Kezdőoldal Ágak Mostantól Miskolcon startolnak!

Mostantól Miskolcon startolnak!

1.Start - Vígadó 2015.10.04 (10) 1.Start - Vígadó 2015.10.04 (14) 1.Start - Vígadó 2015.10.04 (67)
Október elején valódi ünnep volt a Sinka-ágon: Miskolc újra teljes értékű Start képzésnek adott otthont. Korábban már létezett ennek a mostani rendezvénynek „jogelődje”, amire a régiek szívesen emlékeznek vissza, az újaknak pedig nagy álma teljesült azzal, hogy nem kell minden esetben Budapestre utazniuk, ha munkatársaiknak, jelöltjeiknek be szeretnék mutatni a Biocom-családot, teljes képet adva az üzletről. A Sinka-ág az elmúlt másfél-két esztendőben óriási fejlődésen ment keresztül, most már újra 100.000 pont felett járnak, melyben oroszlánrésze volt az üstökösként feltűnő Komporday Annamáriának és csapatának, akik jóval 50.000 PÉ felett teljesítenek hónapról-hónapra. Az alábbiakban színes élménybeszámolókat teszünk közzé, melyből egy erős, komoly hálózatépítőkkel teli ág képe bontakozik ki. Képekkel is megerősítve…

1.Start - Vígadó 2015.10.04 (90) 1.Start - Vígadó 2015.10.04 (207) 1.Start - Vígadó 2015.10.04 (225)

UJVÁRI ZSUZSA, EMŐD: Nagy izgalommal vártam!
Erdélyi csapatom két vezetője, Hermann Judit és Schwarczkopf Enikő, valamint három munkatársuk is eljött erre a fantasztikus napra. Számomra ez a nap nagyon különleges, mert a férjem először kísért el, és végre bepillantást nyerhetett abba, hogy milyen szuper is egy-egy ilyen rendezvény!

Felejthetetlen nap
Sinka Tímea és Gyula egy felejthetetlen vasárnapot szervezett nekünk; hálás vagyok érte, hogy a csapatukhoz tartozhatom. Az új, tiszteletjegyes vendégek pedig arról számoltak be, hogy mennyire feltöltődtek! Nem számítottak ilyen jó élményekre…

BÁRDOS ÁGI ÉS BALOGH JÓZSEF, JÁSZBERÉNY: Fergeteges Start-start
Elmondhatjuk, hogy csodálatosan, fergetegesen startolt újra a Start képzés Miskolcon! A közel 140 fős létszám is a régi időket idézte. A tiszteletjeggyel érkezők száma – több, mint 30 fő volt – pedig nagyon biztató mindenki számára! A jól összeállított program pergős volt, mindenki érdeklődően figyelt. A szintlépők lelkesen várták, hogy szót kaphassanak. A szünetekben pedig mindenütt a lelkes, kötetlen beszélgetéseket, barátkozásokat láthattuk. Meghívott vendégünk, Szabó Sigfrid mindig újabb és újabb tapasztalatokkal bővítve adja át tudását.

Hangulatos nap
Barátságos és otthonos hangulatban telt el a nap – erről Tímeával és Gyulával az élen valamennyi résztvevő gondoskodott! A finom svédasztalos ebéd, a Reg-Enoros választékkal megkoronázta a napot. Szuper nap volt! Jó volt újból Miskolcon találkozni! Köszönjük szépen!

HERMANN JUDIT, NAGYVÁRAD: Itthon, a Biocom családban
Leghálásabb a pici babámnak vagyok, hogy olyan ügyes legényke, aki mellett bevállalhattuk az utazást. Ahova pedig utaztunk – az család volt. Valójában egy család-látogatásra mentünk, ahol szerető, jó tanácsokat és hihetetlen tapasztalatokat megosztó, nagy tudású családtagokkal tölthettünk pár órát. Ez volt az, ami igazán megfogalmazódott bennem. Az elérzékenyülés sem maradt el, hisz alapvető emberi tulajdonság, hogy örvendünk mások boldogságának – a boldogság a „legragályosabb” dolog a világon!

Hálózatvezetők Romániából, a Komporday-ágról, szponzoraikkal

Hálózatvezetők Romániából, a Komporday-ágról, szponzoraikkal

1.Start - Vígadó 2015.10.04 balról- Ujvári Zsuzsi - Schwarckopf Enikő - Hermann Judit

1.Start - Vígadó 2015.10.04 HV kitűző Hermann Juditnak

1.Start - Vígadó 2015.10.04 HV lett Schwarckopf Enikő

Fertőző boldogság…
Egy őszintén boldog ember megfertőz mindenkit maga körül, arról nem is beszélve, hogy mi történik, mikor egy egész közösség boldog egyedekből épül fel. Ittam mindenki szavait, s egyetlen gonddal találtuk szembe magunkat: nem tudtunk elszakadni, nehéz volt haza indulni… De szerencsére itthon is család várt. Ha valaki megismeri azt a fenomenális érzést, hogy mit jelent összetartozni, jóformán mindenhol otthon lesz a világban. Többek között ezt az érzést is tanítja a „Biocom családunk”. Hálás köszönet érte minden társamnak!

VÁRI ZSUZSA, MISKOLC: Végre, itthon!
Néhány hónapja, amikor egy vasárnap reggel álmosan indultunk a budapesti Start képzésre, arról álmodoztunk, de jó is lenne, ha itthon, Miskolcon tarthatnánk ezeket a rendezvényeket, és íme! Az álmaink valóra válnak! A Biocom nagy családjában minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy csak álmodni kelljen, és ha merünk nagyot álmodni, és ezt tettek követik, bármire képesek vagyunk! Határ a csillagos ég!

Jó ide tartozni
A Sinka ág egyre gyarapodó erős, összetartó családjába tartozni nagyon jó. Erről meggyőződhetett ezen a napon mindenki. Jó volt látni a félénken helyet foglaló sok-sok új embert, akik kihasználva a tiszteletjegy nyújtotta lehetőséget, betekintést kaphattak a család életébe. Jó volt látni, ahogy a szorongás, kétkedés előbb bátortalan, később felszabadult mosollyá, nevetéssé változott.

Mi is így kezdtük…
Jól esett arra gondolni, hogy néhány hónapja, még mi is ilyen kétkedő, bátortalan, kíváncsi, új tagjai voltunk a családnak, ahol mindent megtanítva, bátorítva, egymást felemelve gyarapodtunk hónapról hónapra tudásban, tapasztalatban, emberségben, barátokban, és anyagiakban egyaránt!

A kupagyőztes, aki a legtöbbet fejlődött szeptemberben: Szilágyi Szabolcs és csapata

A kupagyőztes, aki a legtöbbet fejlődött szeptemberben: Szilágyi Szabolcs és csapata

SZILÁGYI SZABOLCS, MISKOLC: Valami nagyon beindult!
Fantasztikus napot töltöttünk együtt október 4-én, vasárnap a miskolci Népkerti Vígadóban! Sinka Gyula és Tímea, valamint a hálózatvezetők szervezésével, egy gördülékeny, minden alapot felölelő napot hoztunk össze. Az elején óriási élmény volt végignézni a termen, hiszen 130-an voltunk, ami méltó kezdete volt egy új sikerszériának.

Kiváló alaphang
Már a kezdés előtt is lehetett érezni: itt valami nagyon beindult!

A felvezetés, mely az újak megszólaltatásával, a cég bemutatásával és néhány regenoros tapasztalattal kezdődött, megadta a nap vendége, Szabó Sigfrid előadásának alaphangját, melyet mindenki feszülten figyelt, hallgatott.

1.Start - Vígadó 2015.10.04 (37)

Váriné Zsuzsa Társult HV

Elismerésre méltók
Megtörténtek az elismerések: a kettesek és hármasok ünneplésével, ami kezdő hálózatépítők szempontjából nagyon hatásos volt. Az elindulás, a sikersztorik a hálózatvezetői szintig, mind egy-egy életút: öröm volt hallgatni! Óriási figyelemmel hallgattuk Komporday Annamari, Ujvári Zsuzsi, Vári Zsuzsi és Laci, már haladó és új hálózatvezetők és HV-jelöltek történetét, tapasztalatait!

Víz az egészségért, szépségért
Melegné Liszkai Katika természetgyógyász is kapott néhány mondatot a tiszta vízzel kapcsolatban, melynek hatására a teremben sokan döntöttek úgy: legyen cél a víztisztító is! Gödriné Balla Judit is szuper képet adott nekünk, mint kozmetikus, miket érdemes a víz ivása mellett használnunk, hogy szépek maradjunk, nemcsak kívül, hanem belül is ápolva magunkat.

Szárnyalás két hónap alatt
Annamari csapatából nagyon tetszett Csordásné Kékedi Heni két hónapos szárnyalásának részletes elemzése, a láncépítésre helyezve a hangsúlyt!

Elkerülni a „rabszolgaságot”
Aztán elismerték a 4-es 5-ös szinteseket. Itt is sok boldog és elégedett arcot láthattunk, kicsit már elkötelezettebben, komolyabban megfogalmazott célokkal! Külön öröm volt számomra, hogy új társult HV-m, Tóth Tünde is színpadra lépett, rövid, néhány hónapos történetével, és 17 éves fiával, Bálinttal, akinek célja: szabad emberként élni a suli után, elkerülve a „rabszolgaságot”!

Tövisné Vencel Erika, aki jelenleg 6-os szinten tart

Tövisné Vencel Erika, aki jelenleg 6-os szinten tart

A 200 pont lényege
Tövisné Venczel Erika, új 6-os, és egyik legrégebbi „harcostársam”, Szabóné Zsóka profin összefoglalta a 200 pont lényegét, s azt, hogy mennyire egyszerűen összejön, ha használjuk a bolt- és patikacserét, átalakítva biocomosra a háztartást!

Ezért (is) érdemes…
A nap végén jöttek a 6-os (Társult HV) és HV elismerések, valamint a „Sinka-vándorkupa” átadása, mely meglepetésemre épp hozzám került, nagy örömet okozva nekem és csapatomnak! Végül is, aki itt volt, érezhette: érdemes a Biocom családhoz tartozni!

Folytatás: 18-án!
Folytatás 18-án, a szakmai napon! Már nagyon várjuk… Köszönet a szervezésért, útmutatásokért a Sinka-házaspárnak!

Tasnádiné Szabó Mónika csapata

Tasnádiné Szabó Mónika csapata

A karrierszintet lépők egy csapata

A karrierszintet lépők egy csapata

1.Start - Vígadó 2015.10.04 Szintesek egy része (2)

A karrierszintet lépők egy csapata

1.Start - Vígadó 2015.10.04 Szintesek egy része (3)

A karrierszintet lépők egy csapata

Fotók: Lukács Gusztáv. (Köszönet érte!)

Ezeket olvastad már?