Vadonatúj íny- és szájápoló oldat a Biocomban: a DENT-AZUR+ a mindennapos szájhigiénia része


 

Az egészségmegőrzés egyik fő eleme a fogak és a száj megfelelő ápolása. A DENT-AZUR+ íny- és szájápoló oldat pedig a mindennapos szájápolás fontos eleme. Ez a két, egyébként a dobozon is olvasható, lényeges állítás megkérdőjelezhetetlenné teszi a Biocom új termékének fontosságát. A DENT-AZUR+ valóban többet is ad, hiszen hozzájárulhat a fogínysorvadással járó nemkívánatos tünetek megelőzéséhez, valamint azok számára is kedvező, akik protézist használnak. És hogy a mentolos ízélmény mellett a szemnek is kedves legyen: a DENT-AZUR+ hívogatóan kék színe a krisztálytiszta, azúr tengert juttatja eszünkbe…

Különleges termék a mindennapokra
Újra egy különleges, fontos területre koncentráló, hiánypótló termékkel jelentkezik a Biocom. A DENT-AZUR+ eredeti összetevői hozzájárulnak a szájhigiéniához, az egészséges fogak és íny megőrzéséhez. A természetes eredetű azulenol, a mentol és a szegfűszegolaj a szájüreg és a fogíny mindennapos ápolásának hatékony alkotórészei.

Megelőz, enyhít, hozzájárul – protézisnél is
S hogy miért hangsúlyozza a termékfejlesztő dr. Simonyi Gábor, hogy a DENT-AZUR+ a mindennapos szájhigiénia része? Egyrészt, mert az íny- és szájápoló oldat a rendszeres szájápolás mellett hozzájárulhat a fogínysorvadással járó nemkívánatos tünetek megelőzéséhez. Másrészt a termék gazdag illóolaj tartalma hozzájárul a szájüreg egészséges flórájának megőrzéséhez és helyreállításához. Harmadrészt a protézisek használata esetén a gyakori szájnyálkahártya panaszok enyhíthetők, ha a protézissel érintkező területet közvetlenül kezeljük, bekenjük.

Szakértő hazai termékfejlesztő: kitűnő hatóanyagok
Kérésünkre Simonyi főorvos röviden elemezte a Biocom számára a DENT-AZUR+ készítmény összetevőit. Összefoglalva: a kamillából és a cickafarkból kivont természetes azulenol, a DENT-AZUR+ koncentrált formában jelen lévő hatóanyaga kifejezett gyulladáscsökkentő hatású, a borsmentából származó mentol hűsítő hatású, míg a kámfor érzéstelenítő hatása közismert.

Azulenol – cickafarkból és kamillából
Hatóanyagai közül kiemelkedik az azulenol, melyet két növényből vonnak ki. A mezei cickafark gyógyászati felhasználása régóta ismeretes, maga a növény latin elnevezése (Achillea) is onnan ered, hogy a görög mítoszokból ismert hős, Achilleus, e növény levelével gyógyította katonái vérző sebeit, s később, a középkorban így is nevezték: katonák sebfüve, vérfű. A népgyógyászatban széles körben használják antimikrobiális, gyulladáscsökkentő hatása miatt, a legújabb tudományos eredmények szerint pedig antioxidáns hatással is bír. A kamillát néha „gyógynövényes aszpirinnek” nevezik, mivel évszázadok óta népszerű otthoni szer a fájdalom (vagy akár duzzanat) csökkentésére. A kamillavirágokból kivont fő antioxidáns komponensek egyike a kamazulén. A kamilla egészségesen tartja az ínyt és a fogakat, a kamillaolaj előnyei között szerepel a szájüreg, a fogak és az íny különböző bakteriális fertőzéseinek leküzdése, de hatásai csökkentik a sebekkel és fogfájásokkal járó fájdalmakat, valamint küzdenek a szájban élő káros baktériumokkal szemben.

A kámfor és menta előnyei
A kámfor jellegzetes illatát is érezhetjük DENT-AZUR+-ban. A kámfort egyébként a gyógyászatban is használják fertőtlenítőszerként és helyi keringésfokozóként. Hűsítő, enyhe érzéstelenítő hatását egészíti ki fájdalomcsillapító képessége. A borsmentából származó mentol pedig hűsítő hatású.

Alkalmazása egyszerű
Az ajánlás szerint a szájüreg mindennapos ápolására 0,5 dl langyos vízhez adjunk 5-10 csepp oldatot és ezzel öblögessünk naponta háromszor, a fogkrémre pedig csepegtessünk 5 cseppet.

Érzékeny íny esetén kisméretű vattapálcára csepegtessünk 5 cseppet, hogy a vatta jól átitatódjon, majd nyomjuk az érzékeny területre, vagy az ínyre és tartsuk ott 5-10 másodpercig.

Már rendelhető
S ha a figyelmünket még 5-10 másodpercig e jó híren tudjuk tartani, akkor már csak annyit kell befogadni, hogy a webshop.okonet.hu oldalról máris rendelhető a termék 20 ml-es kiszerelésben, kifejezetten pénztárcabarát árfekvésben. Kellemes, eredményes szájápolást kívánunk a használatával!

DENT-AZUR+: tengerkék szájápoló a mindennapokra.

 

Ezeket olvastad már?