Kezdőoldal Ágak Sikeremberek példájával Startoltak augusztus elején a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág tagjai

Sikeremberek példájával Startoltak augusztus elején a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág tagjai

IMG_0600

Csupa sikeres ember kapott szót a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak közös képzésén, augusztus elején, hogy az életpéldájával is hozzájáruljon a Biocom programjának bemutatásához. Alig nagykorú Ezüst HV, negyedszázad után az állásából felálló HV, a Reg-Enor kúrával már 30 (!) kilót fogyó termékhasználó mind azt bizonyította: üzletileg és termék szempontjából egyaránt kiváló lehetőséget kínál a hálózat. S ami külön öröm: a nyári időponttól függetlenül nagyon sok embert érdekelt ez a fantasztikus képzés, melyen rengeteg új munkatárs vett részt – írta beszámolójában Pintér Pámer Krisztina, a Vass-ág Ezüst Hálózatvezetője, akinek átadjuk a szót, köszönvén hiteles sorait.

Már fiatalon sikeresen: Kerekes Balázs
A házigazda Kerekes Balázs Ezüst Hálózatvezető és világbajnok sportoló volt, aki nemcsak a sportban, de a saját Biocom vállalkozásában is kiemelkedő sikereket ért el – és még nincs 18 éves.

Mindenki számára óriási példa. Sok új ember csodálkozott, hogy ilyen fiatalon saját, sikeres vállalkozást vezet édesanyjával együtt. Mindezt 7 számjegyű „fizetésért”!

Egyszerű ez: 45,5% visszajár!
Kerekes Balázs bemutatta a céget és nagyon érthetően, egyszerűen megfogalmazta a munka lényegét. A tudatos szervezőknek a cég forgalmából 45,5 % visszajár.

Álomélet, 2 év alatt: Hliva Ildikóék
Édesanyja Hliva Ildikó, szintén Ezüst Hálózatvezető. Elmesélte honnan indultak. Elég nehéz anyagi körülmények között éltek, de hoztak egy döntést és szponzoraikra hallgatva elkezdtek cselekedni. Ők a Sinka házaspár, akikre nagyon büszkék és sokat köszönhetnek nekik. Hála nekik és a Biocom cégnek, 2 év alatt álmaik életét élik!

Erőt adó, bárki által másolható példák
Ildikó elmesélte, hogy heti 7-10 óra munkával pár hónapon belül bárki egy stabil jövedelmet tud felépíteni. A havi 2 képzés szerinte nélkülözhetetlen, mert itt tanulunk meg mindent. A jövedelmük az elmúlt 2 évben a kilencszeresére nőtt! Több új ember mesélte el a szünetben, hogy szintén hasonló körülmények között élnek. Ildikó és Balázs erőt adott nekik az elindulásban.

Bezeczky Gizus: lecserélte az állást a Biocomra
Balázs nagyon ügyes hálózatvezető munkatársa, Bezeczky Gizus a csapatmunkának köszönhetően 23 év után lecserélte munkáját a Biocomra. 2015 novemberben regisztrált, rövid idő alatt lett vezető. Jól megtervezett munkával és Balázsék segítségével halad előre. Sok erőt ad – neki is – a szponzori segítség és a szakmai háttér. Ebben a hónapban ráadásul ő nyerte a Kónya-ág serlegét is.

S hogy szerinte miért érdemes váltani?

Azt mondja:

 • szabadságot kapott,
 • a munka=szórakozás,
 • energikus, fiatal marad,
 • örömteliek a napjai,
 • egy helyre jár vásárolni
 • és közben egyre több pénzt takarít meg.

Csak ismételni lehet: Használd, Mutasd, Tanítsd! Magadat kell eladni, a termékek önmagukat adják el.

Mi a titka szerinte, hogy gyorsan vezetővé válj?

 • Dinamikus, tervezett napi munka.
 • Minden rendezvényen, képzésen való részvétel.
 • Több, mint 200 saját pont havonta.
 • Heti 2-3 infó.

Ahogy hangsúlyozta: ezek nélkül nem tartana itt.

Kovács István: mínusz 30 a Reg-Enorral
Nagyon sok terméktapasztalat hangzott el. Kovács István -30 kilónál tart a Reg-Enor kúrának köszönhetően. S azt mondta: a méregtelenítésnek és fogyásnak köszönhetően rendeződtek egyéb egészségügyi gondjai is. (Például a vérnyomása normális lett, jóval könnyebben kap levegőt és az ízületeiben is jelentős a javulás.)

Kutya jó a grape!
A Grapefruitmag-kivonat áldásos hatásairól is több tapasztalatot hallottunk. Eszerint egy kutya hasmenése rendeződött, nyúlfarmon gyógyszerek nélkül grapefruit cseppel kezelik az állatokat és rendben vannak. Befőzésnél, konzerválásnál sintén kiváló, s futószemölcsöt is ecseteltek vele – sikeresen.

Menő szappan
A folyékony szappan – mint hallhattuk – nagyon jól bevált pl. égési sérülésnél, takarításnál, folttisztításnál, kézmosásnál, fürdésnél, szúnyogok ellen – és még sorolhatnánk.

Már megint az Olajfa…
Szó esett még az Olajfalevél-kivonatról, hogy teljesen tünetmentessé vált valaki, pár hónap szedés alatt, búcsút intve a hosszú évek óta tartó allergiájának.

S érdemes újra leírni, hogy nagyon fontos szerepe van a családokban a víztisztítónak. Egészséges vizet tudunk inni és mellette jelentős összeget takarítunk meg, a környezetünket is óvjuk a sok pillepalacktól.

Nemrég indult HV-k
Kerekes Balázs interjút készített azokkal az új munkatársakkal, akik nemrég indultak el a Biocomban. Papik Tünde és Sánta Köles Viktória pár hónapja regisztráltak és már vezetői szinten vannak.

Dr. Deák Sándor: vitamint, napi szinten!
Dr. Deák Sándor főorvos elárulta a titkot, hogyan maradjunk fiatalok.
Nagyszerűen beszélt a termékek fontosságáról. Azt javasolta: napi szinten juttassunk be a szervezetünkbe vitaminokat!

A következő termékek:

 • a Krill Olaj,
 • az Immun Supreme,
 • a Q-Vital,
 • a Flavonoid Komplex,
 • a Turmeric
 • és az éltető víz (tisztított víz) használata szinte „elengedhetetlen” szerinte. Emellett a Lourdes víz napi szintű fogyasztására hívta fel a figyelmünket.

Az új termékekről is sok hasznos dolgot megtudtunk: One a Day Multi, Glutalytic, Mega Minerals, Triphala Extract, Urinary Tract Formula.

Dinamikusak Tóth Zoliék
A Ferenczy-ágon a hónap legdinamikusabb csoportja kupát Tóth Zoltán és Pálfi Rita vezetők vitték el csoportjukkal együtt.

Vass-ág: a Pintér Pámer csapat és Pongráczék kiemelkedtek
A Vass-ágon az ágversenyt és a vele járó jutalmat Pongrácz Sándor és felesége, Mariann nyerte meg.

A Vass-ág kupáját Pintér István és Pintér Pámer Krisztina csapatukkal együtt vitte el.

Jössz a képzésre?

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna felállította azokat az embereket, akiknek már megvan a jegyük a szeptember 24.-i nemzetközi képzésre.
Nagyon komoly képzés lesz, szakemberekkel. Mindenkinek javaslom, hogy minél előbb vegye meg a jegyét. Mindenkit szeretettel várunk!

IMG_0618

Tóth Zoltán és Pálfi Rita, a Gazdag-ág nemrégiben Angliából hazatért, sikeres vezetőpárosa, a Ferenczy-ág havi versenyserlegével

IMG_0627

Hliva Ildikó nehéz helyzetből indult, ma sikeres üzletasszony, aki fiával hétszámjegyű jövedelmet ért el

Hliva Ildikó nehéz helyzetből indult, ma sikeres üzletasszony, aki fiával hétszámjegyű jövedelmet ért el

Kerekes Balázs: gimnazista Ezüst HV - és világbajnok

Kerekes Balázs: gimnazista Ezüst HV – és világbajnok

IMG_0620

IMG_0608

IMG_0607

IMG_0603

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?