Visszaállítja a haj egészséges szerkezetét az új Silk Hair hajápoló olaj

Különleges és előzmény nélküli termék érkezett a Biocom kínálatába. A Silk Hair hajápoló olaj – mint a csomagoláson is olvasható – védi és táplálja a hajat, miközben ragyogást is ad neki, egyben visszaállítja az egészséges szerkezetét. A természetes és ember alkotta hatóanyagok egyedi kombinációja, tátorján és minőségi kozmetikai szilikon használatával. Így biztosítja a napi hajápolásban a szépséget, a csillogást, a könnyű fésülést és az egészséges hajszálak fenntartását!

Akadályozó tévhitek
A Silk Hair hajápoló olaj egy olyan új termék, amely ötvözi a természetes és modern kozmetikai hatóanyagokat. Egyelőre sok gyártó idegenkedik a szilikon tartalmú kozmetikumok forgalmazásától, aminek alapvető oka, hogy rengeteg tévhit kering a témában. Például a szilikon „nem engedi lélegezni a bőrt és a hajat”, vagy egyfajta műanyaggal vonja be azokat, illetve negatív hatása van.

Jótékony a használata
A gyártó szerint azonban a valóságban ez a felfogás igencsak idejétmúlt. Sok nemzetközileg elismert szakértő jelentetett már meg cikket arról, hogy a minőségi kozmetikai szilikon használata sokkal több pozitívummal jár, mint hátránnyal! Számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, ami más anyagokkal nem pótolható.

Megóv és átereszt
A szilikon molekuláris tulajdonságai miatt porózus, de ellenálló is a levegővel szemben. A szilikon egy filtert képez, ott marad a haj felületén, amivel megóvja a naptól, a levegőtől és a negatív hatásoktól, de a lényeges összetevők be tudnak azon keresztül is szivárogni. Az aktív összetevők átjutnak a szilikon képezte szűrőn.

Fésülhetőség, csillogás, védelem
A Chemists Corner szakembereinek egyértelmű álláspontja, hogy a szilikon használata jótékony a hajápolásban. Az általa képzett filmréteg könnyebb fésülhetőséget, csillogást és fényes hatást biztosít a hajnak. Ugyanakkor meg is védi a hajat a hőtől, a színvesztéstől és a szárazságtól.

Épít, ápol, erősít, hidratál
A természetes úton az abesszin tátorján (Crambe abyssinica) magjából kivont olaj építi, ápolja és erősíti a hajszálakat, egyértelműen kondicionáló hatású anyag. Mindemellett hidratáló hatással is rendelkezik.

Napi hajápolás
E két alapösszetevő egyértelműen biztosítja a napi hajápolásban a szépséget, a csillogást, a könnyű fésülést és az egészséges hajszálak fenntartását. Mindössze két fontos „szabályt” kell betartani mindehhez. Nagyon fontos, hogy használat előtt felrázandó! S az is, hogy csupán néhány cseppet kell belőle nedves vagy száraz hajra kenni, pontosabban masszírozni, öblítést nem igényel. Ez egyben sugalmazza, hogy gazdaságos is – az ára pedig kedvező, s már rendelhető. Jó egészséget hozzá!

 

Ezeket olvastad már?