Változott a regisztrációs felület – kérjük, fordítsunk figyelmet a pontos kitöltésre


Minimális mértékben módosult a regisztrációs felület űrlapja, hiszen a sok pontatlanság gátolta a helyes adminisztrációt. Amennyiben érinti a téma, és szokott csatlakoztatni a hálózathoz munkatársakat, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A számlázási, illetve szállítási cím kitöltése elég sokaknak okozott problémát. Vagy megismételtek benne információkat, esetleg kihagytak belőle, vagy nem a valóságnak megfelelően adták meg. Példa: Liget u. lett a Liget út-ból (ez egyáltalán nem mindegy, az előbbi ugyanis az utca rövidítése, az utóbbi pedig az út hivatalos megnevezése), az utca nevéhez odaragasztották a közterület jellegét is az adott sorban, vagy a közterületnél újra beírták a teljes címet, és a házszám/emelet/ajtó sem mindig ebbe a rubrikába került. Kérjük a figyelmes kitöltést az utólagos problémák (átírás, rossz címre szállítás) elkerülése érdekében. (Az ország, a város és az irányítószám általában egyértelmű, nem okozott nehézséget.)

Segítő példa: ha valaki a Liget utca 11/a, 2. emelet 6. szám alatt lakik, akkor így néz ki:

Utca neve: Liget

Közterület jellege: út, utca tér stb.: utca

Házszám, emelet, ajtó stb.: 11/a, 2/6.

Még egy fontos pont: a telefonszám.

Bár az űrlapon szerepel egy egyértelmű példa, mégis, sokan rutinból beütnek elé egy + jelet, esetleg odaírják a 00-át, netán elválasztásként használnak / jelet. Ez mind akadályozza a dokumentációt, kapcsolattartást! (Ugyanez igaz a rendelési felületre is, ahol szintén van megadott példa.)

Tehát ez esetben a helyes kitöltés, ha valakinek magyarországi, 20-as körzetszámú telefonszáma van: 36201234567.

Előre is köszönjük az odafigyelést, a naprakész dokumentáció és adminisztráció jegyében.

További sikereket, jó egészséget kívánunk!

 

Ezeket olvastad már?