Kezdőoldal Ágak „Elindulni az úton Vecsésen lehet” – harmadszor tréningeztek sikeresen a Bőke-ág tagjai

„Elindulni az úton Vecsésen lehet” – harmadszor tréningeztek sikeresen a Bőke-ág tagjai

Együtt lenni jó

Egy éve készült a vecsési képzésre 70, várakozással teli ember a Bőke-ágon. Nagyon izgatottak voltak, hisz a tavalyi 2 együttlét hatalmas eredményeket hozott! A csapat tagjai ezúton is szeretnék kifejezni hálájukat Kónya Györgynek és Krigel Zsuzsinak azért, hogy sűrű teendőik közepette tiszteletüket tették náluk. Az ágvezető, Bőke Zsuzsi a fotókra építette a beszámolóját, melyek felépítősek és sokatmondóak.

Tanítás az élete

Gyuri ismét meglepett, hogy még mindig újra és újra tudja másképpen megfogalmazni azt az egyszerű mondatot, hogy Neked is lehet…. Kell vagy nem? Krigel Zsuzsi gyakorlatias előadásával kápráztatott el minket.

Akik az utat mutatják

Minden tudást, tapasztalatot szeretne átadni

A Bőke-ág hálózatvezetői

Vezetőjük, Kónya György

Minden szem Kónya Györgyre szegeződik

Krigel Zsuzsi a gyakorlati munkáról

A vezető munkatársaink az eredményes munkamódszereiket osztották meg velünk.

Mátyusné Rádi Anita

Pék József

Doszpod Böbe

Bőke Zsuzsika

Oláh Brigitta

Ondok József

Szűcs Tímea

Karsainé Kovács Judit

Tóth Magdi Arany hálózatvezető a 200 pont, mint új életünk megalapozójáról beszélt nekünk.

Tóth Magdi a 200 pont csodájáról

Tóth Magdi és a lelkes hallgatóság

A várva várt elismerések következtek.

Hálózatvezető:

 • Csizmadia Anikó
 • Némethné Irén
 • Ondok József

Kitűzős HV:

 • Ballagó-Kiss Hajnalka
 • Bede Brigitta
 • Karsainé Kovács Judit
 • Márton Gábor
 • Mike Andrea
 • Oláh Brigitta
 • Simon Ernő
 • Szücs Csaba

Ezüst HV-k:

 • Bőke Zsuzsika
 • Doszpod Böbe
 • Mátyusné Rádi Anita

Ezüst HV elismerések

Arany HV:

 • Tóth Magdolna

Tóth Magdi Arany HV

Gyémánt HV:

 • Bőke Zsuzsi

Gyémánt vezető avatás

Hálás vagyok Vezetőimnek, hogy felismerték, hogy elindulni az ÚTON Vecsésen lehet. Mindent megtettek, hogy minél több munkatárs ismerhesse fel, hogy az ő életük is megváltozHAT, hogy szebb és jobb sorsra hivatottak, ha MINDENT megtesznek érte.

Tóth Magdi és csapata

Mátyusné Rádi Anita és csapata

Molnár Anett és csapata

Szűcs Timi és csapata

Némethné Irén és csapata

Karsainé Kovács Judit és csapata

Bőke Zsuzsika és munkatársai

Bőke Laci és Rácz Zsóka

A közösség erejét az esti program is összekovácsolja…

Egy kis esti elfoglaltság

Kép: Este is együtt

Hogy milyen gondolatokkal távoztak, arról szóljanak az általunk megfogalmazott sorok:

Oláh Brigitta: Felemelő érzés

Ismét hihetetlenül felemelő érzést adott! Az, hogy már egy kis csapattal érkezhettem és láttam rajtuk a boldogságot. Az, hogy óráról órára töltődnek energiával, fantasztikus volt!

Németh Katalin Sára: Önbizalom, bátorság, tenni akarás

Hogy mit adott nekem Vecsés? Önbizalmat, bátorságot, még valamit, amit nem tudok megfogalmazni, valami érzés, itt, belül. Feltöltött energiával tenni akarással.

Zádoriné Fábián Erika: Mindenkinek kötelezővé tenném…

Nekem azt adta, hogy én is meg tudom csinálni! Képes vagyok rá! Meddig gyötröd még magad? – mondaná Kónya Gyuri… Plusz energiával, nyugalommal töltött fel! Amennyi időt fordítasz rá, annyi jövedelmed lesz! Hogy érdemes volt-e elmenni? Mindenkinek kötelezővé tenném!

Pass Jánosné Marika: Csak haladnunk kell az úton

Nagyon tiszta szívű, őszinte VEZETŐK vagytok! Kitapostátok, megépítettétek az utat! Nekünk csak az apró lépéseket megtéve, követni a céljainkat, haladni és nem letérni az útról. Ez a feladatunk. Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem! Szeretnék az októberi rendezvényen is jelen lenni a két munkatársammal.

Anna Ecseri: Itt megérezhető a lehetőség

Itt mindenki megérezheti a szabadság, tudás, erkölcsi, anyagi megbecsülés lehetőségét. Csodás emberekkel ismerkedhetsz meg, akik átadják tapasztalataikat.

Karsainé Kovács Judit: A közösség ereje

Fontos megérezni a közösség erejét, és ezzel a háta mögött mindenki magára talál! Az előadások egytől egyig segítenek az előre lepésben. Köszönjük a sok tanítást! Köszönjük az elismeréseket, és köszönjük, hogy ennyire szuperek vagytok, vagyunk!

Bede Brigitta: Az igazi „kávéfőzés”…

Egyszerűen, hogy mindenki megértse. Kávét lehet főzni így is, úgy is, de azt, hogy mi az igazi kávéfőzés, itt értettem meg igazán.

Ács András: Csak csináld!

Mindegy, hogy milyen lassan csinálod, csak csináld tedd a dolgod, ne morzsolódj le!

Kádár József: Cselekedj!

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt. Cselekedj és ellenőrizd, van-e eredmény, ha nincs, csináld másképp! Amit hallottál a rendezvényen, kezdd el csinálni, mert különben hiába ültél ott.

Márton Gábor: Tégy érte!
Határozd meg a pontos célt, tedd a legfelső polcra, mint a legfontosabb dolgot és tégy érte minden nap a megtervezett módon.

Mátyusné Rádi Anita: Újabb lendület

Újabb lendületet kaptam. Rávilágítást nyertem a hiányosságaimra. Megismerhettem csapatom új tagjait személyesen, ami fontos számomra.

Feketéné Tokai Ibolya: Feltöltődés
Feltöltődtem, és még többet szeretnék tanulni, hogy másokon is segíthessek.

Ballagó Kiss Hajnalka: Változtass!

Hihetetlen erőt kaptam pozitív emberektől. Megtapasztaltam: változtass, hogy változhass és szárnyalhatsz.

Simon Ernőné Jolika: Alkalmazni is kell
Meghallgatjuk, leírjuk vezetőink tanácsait. De a legfontosabb, hogy alkalmazzuk is!

Weiszdornné Füssi Krisztina: Több tanulás

Több időt kell töltenem tanulással, csak úgy fogok haladni. Fontosak a CD-k, könyvek és hogy azokat a munkatársaimnak is elérhetővé tegyem.

Molnár Anett: Ragyogó arcok

Fantasztikus 2 napot tölthettünk együtt. A csapat igazi ereje az élő találkozásokban rejlik. A legjobb érzés, mikor az új HV arca azért ragyog, mert hozott magával új munkatársakat és tudja, hogy ők is ebből az energiából és tudásból fognak vezetővé válni, ahogyan mindenki…

Mészáros Béla: Határozottáság

Mit adott Vecsés? Határozottságot. Tanultam kérdezni. Kicsit többet megtudtam az MLM-ről, és már sikerült is kiállnom mellette egy beszélgetés során.

Szücs Tímea: Egymástól tanulunk

Sokat vártunk rá, érdemes volt: a személyes találkozások energiája mindegyikünket feltölti! Vallom, hogy egymástól tanulunk a legtöbbet, és természetesen a vezetőinktől! Köszönjük, hogy ott lehettünk, és várjuk a következőt.

Tóth Violetta: Megerősítés

Eddig is tudtuk, hogy jó helyen vagyunk, de ezzel a két nappal jobban meg lettünk erősítve! Jó volt találkozni mindenkivel élőben.

Tóth Magdolna: Továbbtanítás

A továbbtanításban legyen egy kidolgozott rendszer, hogy mindenki könnyedén tudja továbbtanítani. Napi rutin legyen a tervezés ezt kialakítani a csapatomban. Minél pontosabban lássák, hogyan érik el céljaikat.

Doszpod Lászlóné: Letisztulás

Minden egyszerűbb és letisztultabb lett. Ami egyértelműen nekem szólt, hogy változtasd meg a szokásaidat, és megváltozik az életed. Csinálj mást, ha nincs eredmény! Tudj olyat mondani, hogy hallgasson rád.

Megyeri Zoltán: Egyetlen út
A céljaim elérésének egyetlen gátja csak is én vagyok. Egyetlen út van, hogy változtatni tudjak az életemen és ez csak is a Biocom.

Gál Andrea: Hit, erő tudás

Kaptam hitet, erőt, tudást és mindez egy új világ felé visz. Sokat tanultam a gondolataim hatalmáról és az emberi kapcsolatokról. Csodálatos emberekkel ismerkedhettem meg, a többit meg lehetetlen megfogalmazni.

Ondok József: A legjobb helyen vagyunk

Ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb helyen vagyunk. Aki fejlődni akar, az itt van… Ettől lesz nagy üzletünk!

Molnár Csaba Zoltán: Lépd át a korlátaidat!

Lépd át a korlátaidat, szponzorálj olyat, ami belőled hiányzik. Nem olyannak látjuk a világot, amilyen, hanem olyannak, amilyenek mi vagyunk.

Mészáros Sarolta: Új tudás

Fontos, hogy ott legyünk a Zoomban! Jó volt találkozni! Sok új tudásra tettem szert.

Henczné Rádi Hajnalka: Tanítás

Minden belőlem indul ki. Önfejlesztés, tanulás, tanítás, tanítás tanítása. Fontos, hogy embereket hívj a rendezvényekre.

Kalamár Valéria: Kiszélesedő látókör

Látóköröm kiszélesedett. A marketinggel kapcsolatban új ismeretekre tettem szert. Számomra a tréning elérte célját, további fejlődésre motivált.

Némethné Klári: Változtatni kell

Én ezt kaptam Vecséstől: változtatni kell, hogy sikeres profi váljon belőlem. A csoport ereje, támogatása, tanítása ösztönzően hatott rám. Minden nap tennem kell az előrehaladásért!

Tóth Marianna: Égni kell

Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart. Benned égnie kell, amit másban lángra akarsz lobbantani. Inkább részesülők 100 ember munkájának 1%-ból, mint 1 ember munkájának 100 %-ból.

Blazsek Mariann: Motiváció

Óriási lendületet kaptam, energiát és motivációt. Megtanultam, hogy a Biocomot helyezzem a felső polcra. Szeressem Önmagam és legyek hiteles.

Bindes Ágnes: Hatalmas, pozitív töltés

Jó helyen vagyok. Az ott lévő emberek együtt gondolkodásának ereje összeadódott és hatalmas pozitív töltést adott. Számomra nagy boldogság volt, hogy azokat az embereket személyesen is láthattam, hallhattam, akiket eddig csak a Zoom-ban.

Nagy Angéla: Végre személyesen

Megismerhettem személyesen a HV-mat és a csapattársakat. Merjek a saját utamra lépni, bármire képesek vagyok! Minden rajtam áll, legyek bátor és merjek élni!

Csizmadia Józsefné: Magabiztosság
Megerősített abban újra, hogy a legjobb helyen vagyok! Magabiztossággal ruházott fel engem!

Pék József: Tanulás és cselekvés
Ráébresztett arra,  hogy van még hová fejlődni, fontos tanulni! A legjobb helyen vagyok, és sokat kell dolgoznom magamon! A tanulás és a cselekvés meghozza az eredményt!

Kiss Csaba: Megéri…
Le kell rombolnom a falakat, amik bennem vannak, és hidakat kell építsek ezekből a téglákból. Nincs számomra más út és meg fogja érni, erőfeszítéseket kell tennem, hogy változzon az életem.

 

 

 

Ezeket olvastad már?