Újra teljes a kollekció!

047
Mármint a hajápolási. A már megújult küllemű, elegáns hajbalzsam és az ugyanerre a sorsa váró sampon újra trióvá alakult: itt a hajkence!

Vagy egyszerűbben azok kedvéért, akik most ismerkednek a kozmetikai paletta e régi-új tagjával: fejbőrápoló krém. S ha lényegét szeretnénk megfogni: egy lehetséges intenzív és komplex terápiás megoldás nagy mennyiségű, természetes, növényi hatóanyaggal.

Tisztít – méregtelenít – táplál
S hogy mire? Elsőként megtisztítja a fejbőrt a gombáktól, baktériumoktól, ugyanakkor méregteleníti a fejbőr alatti szöveteket, így a hajtüszők vérellátása akadálytalan lesz, és a hajhagymákat a hajtermeléshez szükséges vitaminokkal, ásványokkal táplálja – ajánlja figyelmünkbe a gyártó. (Amit persze korábbi, tapasztalatokon alapuló visszajelzések is megerősítenek!)

Hajerősítő
A kezelés abban is segíthet, hogy az addig kevéssé aktív hajtüszők „munkába álljanak”, így nemcsak erősebbé, vastagabbá válnak a hajszálak, és dúsabb lesz a haj, hanem a hajhullás is jelentősen csökkenhet. Túlzott fejbőrzsírosodás esetén kiegyensúlyozhatja a faggyúmirigyek működését. Érzékeny, száraz fejbőr esetében pedig fertőtleníti, hidratálja, nyugtatja a bőrt. S nem meglepő: a fejbőr vér- és nyirokkeringését is élénkíti.

Test és lélek
S hogy mitől komplex? Mert magas illóolajtartalmának köszönhetően a lélekre gyakorolt hatása is páratlan segítség lehet a panaszok megoldásához. Arról nem beszélve, hogy a biostimulációs hatása beindíthatja a fejbőrön a sejtek önszabályozását, s a fejbőrön lévő reflexpontokon keresztül a problémás szervekre is jótékonyan hathat.

Minőségi alapanyag
Ezek után nyilván kíváncsiak az összetevőkre! Nos: jojoba, szőlőmag, homoktövis, karotta, rozmaring, borsmenta, geránium, cédrus, csalán, ginseng is a része a terméknek, melyek hatnak a bőrre, a bőr alatti szövetekre, a hajhagymákra, ezáltal az egész hajállományra.


Félórás fejwellness
Mindehhez nem kell mást tenni, mint a megfelelő mennyiségű krémet hajmosás előtt, száraz fejbőrre felvinni, majd finoman bemasszírozni. Háztartási fóliával befedni, törölközővel 20 – 30 percig  „dunsztolni”.  Ezt követően kétszer hajat mosni a higított Hair Nice Samponnal, szükség esetén alkalmazva a Hair Nice hajbalzsamot. Mert így teljes a hajápolási kollekció. Mindössze 3200 forintért… Már rendelhető a webshopban!

Ezeket olvastad már?