Új, környezetbarát tisztítószer a Biocomnál: SCD Clean Soft +

Az SCD Clean Soft + az SCD Clean termékcsalád új tagja, hatékonyabb összetevőkkel, menta-citrom illatban. A Clean Soft + az SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, amelyben szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg. Egy olyan bőr- és környezetbarát termék, melynek az „elődje”, a jelenleg is nagy közkedveltségnek örvendő SCD Clean Soft évek óta bizonyít a Biocom tagságnak. Most pedig jött hozzá egy kis plusz…

Természetesen, vegyszermentesen
Mindenekelőtt egy fontos mondat arról, hogy miért fontosak ezek a probiotikumok, amik annyira hatékonnyá (és környezetbaráttá!) teszik a készítményt. A jótékony hatású (még egyszer: szabadalmaztatott) probiotikumok és az általuk termelt enzimek, egyéb bioaktív anyagok természetes és vegyszermentes hatékonysággal szállnak harcba a legváltozatosabb szennyeződésekkel szemben. Egy korábbi, a technológiáról szóló cikkünkben így foglaltuk össze a lényeget: az élet ellen való rothadás helyett az élettel teli erjedés játssza a főszerepet a termékek előállításánál. Jelenlétükkel olyan kedvező baktériumtörzsek kerülnek a környezetünkbe, melyek dominanciájukkal a körülöttük lévő, számunkra „negatívakat” képesek megváltoztatni. Sőt, olyan flórát hoznak létre, amellyel preventív módon meg tudják akadályozni a kedvezőtlen környezet kialakulását. Egyszóval: környezetbarát termékek. S ebben benne van az ember, az állat, a növény és a talaj egyaránt!

Tisztít, eltávolít, vízkőtlenít, fényesít
S hogy mire képes? Erről már rengeteg tapasztalat született a Biocomon tagságnál is, néhány érdekesebb most is olvasható a hálózati hírportálon, a biocomnetwork.hu oldalon, az SCD Technológia/Probiotikumok rovatban. Az új termék, a Clean Soft + a gyártó Greenman Kft. szerint rengeteg mindenre jó, aminek a háztartást vezetők nagyon örülhetnek. Eszerint:

  • eltávolítja a zsíros és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről (csempe, járólap, fa, rozsdamentes acél, krómozott felület, műanyag, laminált padló),
  • eltávolítja a vízkövet,
  • tisztít és fényesít,
  • a vízelvezető hálózatban csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat is.

Biztonságos, környezetbarát
Még egyszer hangsúlyozzuk: a Clean Soft + bőr- és környezetbarát termék, biológiailag teljesen lebomló! Tökéletesen biztonságos készítmény, amely nem tartalmaz növény, állat vagy ember számára káros vegyi anyagokat. Mivel a készítmény élő és aktív mikróbákat tartalmaz, így lerakódás, vagy lebegő szemcsék képződhetnek benne, melyek egy természetes folyamat velejárói, ez a hatékonyságra nincs befolyással.

Általános felhasználási és adagolási útmutató
A Clean Soft + egy koncentrátum, melyet töményen és vízzel hígítva is lehet használni. A felhasználás módja függ a szennyeződés fajtájától és mennyiségétől.

  • Felmosáshoz általános ajánlás: 5 ml 5 liter kézmeleg vízhez keverve.
  • Felület tisztításhoz vízzel történő 10-szeres hígítás ajánlott. A hígított adagot 3 napon belül fel kell használni!
  • Vízkő eltávolításhoz és makacs, zsíros szennyeződéshez hígítatlanul érdemes használni, néhány perc hatóidőt hagyva a felületen és ez szükség szerint megismétlendő.

A pénztárcának is barátja
S arról még nem is szóltunk részletesen, hogy mennyire pénztárcabarát: mivel alapvetően hígítva kell használni, a tapasztalatok szerint végtelenül kedvező ajánlat, a mesterséges társaival is összehasonlítva. Az ára sem változik: a menta-citrom illatú Clean Soft + ugyanannyiba kerül, mint a megszokott, „mandarinos” Clean Soft, tehát fél liter alap tagi áron 2515 forint. De túl azon, hogy sokáig, sokféle területre elég, még kifejezetten környezetbarát is, tehát bőven megéri a pénzét… Már rendelhető a webshop.okonet.hu oldalon!

Jó egészséget kívánunk hozzá!

 

Ezeket olvastad már?