Kezdőoldal Ágak „A Biocom az, ahol te is lehetsz valaki” – vallja Bőke Zsuzsika, aki belenőve a hálózatba Ezüst HV lett a Bőke-ágon

„A Biocom az, ahol te is lehetsz valaki” – vallja Bőke Zsuzsika, aki belenőve a hálózatba Ezüst HV lett a Bőke-ágon

Bőke Zsuzsika Ezüst HV lett a Bőke-ágon


Tizennégy éve főállású Biocomos Bőke Zsuzsika, akinek nevében nem az életkora miatt van a becéző formula (hiszen már édesanyáról-üzletasszonyól beszélünk), hanem részben a kedvesség, részben az egyszerűség végett. Gyémánt HV édesanyja ugyanis Bőke Zsuzsi néven „foglalta le” a nevüket a Biocom vezetői csapatában, s a lánya vele együtt nőtt bele a rendszerbe. Ahogy Zsuzsika fogalmaz: a termékeket 21 éve imádják családjával, a szervezői munkát pedig hivatásnak tekinti. Most már Ezüst Hálózatvezetőként. Ugyan nem a teljes két évtized elemzése következik tőle, inkább egy visszapillantás a közelmúltra, melynek során eljutott az ezüstig – több üzenet megfogalmazásával. Az írás másik nagy értékét az édesanyjától származó köszöntő sorok adják. Ebből az is felsejlik, hogy a Biocom és hitvallása egy generációkon átívelő hivatás, továbbá hosszú távon lehet rá számítani, s a régi MLM-beidegződések ellenére a szűkebb családban is sikerre lehet vinni az ügy továbbadását. Íme, a példa!

Bőke Zsuzsika (Ezüst HV) mellett kiváló munkatársa, Rádi Anita (Ezüst HV), a kép jobb szélén pedig az édesanya-felső vezető Bőke Zsuzsi (Gyémánt HV)


Nevünk összeforrt a Biocommal
Tetszik, hogy ahol lakunk, a nevem már nekem is összefonódott a Biocom nevével. Sokszor találnak rám az érdeklődők, akik az interneten vagy ismerősüktől hallottak kúráról vagy termékről. A feladat egyszerű, közös boltba vinni és saját fiókkal segíteni mindenkit, aki csatlakozna hozzánk és az életmódprogramhoz.

Az információ: érték
A regisztrálók száma nálam is megnövekedett. Az online teret kihasználva arra tanítjuk a csapattagokat, hogy az információ: érték. Könnyebben elérhetők a képzések, mert otthonról kényelmesen lehet tájékozódni. Persze a személyes találkozók varázsa semmivel nem pótolható, de mégis több munkatársat sikerült elérni.

Igazi családi kép a (természetesen) Bőke-ág vecsési képzésén. A ezüst Zsuzsika a Gyémánt HV édesanya mellett a HV édesapával.

Becsben tartott emberek
Minden kúrázót és minden munkatársat nagy becsben tartunk. Tudjuk, hogy ebben a munkában az ember, a személy a hozzáadott érték!

Rádi Anita nem mindennapi teljesítménye
2 éve nyáron a csapatom tagja lett egy fantasztikus hálózatépítő Rádi Anita személyében. Azóta már Ezüst Hálózatvezetővé avanzsálódott és 3 kitűnő vezetőt tanított ki a hálózatában. Gratulálok a munkájukhoz, nem mindennapi!

Üzletasszony és édesanya is. A fotón két kicsi, szintén termékimádó gyermekével mosolyog Zsuzsika.

Tudatos hálózatépítés
A körülményeim tavasszal alakultak, lejárt a GYES időszakom és erre ősz óta készültem: a regisztrálókat már tudatosan helyeztem el a struktúrában. Ennek eredményeképpen egy családi pozíciót sikerült hálózatvezetői szintre fejlesztenem. Dupla öröm, hiszen ezüst hálózatvezetői szintet és magasabb jutalékot hozott ez a döntés. Másrészt az új hálózatvezetői pozíció is egy teljes értékű fizetés.

Egy vezetőképzésen, Visegrádon. Ilyen náluk egy igazi anya-lánya program…


Szponzor-édesanya
Köszönöm Anyukámnak – aki egyben szponzorom is –, hogy a kezdetektől segítette Biocomos életutamat. Nagyon alaposan megtanított a Biocomos szerepre, a marketing terv ismeretének pontos átadása a mai napig meghatározza döntéseimet.

Hála a vezetésnek
Hálás vagyok a cégvezetésnek, legfőképp Kónya György ágvezetőnknek, hogy ekkora lehetőséget és biztonságot nyújt ebben az amúgy bizonytalan időszakban.

A tanácsadáson túlmutató kapcsolatok
Büszke vagyok a munkatársaimra egytől egyig, nagyon jó viszonyt ápolunk. Szinte mindenkivel baráti a beszélgetés és túlmutat a kúra és tanácsadás határain. Mindenkiben látom a vezetőt és nagyon várom, hogy minél több csapattagnál beérjen a Biocomos gondolat. Ez a jövő! „A Biocom az, ahol Te is lehetsz valaki.”

Bőke Zsuzsi: Most igazán bebizonyosodott, hogy jó helyen vagy
S most következzék az édesanya (egyben szponzor), Bőke Zsuzsi személyes üzenete. Amiben, a szülő és vezető örömén túl felsejlik számos előnye ennek a (közös) útnak… – Egy szülő életében az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb dolog, hogy gyermekeit a lehető legjobb úton, biztonságban lássa. Sokáig gondolkodtam azon, vajon jó döntés-e, hogy Téged az általam választott életmód felé terelgettelek, de most ebben a zűrzavaros helyzetben igazán bebizonyosodott, hogy jó helyen vagy. Az idődet Te oszthatod be, a gyerekek egészségét tudod magad óvni, fejlődésüket maximálisan nyomon követheted, tudsz csinálni énidőt. A jövedelmet nem adják ingyen, de bármikor tudod befolyásolni.

A legfontosabb, hogy az ember felismerje: mindenért én vagyok a felelős! És Te ezt már régóta tudod…

„A jó dolgok azokhoz érkeznek meg,
akik hisznek.
A még jobb dolgok azokhoz,
akik türelmesek.
A legjobb dolgok pedig azokhoz,
akik sosem adják fel!”

 

Ezeket olvastad már?