a tegnapi rendezvényt. Nekem mindig nagy erőt ad, ha olyanokkal lehetek együtt, akikkel közös a célunk, ilyenkor mindig erőre kapok, újra lángra lobban bennem a tűz, a tenni akarás. Újra első polcra kerül a Biocom, hiszen ha nem vagyunk anyagilag függetlenek, nem vagyunk szabadok. A mai helyzetben mindenki azt nézi, hol lehetne spórolni, de ti arra tanítotok minket, hogyan keressünk többet. Az online tréningek is kiválók, de egy személyes tréninggel, ahol vissza lehet kérdezni, interaktív, érzelmekkel teli, semmilyen online nem veszi fel a versenyt.

Varró Katalin hálózatvezető: Végre hasznos offline megoldások!
A mostani tréning nagyon nagy lelkesedést és tüzet adott. Sok olyan dologra kaptam választ, ami eddig akadályt okozott abban, hogyan építsek offline is hálózatot, mert én is egy online hálózatvezető voltam eddig! Minél több ilyen tréning lesz, annál többet tudunk majd alkalmazni. Tímea gondolatait szívembe zárom: „Amíg a régi foglalja a helyet, nem lesz helye az újnak!” Köszönöm!

Varró Kati és a csapat

Az Anitavilága TEAM, Szabó Anita Viktória vezetésével

Ezeket olvastad már?