Kezdőoldal Ágak 63 százalékkal magasabban a Sinka-ág: a Biocom szárnyaló trendjével tart a miskolci központú csapat – derült ki a tavaly decemberi évzárón

63 százalékkal magasabban a Sinka-ág: a Biocom szárnyaló trendjével tart a miskolci központú csapat – derült ki a tavaly decemberi évzárón


Igazi karácsonyi hangulatban telt az év utolsó Startképzése a Sinka-ágon, de ez esetben talán még pontosabb, ha úgy fogalmazunk: a Sinka-Tasnádi-ágon, hiszen a nap házigazdái Ujvári Norbi és Zsuzsi Gyémánt Hálózatvezetők voltak, a Tasnádi házaspár szponzoráltjai. A 2019. december 8-án, Miskolcon tartott évzárás részleteit a csapat egyik állandó krónikása, Patakiné Zsuzsi, azaz Molly osztja meg velünk, színes fotókkal megspékelve. Nekik is gratulálunk az óévhez!

Életmódprogram, személyes példákkal
A vezetők bemutatása után Ujvári Zsuzsi a saját megélt tapasztalatain át mutatta be a Biocom Életmódprogramot – egyszerűen. (És nagyszerűen!) Ujvári Norbi a cég bemutatása mellett kitért a bolt- és patikacsere fontosságára, hiszen itt minőségi, egyedülálló termékeket vásárolhatsz akár az egész családodnak. És ha szervező vagy, szélesebb körben segíthetsz az embereknek.

A Biocomot választotta
„Hiszek a Biocomban, és tudom, hogy a céljaimat itt meg tudom valósítani” – kezdte az előadását Szegő Tünde, aki néhány hónappal ezelőtt felmondott jól fizető munkahelyén és főállású Biocomos lett, mert hisz a rendszerben. – Ha nemcsak termékeket használod, hanem új szokásokat veszel fel és éled a Biocomot, egyre olcsóbban tudsz vásárolni és segíthetsz másoknak is jobb életminőséget teremteni – vallja Tünde.

Három hónapos versennyel a hatos szintre
Az egyre dinamikusabban fejlődő Sinka-Tasnádi csapatban rengeteg új szintlépő volt. Sokan már a vállalkozói igazolványukat is kiváltották. Az új 6-os munkatársat, Pálinkás Katalint szponzora, Varga-Géczi Ildikó és Sándor köszöntötte. Szervezői munkájának eredménye, hogy 3 hónap alatt elérte a 4000 pontot. Megcsinálta az 1000-2000-3000 pontos versenyt, melynek jutalmát most vehette át Kati.


Ezt (is) adhatja egy három hónapos verseny…

Vezetői szint a tudatos munka eredménye
Új hálózatvezetőnket, Pulainé Muskatal Beát Tasnádi Zsolti és Mónika köszöntötte egy csodálatos kisfilmmel. Bea 3 éve csatlakozott Mónikáékhoz. Egy Reg-Enor kúrát szeretett volna csinálni. Egy ideig foglalkozott a hálózatépítéssel, még vecsési kétnapos képzésen is részt vett, ahol minden instrukciót megkapott a sikerhez. Ám most érett meg arra, hogy egy új lendületet vegyen, és szeptember óta óriási léptekkel és még nagyobb célokkal kezdett a tudatos, tervezett munkába.


Vezetői szint lett a Reg-Enor kúrából…

Térjünk vissza ősi értékekhez!
Rövid kávészünet után Jakab István természetgyógyász, termékfejlesztőnk előadását hallgathattuk meg.

„Ha elég erősen ég a máglya, minden elég rajta!” – tartja egy védikus mondás. István szerint testünk karbantartásának első lépcsője a takarítás, salaktalanítás. Ezt követően kell átalakítani az étkezési szokásainkat. Nagyon fontosnak tartja, hogy a mikrobiomainkat tápláljuk. Ehhez például kiváló a 35 féle növényi alapokból készült Mikrobiom Pro készítménye. Méltó társa a Keto Green, melyek keverékéből nagyon finom smoothie készíthető. Mint ismertette, a Szelíd kék jód cseppet nem lehet túladagolni és tudjuk, hogy 10-ből 9 embernek szüksége van rá, hiszen Magyarország jellemzően jódhiányos.

Az Immun Protect spray terméke pedig az ősz nagyágyúja lett, a magas antioxidáns hatásának és a gyógygomba kivonatoknak köszönhetően. Nyelv alá fújva szinte azonnal hat! Hitvallása az, hogy a természet receptúrájához sem hozzáadni, sem abból elvenni nem szabad. A paradigmaváltás pedig nem egy új dolgot talál ki, hanem a régi, ősi értékekhez való visszatérést jelenti.


A természet receptúrája tökéletes

Prágában jártak a versenygyőztesek
Majd néhány sikeres HV osztotta meg a sokból, mi a hitvallása, illetve az eredményekhez vezető útja, egy-egy sikeres versenyidőszak teljesítésével. Prága pedig csak a plusz motiváció volt…

  • Czibere Attila Angliából hazaköltözve kezdett el hálózatot építeni, mert látta a Biocomban lehetőséget, hogy itt meg tudja teremteni a családja anyagi biztonságát.
  • Lénárt-Szigeti Katalin határozott, céltudatos segítő szándékú hálózatvezető, férjével együtt építik a hálózatukat. „Megtervezem, mit akarok, és azt is, hogy kinek mondhatnám el. Ha jó célod van, azért hajlandó vagy tenni!”
  • Barna Andi nagy példa lett sokak számára, hiszen 36 kilót fogyott a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrának köszönhetően. Szponzora, Matyi Laci segítségével megtervezték és megcsinálták az 1000-2000-3000 pontos versenyt, így a lendület azóta is tart, mert a 4. hónapra Andi hálózatvezető lett. 100%-ban biztos a Biocomban, így munkahelyén felmondott, hogy január 1-től főállásban tudjon segíteni a hozzá forduló embereken.
  • Marta Žilková szlovákiai természetgyógyász Matyi Laci csapatát erősítve, idén hálózatvezető lett.
  • Radics Katalin a Libor házaspár szponzoráltja, aki egy év alatt 90 kilót fogyott. Nagyon sok követője lett. A dinamikus hálózatvezető kétszer csinálta meg a versenyt.

Óriási fejlődés!
Sinka Tímea és Gyula tartották a 2019-es év értékelését. Az egész Biocom cég kiemelkedő dinamikával fejlődik töretlenül évről évre. A Sinka ág egy év alatt 63%-ot fejlődött. Külön elismerést kaptak a közvetlen hálózatvezetők, akik ezen az éven egy új hálózatvezetőt neveltek ki.

ARANYAT érő erőfeszítések
Bárdos Ági és Balogh Józsi együttes erővel építik a hálózatukat immár 16 éve. Céljuk, hogy mindig új embereket szólítsanak meg, és rendszeresen szervezzenek rendezvényeket és személyes beszélgetéseket – mondta boldogan Ági. 2019-ben Ágikáék Arany Hálózatvezetők lettek.

Új emberekkel újult meg
Tóthné Boncsér Ancsa 19 éve csatlakozott a hálózathoz. Hatalmas dinamika jellemezte az egész éves munkájukat. A mélységi tanítás eredményeképpen idén 3 hálózatvezetőt nevelt ki. És hogy ennyi év után hogyan sikerül megújulnia? Új emberekkel! – hangzott a válasz.

Hit, alázat, kitartás
Szabó Anita Viktória kétszer hozhatta el idén a Biocomos nyereményautót. Fejlődése kiemelkedő. Három dolgot tart mindig szem előtt: Hit-Alázat-Kitartás. Hit magadban, a Biocomban, a termékekben, mert akkor fog téged bárki is követni. Alázat: tudd, hogy hol a helyed (felső vonal, alsó hálózat). Tudod, hogy a vezetőidtől mindig segítséget kapsz, és hogy a csapatod mindig a te segítségedre számít. Kitartás: vannak jobb és nehezebb napok – és a nehezebb napokon is meg kell találni a jót! Ilyen egy igazi Biocomos gondolkodás…


Hatalmas fejlődés, új hálózatvezetők kinevelésével
 

83% – ehhez nincs mit hozzátenni…
A Tasnádi Mónika és Zsolti vezette fantasztikus csapat 83%-ot fejlődött az idei évben. Egyedülálló eredmény! Idén külön díjazhatták a hálózatvezetőiket. Az oklevél és kupa átadása után néhány szóban összefoglalták a kitüntetettek, mi is a sikerük kulcsa. A csapatban erősítették, hogy fontos a családi pozíció megléte és a rendszeres kapcsolattartás, tervezés a vezetőkkel.

GYÉMÁNT-esztendő
Ujvári Zsuzsi és Norbi idén Gyémánt Hálózatvezetők lettek. Két éve, hogy Norbival közösen építik a hálózatukat. Munkájukon meglátszik, hogy 1+1 az 11… Céljuk, hogy minél több embernek meg tudják mutatni a szabad életet.

Már nem csak a pontokat látják
Libor Ferenc és Judit tudják, hogy nagy gátakat tudnak együtt átlépni. Alázat és kitartás jellemzi a munkájukat. „Megértettem, hogy ne csak pontokat lássak, hanem minél több embernek kell átadnom az én legjobb tudásomat” – mondta Judit boldogan.

Sikerre vannak ítélve
A Varga Sándor és Varga-Géczi Ildikó páros sikerre van ítélve – mondja róluk szponzoruk, Tasnádi Zsolti. – Eldöntöttük, hogy együtt dolgozunk, egymást erősítjük, és közös céljaink vannak – kezdte Ildikó. Heti szinten szervezik a Reg-Enor Esteket országszerte. Meg is lett az eredménye, hiszen idén Ildikó mellett már Sanyi is hálózatvezető lett és az új 6-os munkatársukat, Pálinkás Katalint az évzárón köszöntötték. „A csapat érdeme a sikerünk!”

„Felelős vagyok a csapatomért”
Matyi László idén kétszer hozhatta el a csapatának a Biocomos autót. Egy év alatt két közvetlen hálózatvezetője lett. Nagyon sok rendezvényt szerveztek. Laci így foglalta össze az éves munkájukat: – Mindenkinek a jót kell jól odaadni! A Hit-Remény-Szeretet vezérel bennünket. Őszintén, tiszta szívvel cselekedni. A csapat hisz nekem és követnek. Felelős vagyok értük. Legyetek felkiáltó jelek, és felnéznek rátok! – mondta.


Ők is 2019 sikeremberei

Tudd a miérted!
Sinka Tímea és Gyula lelkesítő szavaival zárult a rendezvény. Ha tudod a miérted, jön a megoldás! Olyan célt találj, amit a Biocommal meg tudsz csinálni, de nélküle nem! Te is képes vagy rá! Meg tudod csinálni!

Békés Boldog Új Évet Kívánunk!

Új emberekkel lehet megújulni…

A sikeres Tasnádi csapat

Volt mire koccintani az ágvezetőknek: felettébb sikeres volt 2019! (A képen Sinka Tímea és Gyula, Tasnádi Mónika és Zsolt, Ujvári Zsuzsi és Norbi.)

A Sinka-Tasnádi-ág vezetése: a két házaspár

Sinka Tímea és Gyula, az ágvezető páros egyébként is motiváló, de ebben a ragyogó statisztikák is segítettek most: óriásit fejlődött az ág!

Ezeket olvastad már?