Kezdőoldal Ágak Terítéken az egészségünk – szakmai est a Reg-Enorral Dunaszerdahelyen

Terítéken az egészségünk – szakmai est a Reg-Enorral Dunaszerdahelyen

01-8

Megtelt a nézőtér Dunaszerdahelyen


A Felvidék szívébe, Dunaszerdahelyre is eljutott a Biocom hálózat és a Reg-Enor híre. A szlovákiai ág aktív vezetői közül a Simonics családnak köszönhető, hogy egy magas színvonalú rendezvény született, jelentős érdeklődéssel kísérve. A beszámolót készítő Simonics Anna HV így fogalmaz: „Örülök, hogy részt vehettem ezen az esten, nagyon sokat tanultam és boldog vagyok, hogy velem együtt sokan érdeklődnek az egészségük iránt.” Bizony egyre többen, hiszen a Vass-ág (s ezen belül a Beta Kádár Tünde vezette ág) is történelmi csúcson és fejlődésben van, melyben nagy szerepet játszik a Pálfi Katika-Kis Gergely vezetőpáros. De most adjuk át a szót Annának, aki egyszerre vezető és családtag is északon, s akinek nagyon köszönjük a példás visszatekintést!

Megálmodták, megcsinálták!
Januárban megálmodták, októberben megvalósították!J Magam előtt él a kép, amikor édesanyám (Simonics Éva – Ezüst HV), és keresztanyám (Sántha Köles Viktória – HV) csillogó szemmel arról beszéltek, hogy milyen jó lenne, ha egyszer ők is szervezhetnének egy szakmai estet. Nem kellett sokat várniuk rá, ugyanis 2016. október 1-jén megvalósult az első nagyobb szakmai estjük Felvidéken, Dunaszerdahelyen.

Sokan segítettek a szervezésben
Mivel figyelemmel követtem a lázas készülődést, utólag elmondhatom, hogy egy kiválóan összeszedett, nagy szakmai tudást adó esten vehettem részt. Külön öröm volt látni, hogy a munkatársak kivették a részüket a szervezésből, ugyanis mindenki ügyesen végezte a rá bízott feladatát. Miután a közel 100 kíváncsi, nyitott és információra éhes vendég megtöltötte a termet, kezdetét vette az est.

A választás a te kezedben van!
Felsőbb vezetőnk, Kis Gergely bemutatta a Biocom hálózatot, mint üzleti lehetőséget. Nagyon tetszett, hogy a Biocom Életmódprogramot egy tortához hasonlította, amivel azt szemléltette, hogy miénk a döntés, hogy melyik szeletet vesszük ki belőle. Valaki tiszta vizet szeretne inni, vagy környezettudatosan szeretne élni, míg mások szeretnék óvni saját maguk és családjuk egészségét. Ezért, ha elég „mohók” vagyunk, beépíthetjük az életünkbe a torta összes szeletét.

Szívvel-lélekkel
Az est egyik fénypontja dr. Patkó Katalin előadása volt, aki szív- és érrendszeri betegségekről, illetve azok megelőzéséről tartott nekünk előadást – csakúgy, mint a szeptemberi nagyrendezvényen. A vendégek nagy érdeklődéssel figyelték a doktornő előadását, hasznos tanácsait.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
A szünetben lehetőség volt megkóstolni a tisztított vizet, a Lourdes-vizet, sőt, még a Flavonoid Komplex segítségével készült, valóba üdítő italt is. A munkatársak pedig szívesen válaszoltak a különböző kérdésekre, amiből volt bőven.

11 éves regenoros
„Jól érzem magam” – hangzott el azoktól, akik használják/használták a Reg-Enort és megosztották velünk a tapasztalataikat, melyek között hallhattunk 62 (!) kg-os fogyásról, s a mindennapi életminőség javulásáról. Bemutatkozott a legfiatalabb regenorozónk, aki még csak 11 éves, de felnőtteket fölülmúló kitartásával csinálja a kúrát és 3 hét után már 3 kg-mal könnyebb…

Szabó Sigfrid: olaj helyett zsírt!
Miután bebizonyosodott a sok tapasztalat alapján, hogy a Reg-Enor működik, maga a feltaláló, Szabó Sigfrid következett. Sokaknak hatalmas élmény volt, hogy testközelből hallgathatták és akár tanácsot is kérhettek tőle. Többen meglepődve hallgatták, hogy olaj helyett zsírt kell használni a kúra során, de a tények alátámasztják, hogy a képlet működik. Hogy mi kell hozzá? Csak TE és a kitartásod!

Szervezők az életvidám doktornővel

Szervezők az életvidám doktornővel

Az est főszervezői, Sántha Köles Viktória (mikrofonnal) és Simonics Éva köszöntik a közönséget

Az est főszervezői, Sántha Köles Viktória (mikrofonnal) és Simonics Éva köszöntik a közönséget

Kis Gergely és a Biocom Életmódprogram "tortája"

Kis Gergely és a Biocom Életmódprogram “tortája”

Szervezők és szereplők - jó csapat van Felvidéken!

Szervezők és szereplők – jó csapat van Felvidéken!

Többen szívesen elmondták a Reg-Enorral eddig szerzett tapasztalataikat

Többen szívesen elmondták a Reg-Enorral eddig szerzett tapasztalataikat

Nyitottság, érdeklődés a hallgatóság körében

Nyitottság, érdeklődés a hallgatóság körében

Ereink rugalmassága végtelenül fontos - tanította dr. Patkó Katalin

Ereink rugalmassága végtelenül fontos – tanította dr. Patkó Katalin

Mint látható, a Reg-Enor "csak" egy a sok, a Biocom hálózatban beszerezhető termék közül...

Mint látható, a Reg-Enor “csak” egy a sok, a Biocom hálózatban beszerezhető termék közül…

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?