Zöldebb Olajfa, pluszosabb Natu-Lax


Több jogos kérdés is érkezett ügyfélszolgálatunkhoz két népszerű termék kapcsán. Az egyik az Olajfalevél-kivonat színéről, a másik a Natu-Lax darabszámáról szól. Mindenkit szeretnénk megnyugtatni: sem minőségi, sem mennyiségi probléma nincs.

Olajfa: csak a kapszula zöldült
Többen azért ijedtek meg, mert az Olajfalevél-kivonat kapszulája jóval erősebb zöld színű lett, mint korábban. Sőt, néhányan azt gondolták, esetleg más termék (pl. Immun Supreme) van benne. A gyártótól kapott tájékoztatás szerint azonban a zöldebb színű kapszula egy újabb fejlesztés eredménye, mely még jobban megfelel az elvárásoknak, és ugyanaz van benne, mint eddig. Minderről egyébként könnyűszerrel meg lehet győződni: csak szét kell szedni egy kapszulát és megkóstolni, így máris lehet érezni az Olajfa összetéveszthetetlen, hamisítatlan ízét…


Natu-Lax: a neve lett másabb, az adagja maradt
A Natu-Lax esetében inkább mennyiségi jellegűek voltak az észrevételek. Viszont nem a véletlen műve, hogy mostantól pont a fele van a dobozban. Nem a termék drágult, hanem a tartalom lett kétszeres egy-egy kapszulában. Így természetesen változott az adagolása is, az eddig kettő helyett egyet kell bevenni belőle a szokott módon. Így ugyanúgy egy havi adagot tartalmaz, mint eddig. A neve is változott picit: Natu-Lax +. A pluszjel is azt szimbolizálja, hogy csak látszólag lett kevesebb a termék, valójában: a korábbi igényeket szolgálja ki, feleannyi kapszulával, magasabb szinten.

Köszönjük tisztelt fogyasztóink észrevételeit, egyben a megnyugtató hírekkel kívánunk jó egészséget!

 

Ezeket olvastad már?