Újabb lépés a karcsúság felé: Slim 40 Burn – a termékcsalád diétát támogató készítménnyel bővült


Karcsúsodni szeretne? A Biocom egyik kiemelt ajánlata jó ideje a Slim40, melynek fontos összetevője, a glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg-csökkenéshez. A termékcsalád újabb, a zsíranyagcserét megindító kapszulával bővült. A SLIM40 Burn olyan diétát, kúrát támogató készítmény, mely tökéletes kiegészítője az eredeti, fogyókúrás italpornak. Sőt, gyorsíthatja a folyamatot, miközben energetizálhat!

Gyorsítja, kiegészíti a vágyott folyamatot
S hogy mitől Burn a fantázianeve? Az angol nyelvet valamelyest ismerők számára egyértelmű az utalás: égessük el mielőbb a fölösleget! Persze nem azt kell várni, hogy napi 2×1 kapszula után magától olvadnak rólunk a kilók. Fogalmazzunk úgy, hogy mivel segít megindítani a zsíranyagcserét, tökéletes kiegészítője a Slim40 fogyókúrás italpornak a fogyni, diétázni vágyók részére. Aki esetleg megrekedt a kilók leadásában, vagy picit gyorsabb ütemben szeretne eredményt elérni, annak „tüzet rak”, így a jól ismert, életmódváltással járó programokhoz tökéletesen illeszkedik.

Támogat és segít
A Slim40 BURN a diétát, s az italporral folytatott (fogyó)kúrát támogató étrend-kiegészítő. Komplex hatóanyagainak köszönhetően több módon is tudja segíteni a folyamatot. Mindezt úgy, hogy nem tartalmaz különböző stimulánsokat, ami emelné a vérnyomást. Szénhidrát- és zsírfelszívódás-csökkentő hatásának köszönhetően klasszikus étkezések, vagy/és a Slim40-es diétázás mellé ajánlott termék. Emellett közvetett energetizáló hatása is lehet az életmódváltással is összefüggésben.

Krómmal, növényi kivonatokkal
S hogy mivel éri el a kedvező hatást? A krómról talán keveset hallottunk eddig, pedig amellett, hogy részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, a normál vércukorszint fenntartásához is hozzájárul. Az L-Karnitin mindenki számára ismerős lehet, aki valamilyen formában edzi a testét – s minden estben jelezzük, hogy a kalóriaszám csökkentése mellett a mozgás beiktatása sosem hátrányos, ha karcsúsodni szeretnénk… A Fehér vesebab ugyancsak népszerű, s nem lehet ismeretlen azok előtt, akik jártasak az egészséges életmód színes világában, de a zöld tea neve is jól cseng a témában (hozzátéve, hogy a termék koffeinmentes). A kitozán jól kiegészíti az italpor alaptulajdonságait, míg például a feketebors és a szőlőmag-kivonat két fontos alkotóeleme a terméknek – bemutatásra nem szorulnak.

Mikor ajánlott szedni?
Alapvetően akkor, ha támogatni szeretnénk a diétánkat, kúránkat. S ha ezt eldöntöttük, akkor reggel és napközben, esetleg étkezések előtt, vagy az étkezést kiváltó Slim40 italpor elfogyasztása után kb. 30-60 perccel, bő folyadékkal. Tehát naponta kétszer, s mivel egy adag egy kapszulának felel meg, a 60-as kiszerelés egy hónapra elegendőt tartalmaz. S merthogy kizárólag 16 év alatt, valamint terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott a szedése, kijelenthető: a felnőtt, karcsúsodni vágyó társadalom egy újabb remek kiegészítőt találhat a Slim40 Burn megrendelésével, mely a webshop.okonet.hu oldalról könnyedén elvégezhető. Aztán már „csak” a kalóriákra, a mozgásra és a kúra alapjaira kell odafigyelni. A többiben nagyot segít a Burn. Jó egészséget hozzá!

 

Ezeket olvastad már?