Újabb natúrkozmetikum: őssejtekkel a haj és fejbőr egészségéért!

őssejtes Biocom kreatív

Újabb taggal bővült a közkedvelt Hair Nice termékcsalád Biocom által kínált sorozata: megjelent a Hajerősítő Szérum! A növény őssejteket (is) tartalmazó készítmény remekül kiegészíti a sampon-balzsam-hajkence hármast, de önmagában is érdemes használni.

Hajproblémákra lehetséges megoldás
Hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos hajhullás? Nem is gondolnánk, hogy milyen sok embert érintenek ezek a problémák. De nyugodtan folytathatjuk a sort a következőkkel: korpásodás, viszkető fejbőr. Így már azt is mondhatjuk: ritka az a család, ahol nincs egy (vagy több) ilyen gonddal küszködő. A Biocom ezúttal olyan, magyar termékkel jelentkezik, amely készítője ajánlása alapján akár megoldást is jelenthet ezekre, persze gondos odafigyeléssel.

eva-2A növényi őssejtek szerepe
Kis Éva életmódtanácsadó, a termék kifejlesztője azt mondja, bár eddig kevesebbet lehet hallani róla, de növényi őssejtek is léteznek. És akár már a fejünkre is csepegtethetjük a Hajerősítő Szérum által… – A növényi őssejtek az emberi felnőtt őssejtekhez hasonló genetikai faktorokkal rendelkeznek, mellyel befolyásolható a bőrünk, a hajhagymáink őssejtjeinek működőképessége és vitalitása – mondja.

Gazdag beltartalom, „ismerősökkel”

Ám nem „csak” növényi őssejt van a készítményben, hanem számos, a fejbőrnek és hajnak kedvező összetevő. A következők: növényi keratin, MSM (ugye, mi már jól ismerhetjük a C-vitamin italporunkból…), rozmaring, koffein és Grapefruitmag-kivonat – ez utóbbit sem kell különösebben bemutatni a Biocom tagságnak! A leírás szerint mindezeknek együttesen vitalizáló, tonizáló, regeneráló, hámképző, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása lehet.

Micsoda előnyök!
A feltételes mód elhagyása egyébként indokolt, ha a visszajelzéseket nézzük, amit Kis Éva tolmácsolt. Szavainak különösen nagy hitelt ad, hogy hajgyógyászati kezeléseket végez rendszeresen (nicehajgyogyaszat.hu), így sokaknál szemmel és az erre a célra fejlesztett műszerrel is figyelemmel tudta kísérni a készítmény működését.  – Meglepően sok új hajszál látható már 1 hónapos intenzív kezelés után is. A hajhullás a beszámolók szerint sok esetben 1-3 hét alatt mérséklődik. Mikrokamerával jól látható az induló hajszálaknál a pigmenttermelés, illetve a régóta nem működő tüszők beindulása. A hajtömegnövekedés érezhető már a kezelés elején is a beszámolók szerint. A fejbőrviszketés csökkenése is tapasztalható a visszajelzések alapján – sorolja.

Van naponta hat perce a hajára?
S hogy mit kell ezért tenni? Másképpen kérdezve: hogyan lehet napi 6 perc ráfordítással dús a haja és egészséges a fejbőre? Persze van egy rövid, hivatalos leírása is a kizárólag külsőleg használható készítménynek. Eszerint nedves vagy száraz (fej)bőrön oszlassuk el cseppenként a szérumot 10 ponton, majd lágyan masszírozzuk be, legalább 1 percig. Kis Éva azonban ettől komplexebb „kezelést” ajánlj, amit bárki könnyűszerrel elvégezhet. – Ezután alaposan morzsold meg mindkét füled cimpáját, mert ezzel a hajas fejbőr területét aktiválod. Ez az 1 perces kezelés az őssejtes szérum hatását fokozza. S ha még 1 percet rá tudsz szánni a hajad tömegének növelésére, akkor most jöjjön a körömreflexológiai „kezelés”. Nem olyan komplikált, mint amilyennek hangzik, viszont annál hatékonyabb. Behajlított ujjakkal a körmöket egymás felé fordítva mindkét kezed körmét dörzsöld egymáshoz, mintha csiszolnád mind a tíz körmöd. A körmök ugyanis a hajas fejbőrnek felelnek meg mikroterületi szinten, tehát ezzel is serkentjük a fejbőr keringését, aktiváljuk a sejtek működését. Ezt ismételd meg este ugyanígy 3 percben és már az első héten érezheted a változást! – javasolja a termékfejlesztő.

Megújult a hajkence, tehát a haj- és fejbőr regeneráló krém
Persze mondani sem kell, hogy ajánlott a Hair Nice termékek közül a Biocom palettáján szintén elérhető sampon és balzsam is, sőt, a hajkence (haj- és fejbőr regeneráló krém), aminek a szérum megjelenése után is van helye a nap alatt. Azaz, a fejbőrünkön. Különösen úgy, hogy Kis Éva tájékoztatása szerint mostanra megújult, ami azt jelenti, hogy hatóanyagai közé került a bazsalikom őssejt, kikerültek belőle a „natúrtermék” kategóriába nem illő adalékok. – Növényi hatóanyagai (bazsalikom őssejt, jojoba, szőlőmag, homoktövis, karotta, rozmaring, borsmenta, geránium, cédrus, csalán, ginseng) hatnak a bőrre, a bőr alatti szövetekre, a hajhagymákra, ezáltal az egész hajállományra, így a termék hatása még intenzívebb és komplexebb – érvel a készítő.

Bevethető az egész termékcsalád
Szerinte a következmények pedig így hangzanak: feltöltődhetnek a fejbőr ásványi anyag- és vitamin raktárai, kitisztulhatnak a fejbőr alatti szövetek, helyreállhat a vér- és nyirokkeringés, a „nyugvó” őssejtek aktiválódhatnak, optimális lehet a hajtermelés, ezért a bevezetőben már említett problémák esetén ajánlott intenzív mélytisztító kezelésre, heti rendszerességgel. A hajkence használata csak picit komplikáltabb: a megfelelő mennyiségű krémet hajmosás előtt, száraz fejbőrre kell felvinni, majd finoman bemasszírozni. Háztartási fóliával be kell fedni, törölközővel 20-30 percig „dunsztolni”, majd ezt követően kétszer hajat mosni a higított Hair Nice Samponnal, szükség esetén alkalmazva a Hair Nice hajbalzsamot.

Kedvező áron, sok ponttal
Ezek után már csak egy a teendő: ellátogatni a webshop.okonet.hu felületre, ahol bő készlettel várja a Biocom tagokat a Hair Nice termékcsalád, most már az őssejtes natúrkozmetikummal, a Hajerősítő Szérummal. Az ára kifejezetten kedvező, hiszen a 60 ml-es kiszerelésű cseppek csak 4826 forintba kerülnek egyes tagi áron, kedvezmények nélkül, viszont adnak érte 19 pontot! S a hajunk, fejbőrünk erősítése mellett a zsebünk telítettségének növelése sem lehet utolsó szempont…

Jó egészséget, örömöket kívánunk a használatához!

Ezeket olvastad már?