Kezdőoldal Ágak Álmodott egy világot magának: Ludvigné Rajna Gabriella Angliában lett Ezüst Hálózatvezető a Csordás-ágon

Álmodott egy világot magának: Ludvigné Rajna Gabriella Angliában lett Ezüst Hálózatvezető a Csordás-ágon

Egy igazi, offline képzésen, Vecsésen a vezetői csapattal, a Szakáll és a Kutas családdal


Ludvigné Rajna Gabriella 2017. október 11-én hozott egy döntést és „algabarátságot” kötött a Biocommal. Egy doboz Immun Supreme kapszulával kezdődött minden. Története arra is példa, hogy nincsenek sem ország-, sem uniós határok a Biocomban, Távolságok meg pláne, ebben az egyre inkább az online platformok felé terelődő világban. Az új Ezüst HV Angliában él és onnan dolgozik csodálatos csapatával, a Csordás-ág (feljebb tekintve a Sinka-ág) legtávolabbi vezetőjeként. De nézzük tőle a részleteket, mely kifejezetten ösztönző lehet azoknak, akik nemzetközi hálózatban gondolkodnak!

Ludvigné Rajna Gabriella karrierjében fontos folyamat volt a 25 kiló elvesztése

Ez még egy fogyizós kép

25 kiló mínusszal kezdtem
Annak idején fogyni akartam és az egészségemet rendbe tenni, amiben megkaptam minden segítséget és támogatást a vezetőimtől. Hét hónap fanatikus, teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra következett, aminek az eredménye felülmúlta a legmerészebb álmaimat is. 25 kg olvadt le rólam és megszűnt az egyéb problémám is.

Csordás Anikó ágvezető virtuálisan adta át neki az Ezüst HV oklevelét


Szakállék fantasztikus párost alkotnak
2018. májusában csatlakozott hozzám Szakállné Leitold Annamária és párja, Szakáll István. Ők ma már hálózatvezetői szinten dolgozó munkatársaim. Fantasztikus páros!

Szilveszter, újévi fogadalommal
Egy év után eljött 2018 szilveszter napja, amikor azt mondtam magamnak, hogy csak akkor mehetek este bulizni, ha harmadszor is megcsinálom az ominózus 4000 pontot és az új évet hálózatvezetőként kezdem! Megcsináltam! Nagyon büszke voltam magamra, mert addig csak egyetlen rendezvényen tudtam részt venni Magyarországon.

Csordás Anikó útmutatása
Mélyen beleégett a lelkembe annak a napnak a varázsa, amikor végre én is ott lehettem ezen a rendezvényen. Akkor találkoztam először személyesen Csordás Anikó Arany Hálózatvezetővel, aki azonnal belopta magát a szívembe a nyugodt, szeretettel teli hangjával. Annyi mindent tanított nekem Anikó, hogy nehezen találom a szavakat. Megtanított csapatban dolgozni, hogyan érjem el a céljaimat. Megmutatta azt az utat, ami most még ezüsttel van kirakva, de már látom felcsillanni a kis arany szegélyeket is…

Szívmelengető tréning az ágvezetőkkel
A hálózatvezetői szint eléréséért a Biocom megajándékozott az évi két alkalommal megrendezendő vezetői képzéssel. Így jutottam haza a második rendezvényre, a Mátrába.

Itt fantasztikus 2 napot tölthettünk el Kónya Gyurival és csodálatos párjával, Krigel Zsuzsival, továbbá a Kónya-ág valamennyi vezetőjével. Rengeteget tanultam ebben a két napban. Szinte senkit sem ismertem itt, mégis mindenki tudta, hogy ki vagyok és honnan jöttem. Olyan szeretettel fogadott mindenki, mintha régi ismerősök lennénk. Szívmelengető érzés volt! Ma is feltölt, ha erre a két gyönyörű napra gondolok! Szívből kívánom, hogy mindenki érje el ezt a szintet, mert az a szeretet és hatalmas energia, amit itt kapunk, azt sehol máshol nem kapjuk meg!

Kupagyőzelem, videókonferenciával
2019. áprilisában újabb Vecsési Kulcsember-képzést szervezett Anikó, amire sajnos nem volt lehetőségem hazarepülni. De abban a meglepetésben volt részem, hogy kamerával felhívott és virtuálisan átadta a Csordás kupát, amit a legnagyobb fejlődésért kaptam. Csodálatos érzés volt ez a hívás, nincs az a távolság, amit ne tudnánk áthidalni az én csodálatos vezetőmmel, Csordás Anikóval és a csapatommal!

Hazarepülés, vecsési szárnyalással
2019. októberében végre újra hazarepülhettem életem harmadik képzésére, Vecsésre. Csodálatos volt ott feltöltődni! Itt már maroknyi csapatommal voltunk tanulni. Kutas Tünde és párja, Kutas Ernő is a csapatomhoz csatlakoztak. A tanulás mellett még egy angyalkás játékot is kitalált a mi arany vezetőnk. A lényege annyi, hogy az én nevemre szóló borítékot a repülőn bontottam ki és olvastam el, amit a többiek írtak nekem név nélkül. Tele volt színes papírlapokkal, amikre csupa pozitív megerősítés volt írva. Annyira meghatódtam, hogy még a könnyeim is kicsordultak!

Egy online képzés a sok közül

Beindult az online világ
Aztán 2020 márciusában megállásra kényszerült a világ, mindenki bezárkózott és félt. Emberek vesztették el a munkájukat, a megélhetésüket. Akkor megtörtént az újabb csoda, én legalábbis annak hívom. Átértékeltük az eddigi munkánkat és életünket. Hála a Biocom gyors alkalmazkodásának, beindult az online képzések sorozata! Végre minden egyes előadáson ott voltam és vagyok. Láthatom végre a telefonból jól ismert hangokhoz tartozó arcokat is. Milyen csodálatos is ez! Hálás vagyok minden egyes előadásért és tanításért, amit néha erejükön felül készítenek a csodálatos vezetőink, mestereink.

Tanulás a ZOOM segítségével

Egy törzsasztal résztvevőjeként, a távolból

Nagyot fejlődtünk
Minden energiánkat arra fókuszáltuk, hogy megoldást nyújtsunk a legkilátástalanabb helyzetben élő, ámde nyíltszívű embereknek. Nagyot fejlődött a csapatom. Októberben, amikor újra találkozhattak az emberek, ismét Vecsés, ismét képzés! Sajnos itt sem tudtam személyesen ott lenni. A csapatom viszont töretlenül, elszántan és tudásvággyal telve részt vett ezen a fantasztikus 2 napon.

Vecsésen az Arany HV Csordás Anikóval


Csodálatos vezetők
Novemberben következett egy Startnap Győrben, ahol innen, a távolból köszönthettem az én két csodálatos hálózatvezető párosomat!

  • Szakáll Annamária, aki minden csodára képes az utolsó napokban is.
  • Szakáll István, akinek a tollából számos cikk íródott.
  • Kutas Tünde, aki az elszántságával és lelkesedésével rohamléptekben építi a csapatát,
  • Kutas Ernő, aki a háttérben hasonlóan lelkesen dolgozik Tündét segítve!

Itt Ismert el engem is virtuálisan Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőm, aki az Ezüst Hálózatvezető oklevél mellé még a Csordás kupát is átadta képletesen, az abban a hónapban a legdinamikusabban fejlődő csapatomnak. Mérhetetlenül büszke vagyok az én csodálatos csapatomra! Kutas Tünde alatt is felnőtt egy igazi gyöngyszem, Martonovics Anita hálózatvezető.

Itt ismerte el Csordás Anikó a vezetőit: Kutas Tündét, Szakállné Annamáriát és Szakáll Istvánt

Rövid megbeszélés a szponzorral kávészünetben


Támogatás – minden térben és időben
Hálás vagyok, hogy minden lehetséges térben és időben kaptam a tanítást Csordás Aniktól. Köszönöm neki, hogy mindig hisz bennem és támogat! Hálás vagyok a csapatomnak, hogy ilyen fantasztikus családdá kovácsolódtunk össze.

Hála a Biocomnak
Végezetül pedig, hálás vagyok a Biocomnak, hogy olyan lehetőséget adott a kezünkbe, amivel fényt vihetünk családok százainak az életébe. Hát én ilyen világot álmodtam magamnak!

Arany és ezüst: Ludvigné Rajna Gabriella is szeretne szponzora-ágvezetője, Csordás Anikó nyomdokaiba lépni

Ezeket olvastad már?